Det begynner å bli lenge siden sist innlegg, men så slår jeg tilbake med en outfit. Kanskje litt kjedelig start, menmen samme det. 
Lue - julegave fra tante,onkel og søskenbarn
Øredobber- julegave fra  Miriam 
Genser - h&m 
Topp - Vero Moda
Bukse - BikBokNå er det vel egentlig den 24. desember, men vi sa dette innlegget ble skrevt 23 x) .  Jeg gleder meg en god del for det er fullpakka med pakker under treet og det frister kjempemye å begynne å åpne pakkene allerede nå. I dag kom det familiebesøk som skal sove her og da må jo jeg dele badet mitt. Ellers i dag har jeg bare slakka og pynte litt på rommet mitt, men det er bare 5-6 nisser litt her og der, menmen det er bedre enn ingenting. Jeg har tenkt til å legge meg nå snart siden jeg har ikke tenkt til å sove til rundt 12 i morra, sånn at jeg går glipp av alle tv-programmene og sånn som jeg pleier å se på. 

outfit 23.desember

hatt - TopShop - london
øredobber - hjemmelagde
kjede- bikbok- cc gjøvik
genser/tunica ting - bikbok - cc gjøvik
tights - HM - cc gjøvik
Nå er det ganske lenge siden jeg sist blogga, så jeg synes det er på tide, sent ble innlegget også, men samme det. Dette blir bare et kort innlegg fordi jeg er trøtt og sliten etter to netter med Margrethe,, neida, men jeg har vert trøtt i hele dag. I dag har vi pynta til jul og julestemningen min har kommet tilbake. Jeg har også vert på kjøpesentret, der fikk jeg en cardigan. Men nå skal jeg legge meg, for i morra har jeg et rom som nok en gang må ryddes og det er 2-3 dager siden sist. 

Natta :) copy2 copy
www.thegiant.blogg.no    bli med du også :D


Fra fredag til i dag sov jeg hos Therese. Foreldrene var borte så vi hadde huset for oss selv, unntatt søstera hennes  kom på lørdag. Dette førte til ; pepperkakebaking klokka ett om natta. Det eneste vi spiste var vel godteri og taco. Vi hadde taco til frokost lunch og middag i to dager, haha. Vi har hatt det kjempe morro. Vi har sett på Step Up , Narnia, Harry Potter 1,2,3,5 og halve 6.  Ja det tok jo sin tid for hver gang det var noe artig på filmen spolte vi frem og tilbake og lo like mye hver gang. 

Nå driver jeg å rydder, søndag har blitt en rydde dag, for ellers får jeg ikke penger. 

 Uten sminke ,, pent x)                       oss to :D <3
Jada, en uke siden jeg sist var syk, nå er feberen her igjen. 
Igår var jeg å tok svine-sprøyta. Det gjorde ikke vondt når jeg tok den, men utpå dagen da jeg var å så på New Moon på kino kom bivirkningene. Jeg ble så å si tvingt på skolen i dag. Flere av folka på skolen sa at jeg skulle gå hjem, men så dum som jeg er ble jeg på skolen. Jeg hadde ikke gym så jeg lå å jeg nesten å sov. Men da jeg kom hjem sloknet jeg på sofaen med en gang, jeg våknet til middag men sovnet igjen etter det. Men nå skal jeg legge meg. Haha , det hørtes kanskje litt dumt ut. 

Randome fra google :) 

tina d


# Har du tatt sprøyta mot svineinnfulensa? 
#Isåfall ble du syk etter den? 
Hei !
Grunnen til 0 blogging er at jeg rett og slett har vert opptatt. I går var det sånn lysmesse i kirka som alle konfirmantene på raufoss måtte være med på, og etter det kom Therese hit. Men nok om det.

Idag var jeg med Miriam rett etter skolen. Når vi kom inn døra fikk vi en gledlig hilsen av hennes halvt år gammle king charles spaniel. Det er første gang jeg hilser på han å herregud, han stjeler hjertet ditt. Vi gikk en lanf tur med han helt opp til meg og tilbake og det er kanskje en halvtime ++ ver vei. Vi hadde egentilg planer om å base i snøen etter turen men vi gadd ikke etter turen.

Imorra har jeg en "stor" historie prøve om 1.verdenskrig,, JIPPI ,, ikke akkuratt, så jeg må stikke å øve.

dsc00589
Miriam og Meg :D <3
tina d 

Ja, jeg har  vert hjemme i dag  også , men denne dagen gikk litt fortere men det er kanskje fordi jeg sov halve dagen. Etter jeg våkna satte jeg på en film, altså Fantastic 4 , jeg fikk bare velig lyst til å se den. Jeg har også fått rydda litt i dag og jeg er på bedringens vei. Halv 6 må jeg ned i kirka på noe konfirmasjons greier, jeg har ikke så veldig lyst men jeg i form nok til det. Jeg har også laget min egen "julekalender". Det er velg egentlig bare noen rosa lapper som det står tallene 1-24 på og jeg tar ned en lapp hver dag.
f 001tina d

Idag hadde jeg egentlig planer med Miriam , men siden jeg har fått feber måtte jeg nok være hjemme, så jeg dro frem noen hobby-sett og lagde julepynt. Siden jeg har så dårlig tolmodighet så brukte jeg festeskidd i stede for lim, men de funka jo like bra.

I natt orker jeg ikke gå den lange veien opp trappa til senga mi , så jeg bare slår ut sovesofaen og legger meg der i natt.

snmann 013
Ja, denne snømannen og det kjempe avangserte piperenser hjertet mitt :)

Denne sangen skal vi synge på juleavsluttningen på skolen, vi sang den i siste time i går men jeg hår den bare ikke ut av hodet. så,, enjoy.

Men nå skal jeg legge meg , natta :)
tina d
Jeg lagde meg en ny "signatur" også i dag.
hva synes du om den ?


 

uten navn
Siden det er desember tenkte jeg at jeg skulle ha et Juledesign på bloggen, og slik ble det :)

Nå tenker jeg på å lage litt julepynt og sånn, siden jeg ikke pleier å ha noe julpynt på rommet mitt, men i år hadde jeg tenkt til å ha litt sånn at jeg kommer litt i julesemmning  som jeg faktisk ikke hadde noe av i fjord.

edfghjkl


For en fin 2.desember, jeg ligger her hjemme syk og svak. Men kreaktiviteten er på topp, og jeg har fått litbake julestemmningen. Nå har jeg akutatt tatt en del bilder og nå har jeg satt på Det gyldene kompasset, det er så lenge siden jeg har sett den, så skal jeg snart lage kakao og spise pepperkaker. Senere i dag kommer det et nytt design også.
dsc0411
Julekalenderen min :)
Alle gaven er ikke på enda, da.
dsc0390
Mamma's frossene roser.

edfghjkl

hits