Tina-neglelakkbloggen -Som jeg kanskje har sagt før på bloggen, er horror(skrekk) min favoritt sjanger når det kommer til filmer, selvom jeg ikke tørr å se dem alene elsker jeg å bli skremt! Så her er mine favoritt skrekkfilmer:

Freddy er helt klart min favoritt classic horror karakter, vet ikke hva som gjør det, men jeg bare elsker nightmare on elm st filmene! Har sett alle sammen! Men skal du begynne å se nå annbefaler jeg virkelig den nyeste filmen.


/>

The Grudge og The Ring er to filmer som virkelig sklremmer meg. Jeg har sett The ring 1 og 2, og The Grudge 1,2 og 3. Disse horror karakterene kan jeg nesten love deg at sitter igjen i hodet ditt, og den er to filmer jeg nesten kan garantere at du blir skremt av!

The univited er den beste! Jeg elsker filmer der du må tenke, og som har en bra slutt ! Slutten har for meg alt å si i en skrekk film. Og slutten her er helt mindfuck og jeg elsker det! Jeg kan se denne filmen mange ganger og oppdage noe nytt hver gang.

 

Har du sett noen av disse?Hva synes du?

Har du noen skrekkfilmer å annbefale?

Beklager for mitt fravær,  men har ikke noe bedre grunn enn at jeg ikke gidder. *lat*. Men Silje gjettet(visste)  i hvertfallt at det var LMFAO jeg skulle på konsert med! Var en sick bra konsert hvis du liker LMFAO selvfølgelig.

Men her er i hvertfall en  video på designet. Beklager at det er langt unna og at det er filma med web cam, men planen var å gjøre en ordentlig video, men i perioder skjelver høyre hånda mi ekstremt, så derfor sølte jeg en del, og da er det ikke så mye å vise synes jeg. Men her er i hvertfall det jeg har :

 

Hva ønsker du deg til jul i år? 

Haha det ble litt failing med klipping siden den ble så lang, men håper du liker den og legg igjen en kommentar om du gjør det ! 

q

Hva skal du bruke på julaften i år? har du link til det vil jeg gjerne se ! 

 

For en uke siden bakte jeg og besteveninnen min, Therese, pepperkaker. Her er en liten video fra da.

Pent startbilde! 

Dette er da slik jeg smnker meg om morgenen, jeg bruker også en primer under men jeg glemte å filme det. 

Min favoritt top coat noen sinne, fås kjøpt på kicks, men er ikke sikker på prisen. 

Håper denne videoen er hjelpsom! 

Husk at jeg har spørrsmålsrunde, og du kan selvfølgelig spørre etter hva som helst. Du kan også spørre i hvilket som helst innlegg. Noe du lurer på ? :)

http://mix.no/konkurranse/?c=1290469307-1 Vet du vil gå inn på denne! For da hjelper du meg med å vinne en konkurrasne på mix.no (a)

22 dager igjen til jul ! 

Så, er det noe du lurer på? 

Her kommer siste  dagen i Sverige. 

3 videoer på en dag , ikke verst :) 
Her kommer en liten video av at jeg sier hvordan jeg får neglene mine til å se sånn ut.  Enjoy 


#Synes du jeg skal begynne med video de dagene det skjer noe istedet for et kjedelig innlegg ? 


 
Bedre sent enn aldri, her kommer den første videoen fra dag1. Den ble utrolig grov når jeg laden ut , menmen.
ENJOY! 

En sminkevideo jeg lagde. ENJOY ! :) 

NB: skru opp lyden 
 Legg merke til at jeg sier at det er for varmt , jeg mente jo kaldt. Er nok fordi jeg var syk også begynte det å blåse så jeg gikk inn (: 


og ja.. jeg har skrevet random feil, randome  faktisk,,,
Sang : Transformer - Chris Brown 

hits