bildet er tatt ca en uke etter jeg lagde de, og jeg har en veldig sugen hvitfarge som starter å flasse av etter 2. dagen eller noe.

Her er hvordan du kan lage de:

Jeg har et luksusproblem! Jeg klarer virkelig ikke bestemme meg for hvilken kjole jeg skal bruke på julaften i morgen, eller hvilken jeg skal bruke på nyttårsaften.

 


Denne med et svart belte rundt midjen? (ser bedre ut inreal enn det høres ut som)

eller

Denne her som jeg brukte på ballet i fjord.?

 

Hvilken synes du jeg skal bruke i morgen ?

blåfjellnegler, haha.

 

har video om hvordan man lager de, skal jeg legge den ut?

Næmmen jeg lever jo fortsatt !

Hmmm , " jeg skal  ha en kalender i løpet av desember" haha, sluttet visst heller å blogg hele desember i stede jeg. Jeg har ingen unskyldning, jeg har vert på blogg.no hver dag og sjekket blogger, men jeg har bare ikke hatt ork til å blogge. Og nå fikk jeg plutselig veldig lyst å blogge klokka ett på natta, haha.

Jeg har tilbakestilt designet mitt til et jeg hadde i april, det er mer "nøytralt" enn den forrige som var veldig sommerlig. Om jeg får ræva i gir og får tatt noen bilder blir det nok en juleheader også, men jeg lover ingenting.

måtte le litt da jeg fant igjen denne headeren jeg hadde i jul i fjord, bildet var jo greit, men det ande? uff,uff flaut

Jeg er med i en konkurranse hos http://ninamandela.blogg.no/ der man kan vinne en 88 palett. Jeg ønsker meg virkelig en sånn og håper jeg vinner ! :)


hits