Som de fleste  vet er det Rød nese dagen i dag. Og i annledning det går det ann å kjøpe røde neser for 25 kr og sponse 100 kr til redd barna. I går var jeg på CC sammen med Therese og der kjøpte vi da Røde Neser.
fghj 044

Idag er edt bare vert rydding og det skal bare være rydding. For nå har mamma nemmelig satt en stopp for å bare få penger,  ver helg må jeg rydde rommet mitt , kjellerstua og badet mitt for å få 200 kr hver mandag , jeg hater å rydde! Men kanskje jeg skal slutte å rote så mye, for jeg trenger virkelig de 200. Men nå må jeg fortsette å rydde.

edfghjklIdag skal jeg sove hos Therese !  Om en liten stund drar jeg til hu og så skal vi sammen gå ned til raufossen og leie film og kjøpe litt ting til kvelden og kanskje en rød nese. Jeg gleder meg , for det er alltid morro sammen med Therese, vi ler av alt og ingenting. Men nå må jeg stikke. 
therese overnattinger bd 084
Haha , fra første overnattinga med Therese : D <3
 

På lørdag så jeg på Dirty Dancing, jeg likte ikke filmen så spesielt godt, men jeg bre inspirert av stilen. Så jeg fikk lyst til å herme litt. Jeg fannt frem sminke krølltang og mormors gammle klær og n sminkebok jeg har fått fra mamma med sminke fra den tiden. Ogresultatet ble : 
fghj

 

back 2 the 80s 020

Ignorer fjortis munnen ._. 

 

 

Dette innlegget skulle egentlig kommet på lørdag , men jeg mistet internett så jeg har ikke hatt anledning til å legge det ut før : ) 


 

Igår som sagt var jeg på kino, og herregud,Twilight New Moon er den nydeligste filmen jeg har sett ! Den er bedre enn 1'rn til og med. Jeg gråter aldri av filmer, eller nesten ikke i det hele tatt, men jeg satt med tårer i øynene i nesten hele filmen. Herregud. Den er på høyeste annbefalt å se på kino, selvom den bare har fått 2'ere og 3'ere men de folka er helt skadd i hue, den er vert å betale kinobilett for ! Jeg klarer ikke vente til den kommer på dvd, jeg vil se den igjen, nå!

Men nok om det. I sta var jeg på CC(for de som ikke vet det er CC Marten (som det egentlig heter)et kjøpesenter på Gjøvik) sammen med mamma. Jeg så først og fremst etter sko, jeg har egentlig uggs, men de er joe helt ødelagte. Jeg fannt ingen jeg likte, eller det var jo ett parr, men nesten alle har liksom akutatt de skone og det er så kjedelig å ha like som alle andre. Jeg fannt ingen andre jeg likte, så jeg skal kjøpe noen senere i stedet. Det eneste jeg kjøpte meg var vel egentlig sminkefjerner.
Ellers i dag har jeg ikke noenting å gjøre. Alle teater folka er på Cats i oslo, og det er for det meste de jeg er med, menmen, da kan jeg vel rydde rommet mitt å gjøre alle de tingen som jeg har lyst til å gjøre med rommet hele uka, og kanskje jeg kan prøve å lage noen julekort eller noe sånn.
twilightnewmoonteasermovieposter

#Har du sett new moon ?
#Eller har du planer om å se den?
#Eller intriserer du deg ikke for twilight sagaen ?

edfghjkl

Dette bilr bare et litt kort "opplysnongs" innlegg. Om en time tar jeg bussen til Gjøvik, hvor jeg møter Margrethe og Mari siden vi skal se på new moon sammen. Jeg gleder meg kjempemasse! Men nå må jeg stikke i dusjen for at jeg skal rekke det. 
krepp 026
:///Randome bilde fra her om dagen//:    jeg og den "pene" pysjen min x) 

edfghjkl

Idag så hadde jeg gitarprøve, jeg hadde jo ikke øvd noenting!  Så jeg spilte Knockin on heavens door - guns'n roses   det er 3-4 enkle grep som jeg egentlig ikke kan. Men jeg er "stolt" av min 3- ,  ehh, ja..

Etter skolen i dag slakka jeg litt hjemme før jeg gikk å møtte Andreas så gikk vi å møtte Therese, så gikk vi opp til meg. Vi spillte twister og hadde det artig , ihvertfall jeg hadde det. Senere ble jeg med de å gå hjemover til dem, jeg var med Therese helt til Rema 1000 før jeg gikk hjem.

Dette ble ikke så langt innlegg, men jeg er så trøtt at jeg tror jeg skal legge meg. Natta : )

p og etter skole 121
Oss tre tenk :D

I 2007 for ett år siden i dag var jeg i Sør-Afrika. Fra 4-21 november. Her om dagen fannt jeg igjen dagboka mi fra turen. Og jeg tenkte jeg skulle skrive akuratt hva jeg gorde for to år siden i følge dagboka.
" Denne dagen var helt spesiell for meg! Først på dagen var jeg i en dyrehage. Der var det mange fine dyr, men det helt spesielle var at jeg fikk klappe to tigerunger! Det var det som var det mest spennende som har hendt meg. Nå vi skulle hente bildene som ble tatt av meg spurte pappa hvor jeg og Kenneth kunne bli tatt bilde av med slangen. Det var like hved siden av.Når vi ventet på at ei dame skulle hente slangen Jj , trakk Kenneth seg, så jeg tok bilde alene, det var tøft men slagen var litt tung. Denne dagen var den aller beste. Tina"
Jeg vet det er noen skrivefeil og noen feil setnongoppbygninger, men jeg skrev rett fra det  som stod i boka. Jeg husker enne dagen som om det akuratt har skjedd. følelsen av å ta på tigerene, den myke pelsen mot hendene. Følsen av den fuktige, kalde, tunge slangen over skulderene. Dette er et minne jeg alldri vil glemme!
dsc0212
Meg og slangen med navn Jj.
srafrika 451
Meg og tigerungene, man måtte være 16 for å klappe de store, men jeg er uansett glad jeg fikk klappe de små! :')

Men nå driver mamma og pappa å maser på at jeg skal opp å spise.
edfghjkl

Beste filmen! Jeg så trileren til Evighetens Kyss og ble betatt, så jeg fikk med Margrethe for å se den, begge elsket den. I dag så så jeg og Amalie på den , jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har sett den,  men jeg går aldri lei den, jeg liker den nesten mer og mer her gang jeg ser den. På fredag skal jeg på Gjøvik Kino å se på New Moon sammen med to veninner. Jeg gleder meg kjempemye! Også Robert Pattison er så kjekk i filmen ! Og Taylor Lauten uten det lange håret.
Men nå må jeg legge meg siden jeg har mattetentamen i morra. Natta : )

#Har du sett Twilight ?
#Isåfall hva synes du om den ?

edfghjkl


De to siste dagene nå har jeg hatt overnatting , første natten av Amalie, Margrethe og Therese. Andre natten bare av Amalie. Det meste vi gjorde var å ta bilder, og med Margrethes store hjelp lærte vi noe nytt. 1. natta. Vi dro ned på butikken og var ikke hjemme før halv 11. Så tok vi bilder, så så vi på en film som vi lånte "Ondskapens Hotell " eller The Shining som den egentlig heter. Den var litt bra , men var ikke så skummel og kan være litt vanskelig å skjønne, Fritt Vilt er egentlig VELDIG wannabe The Shining. Dagen etter tok vi flere bilder , også så vi ferdig filmen. Så dro alle hjem, men senere gikk jeg ned i Raufossen for å levere tilbake filmen også for å møte Amalie siden hun skulle sove en natt til. Vi kledde oss ut også lagde vi flere bilder. I dag har vi sett på Twilight og kansje skal hun komme igjen for å se resten. Nå må jeg gå å rydde opp tingene vi har brukt i overnattingen.
asjfhei
Hele gjengen : D<3

at
Jeg og Amalie : )<3


edfghjkl

Jeg kom meg igjennom norsk tentamen, og i morra er det engelsk.
Men i dag ble jeg med Margrethe hjem fra skolen, men etterhvert gikk vi opp til meg. På veien opp tok vi med oss Andreas. Det første vi gjorde var å smake på Oreokaka som jeg og Margrethe lagde i går. Den var god da. Etter det spillte vi Wii-sports, drit artig når du spiller det med noen. Så dro vi frem Twister, hahah ,  du kunne bare tenke deg hvordan det så ut. Vi tok noen bilder også , men de vil jeg ikke legge ut. Så skulle vi spise is da, men isen var ikke noe god, så det hele endre opp med en klinete is-krig , som jeg startet. Haha , jeg har hatt det kjempeartig i dag.

Men nå må jeg legge meg, må jo vere utvil til tentamen. eeh, ja x)

Natta : )

Her om dagen var jeg oppe på den stasjonære pc'n for å se etter noen bilder. Og der fannt jeg mange bilder fra meg da jeg var yngre. Jeg må bare le, for noen hårfrisyrer jeg har hatt. Men på  noen  av bildene savner jeg håret, i vertfall lengden. Men nok om det. Her er noen av de :   Foradring i løpet av åra ?
fghjk

Denne sanger vekker også minner, det er den innmarsj sangen for veldig lenge siden da jeg gikk på Freestyle. (ignorer rapinga og snakkinga i slutten , jeg fannt ingen uten)

Men nå skal jeg legge meg, Natta : )
edfghjkl20091110 rotete
Nå skal jeg liksom prøve å få gjort noe med det her. Jeg er så lei maset til mamma og pappa, så nå får jeg vel rydde. Hodepinen har lettet litt, så derfor rydder jeg nå. Jeg skulle også egentlig vert på butikken å kjøpt meg noe til Norsktentamen i morra. Den varer jo en hel dag , og da er det litt kjedelig å komme med en vanelig matpakke. Jeg får egentlig ikke lov til å gå ut siden "når du ikke har vert på skolen, er du ikke frisk nok til det. Eller skulker du bare ?"  , jeg lir så irritert hver gang den replikken kommer. Men jeg skal prøve å få dratt en tur uansett.

Men nå får jeg starte å rydde.
edfghjkl

I dag har jeg vært hjemme fra skolen siden jeg har vert kvalm og har utrolig vondt i hodet. Det jeg har gjort er sovet, pc og sett på tv. Det er en god stunn siden jeg har blogget, men jeg har vert så slapp de siste dagene, så jeg har rett og slett ikke orket. Nå sitter jeg og ser på The Simpsons. Jeg har fått utrolig julestemmning nå, selvom snøen har smeltet såvidt. Det er liksom nisser på noen av matvarene, de synger julesager på The Simpsons og jeg har allerede skrevet ønskeliste.

Men i morra har jeg tentamen i norsk, jeg gruer meg egentig ikke , for det pleier å gå helt fint.

montasje
Noen bilder av meg og Margrethe fra torsdag forje uke.

Men har jeg så vondt i hodet at jeg ikke orker å blogge mer enda.

edfghjkl

 http://mdn1995.blogg.no/1257537220_konkurranse.html har konkurranse med tema vann :)
dsc0367
Tatt i fiskebollen min , haha :)

Nettby : Steptroll
amalie header

Klikk for større :]

Væresågod Amalie :D
I går som jeg håpet snøen ville komme, og gjett hva jeg ser når jeg ser ut vinduet på morgenen ? Det var helt hvitt og det  dalte snøkrystaller ned fra himmelen. Jippi!  Etter skolen i dag var Therese hos meg, vi har det dritartig som alltid! Vi sang Abba singstar og sånn.  Wolewoo, AHA !  Rett før dansinga gikk vi på badet for å fise oss, og der gikk jeg litt berserk med spraydeodorant, og når jeg kom hjem og med en gang jeg åpna kjellerdøra tenker jeg bare 'Uh, her lukta det perfyme' , lukta har fortsatt holdt seg veldig bra, jeg kjenner den ganske godt.

Nå har jeg akkurat tatt med en dusj, og sitter her i sovesofaen min. Jeg skal nerde pc'n litt til, før jeg skal legge meg, for jeg er veldig sliten etter HipHop'n i dag.
cats
sn 003
Tatt i sta, jeg har rom i kjelleren så ble ikke bedre bilde,

#Har du også en bestevenn du er utrolig glad i ?
# Er det snø hos deg ?
I dag er energien på bunn, de eneste gangene jeg har vert ute av senga i dag er for å spise og for å føge Tiia opp. Jeg streifer fortsatt rundt i pysjen med tøffler på beina og har ikke orket å gå på badet å sminke meg heller. Men det er ingen vits i å fikse seg nå heller. Etterpå skal jeg ta på meg en aniktsmaske, før jeg må gjøre lekser, for ja , vi har en så dum norsklærer at hun gir oss lekser i helgen.
tina og tiia 008

Men nå går jeg opp og spiser nybakte muffins :]


Det er en stud siden vi våkna men samme det. I natt har nemmelig Tiia (www.tiia.blogg.no) sovet hos meg. Vi har jo hatt det kjempemorro som vi altid har. Nå har jeg fått utrolig julestemmnig, fordi først så vi på Polarexpressen så hørte vi på julemusikk, så hørte vi på PluttiPluttiPot lydbok. Nå har jeg en sånn følelse at det er snø ute, men det er ikke det, og nå har jeg lyst på det faktisk.

Nå sitter vi å høre på Britney Spears sanger fra hun var yngre, før "katastrofen" osv. hun var så flink da. Nå er det Lucky som spiller. Ellers sitter vi bare her på pc'n.
weeNå er det lenge siden jeg har blogget, men jeg har blitt hekta på The Sims 3 igjen. Nerd sier jeg bare. Det er nok det eneste jeg har gjort den siste uka, når jeg kommer hjem fra skolen gjør jeg lekser så er det rett på sims. Jaja, jeg har mine perioder, men de går like fort som de kommer. 
tina og tiia 123
Øyet mitt så litt veldig rart ut, så PhotoScape gjør det meste. 

hits