Tina-neglelakkbloggen -Vampyr er et populært halloween kostyme, og du trenger ikke så mye for å gjøre looken perfekt. En lys foudation, eyeliner, rød lepperstift , og en svart kjole og du er good to go.

 

 

 

 

Her kommer litt inspirasjon til sminke og kostyme ! Jeg blir så inspirert når jeg ser på bilder som dette. Jeg elsker halloween men kunne virkelig ønske det var større her i norge !Om du ikke har merket det har jeg startet en "halloween serie"  så det kommer til å være et innlegg hver dag fram til halloween og kanskje litt lenger.


alle bildene er fra We<3it

 

LET ME KNOW

Hva skal du være på halloween/halloweenfest i år?

Send meg bilde eller let me know! (du finner meg på kontakt) --->

Looken jeg kjørte fredag kveld, men bare bruk av NAKED paletten!

Et bilde jeg har lagt ut på twitter nesten med  en gang jeg fikk den.

 

LET ME KNOW

Hva synes du ?

Har du prøvd denne paletten? Vil du?

 

Om du er en av dem som ser på youtube videoer har du helt garantert hørt om denne. Jeg kjøpte denne i februar/mars i fjor i en sminkebutikk i London for ca 300, og jeg ELSKER den. Du kan gjøre så utrolig mange forskjellige sminke-looks med den, og den har alle de naturlige fargene du trenger for hverdag eller fest. I tilleg er den superpigmentert! 


Fargene i paletten er : Virgin, Sin, Naked, Sidecar, Buck, Half Baked, Smog, Darkhorse ( ser ikke så grønn ut inreal), Toasted, Husle, Creep og Gunmetal. I tillegg til disse 12 fargene var det også med en flat øyenskygge-kost, itillegg kjøpte jeg en der det var med en øyenskygge primer.Det varierer fra pallett til palett med hva som er inni, på jeg vet på noen har det vert Eye-liner, en annen børste, eller primer . Som du kanskje ser på bildet er det en god del shimmer farger, det er bare 2 stk i paletten som er matte, men for min del gjør ikke dette noe.

Mine personlige favoritter er Virgin, Halv Baked og Toasted, bare elsker de fargene og bruker spesielt virgin som hilight til nesten alle sminkelookene mine!

Fordeler:

Ikke testet på dyr, veldig pigmentert, alle fargene passer sammen

Ulemper;

For dem som ikke liger shimmer er ikke dette en øyenskygge for deg, "framsiden" er "pjuskete" så det tiltreker seg mye støv, og det er ikke så veldig positivt i sminkemappen ! Eller finner jeg ikke noe galt med den!

 

Jeg er ikke sikker på om man får tak i denne i norge, men om du søker rundt på internett finne du den sikkert !

Stay Tuned, i kveld eller i morgen kommer det en look som jeg skal gjøre når jeg skal på bort  i kveld! Med bare bruk av naked paletten ofc!

Da jeg var ferdig med praksissen min på Lady Parfymeri og Helsekost, fikk jeg med en liten pose med noe godting. Der var det noen mini produkter fra Tonelise Akademiet/TL. Jeg gleder meg virkelig til å prøve disse ordentlig ut! Så langt har jeg prøvd fotkremen og håndkremen, og jeg elsker dem. Når jeg har brukt produktene en stund kommer jeg til å skrive en andmeldelse på dem og hva jeg synes om dem. 

 


Produktene er: håndkrem, Lotion, Saltskrubb, såpe, og fotkrem! 

Har du prøvd noen av disse? SPØRMÅLSRUNDE HER SPØRMÅLSRUNDE HER SPØRMÅLSRUNDE HER

Svarene driver å blir filmet, men det er fortsatt tid til å spørre etter mer! 

Jaja, jeg er sikker på at mange av dere som ikke liker Justin er lei han for nå, men da styrer du bare unna dette innlegget! Jeg har fått meg parfymen hans SOMEDAY som endelig har funnet vegen til Norge. Jeg har luktet på den før, da jeg var i england og må si jeg liker lukten veldig godt. Den har nemmelig blitt min nye sommer favoritt! 

 


Selvom det er Justin Bieber sin parfyme er den verdt å lukte på! Ikke la deg skremme! 

Du får kjøpt parfymen i flere størrelse på butikker som Lady Parfymeri og helsekost på raufoss, og and butikker som selger parfymer og har tatt den inn. Den finnes også i Body Lotion og hairmist. 

Har du luktet på den ? 

Hva synes du? 

Hva er din favorittparfyme? 

 

SPØRSMÅLSRUNDE HER SPØRSMÅLSRUNDE HER SPØRSMÅLSRUNDE HER 

Idag er det halloween, og sen som jeg er komme jeg med litt inspirasjon, greit om du skal på et litt sent halloweenparty? eller kanskje du har noen ideer til neste år? Jeg elsker i hvertfall både negler (som du kanskje har market) og sminke, så her kommer noe looks jeg har gjort fra i dag og noen år tilbake.


 

Fjorårets sminke og outfit, kanskje dette også er lagt ut på bloggen før, tror jeg var noe dødt haha.


Også fra 2009, da jeg kom "inn i" sminkeverden. Vet ikke helt fra det skal være.


Dollface! Noen uker gammelt.

JAck, fra nigthmare before christmas, første er fra 2010 og det andre fra 2009.True blood sesong 1 cover, og gråtende vampyr inspirert, og Babyvamp Jessica inspirert, han helt klart bruke look2 til vanlig også!


Alice in wonderlands The Hatter, fra 2010. Har også en tutorial på denne tror jeg, men er litt flau så legger den ikke ut på nytt, men om du leter i arkivet mitt finner du den nok, tihi

Clowning around. Kjeda meg litt en dag, så da ble det en skummel klovn, ikke det beste, men kanskje det ga deg en ide?

 

Et om negler kommer senere!
 


hits