Her er litt mer inspirasjon for en halloween manikyr. Alt er fra we<3it

285648_551540398194610_1127017726_n_large223420831484434455_w4l2anlm_c_large42362052716282751_bgkje50z_c_large

Spooky_haunted_house_nail_art_halloween2_largeAb61fa0610b711e2ab6722000a1d0369_7_largeHalloween1_large

8070021914_4684579284_large6_large5ywof_large

De siste er perfekte om du skal være zombie eller noe !

Her kan du følge en video på det.

 

Som jeg kanskje har sagt før på bloggen, er horror(skrekk) min favoritt sjanger når det kommer til filmer, selvom jeg ikke tørr å se dem alene elsker jeg å bli skremt! Så her er mine favoritt skrekkfilmer:

Freddy er helt klart min favoritt classic horror karakter, vet ikke hva som gjør det, men jeg bare elsker nightmare on elm st filmene! Har sett alle sammen! Men skal du begynne å se nå annbefaler jeg virkelig den nyeste filmen.


/>

The Grudge og The Ring er to filmer som virkelig sklremmer meg. Jeg har sett The ring 1 og 2, og The Grudge 1,2 og 3. Disse horror karakterene kan jeg nesten love deg at sitter igjen i hodet ditt, og den er to filmer jeg nesten kan garantere at du blir skremt av!

The univited er den beste! Jeg elsker filmer der du må tenke, og som har en bra slutt ! Slutten har for meg alt å si i en skrekk film. Og slutten her er helt mindfuck og jeg elsker det! Jeg kan se denne filmen mange ganger og oppdage noe nytt hver gang.

 

Har du sett noen av disse?Hva synes du?

Har du noen skrekkfilmer å annbefale?

Vampyr er et populært halloween kostyme, og du trenger ikke så mye for å gjøre looken perfekt. En lys foudation, eyeliner, rød lepperstift , og en svart kjole og du er good to go.

 

 

 

 

Her kommer litt inspirasjon til sminke og kostyme ! Jeg blir så inspirert når jeg ser på bilder som dette. Jeg elsker halloween men kunne virkelig ønske det var større her i norge !Om du ikke har merket det har jeg startet en "halloween serie"  så det kommer til å være et innlegg hver dag fram til halloween og kanskje litt lenger.


alle bildene er fra We<3it

 

LET ME KNOW

Hva skal du være på halloween/halloweenfest i år?

Send meg bilde eller let me know! (du finner meg på kontakt) --->

Her kommer noen bilder med litt inspirasjon til din halloween manikyr! ALLE hentet fra tumblr

 

Hvordan er din halloween mani i år? eller han du noen fra andre år? Send meg da vel !

 

Looken jeg kjørte fredag kveld, men bare bruk av NAKED paletten!

Et bilde jeg har lagt ut på twitter nesten med  en gang jeg fikk den.

 

LET ME KNOW

Hva synes du ?

Har du prøvd denne paletten? Vil du?

 

Om du er en av dem som ser på youtube videoer har du helt garantert hørt om denne. Jeg kjøpte denne i februar/mars i fjor i en sminkebutikk i London for ca 300, og jeg ELSKER den. Du kan gjøre så utrolig mange forskjellige sminke-looks med den, og den har alle de naturlige fargene du trenger for hverdag eller fest. I tilleg er den superpigmentert! 


Fargene i paletten er : Virgin, Sin, Naked, Sidecar, Buck, Half Baked, Smog, Darkhorse ( ser ikke så grønn ut inreal), Toasted, Husle, Creep og Gunmetal. I tillegg til disse 12 fargene var det også med en flat øyenskygge-kost, itillegg kjøpte jeg en der det var med en øyenskygge primer.Det varierer fra pallett til palett med hva som er inni, på jeg vet på noen har det vert Eye-liner, en annen børste, eller primer . Som du kanskje ser på bildet er det en god del shimmer farger, det er bare 2 stk i paletten som er matte, men for min del gjør ikke dette noe.

Mine personlige favoritter er Virgin, Halv Baked og Toasted, bare elsker de fargene og bruker spesielt virgin som hilight til nesten alle sminkelookene mine!

Fordeler:

Ikke testet på dyr, veldig pigmentert, alle fargene passer sammen

Ulemper;

For dem som ikke liger shimmer er ikke dette en øyenskygge for deg, "framsiden" er "pjuskete" så det tiltreker seg mye støv, og det er ikke så veldig positivt i sminkemappen ! Eller finner jeg ikke noe galt med den!

 

Jeg er ikke sikker på om man får tak i denne i norge, men om du søker rundt på internett finne du den sikkert !

Stay Tuned, i kveld eller i morgen kommer det en look som jeg skal gjøre når jeg skal på bort  i kveld! Med bare bruk av naked paletten ofc!


hits