sko- org. pris 900,- , nå 299,-    -  sport 1

vippetang - h&m - 29.50 ,- tror jeg


maybelline  False Volum Express mascara - Cubus - 125,-

 

0 update siden jeg ikke har sittet noe på pc'n de siste dagene.

Rett etter skolen på fredag dro jeg rett på CC sammen med Margrethe ettervert kom også Amalie. Da vi var på vei hjem igjen så vi noe som ingen likte men som vi visste kom til å komme,, nemlig snøen. Jo lenge og lenger bort fra Gjøvik vi dro, jo mer snø ble det. Men er veldig overrasket over at det ikke kom hit før nå, siden her pleier det jo nesten alltid å komme først. Etter CC dro jeg og Amalie hjem til meg siden hun skulle sove over. Vi var på MIX og leiet en fil som het The Children, den var ganske ekkel, men vi skjønte egentlig ikke noe av den så kan ikke skryte av den.

serr elsker blogg.no når det ikke vil legge ut bildene mine...

så dere får kose dere med et kover bilde til The Children

 

Har du sett The Children ?

.. nei, det er ikke kjeksenhadde hatt det på en god skrud her, og fargen hadde startet og flasse av

Din menig ?

 

Hva vil du jeg skal blogge om ?  Outfit, negledesign, livet, fotografering. you name it.

Therese hadde spurt meg om å lage rosa negler med hvite prikker. Jeg gjorde det en gang men da var hun dessverre borte. Så nå gjorde jeg det omvendt i tillegg til at jeg ville legge på noe mer avansert så da ble det en cupcake.

#Din mening ?

Jeg har ikke fortalt dette på bloggen tidligere men neste lørdag altså 16.oktober kommer en kjent artist til Oslo spektrum, nemlig Lady Gaga. Og gjett hvem som er så heldig og har skaffet seg billetter ? Jo, jeg og Therese ! Can't wailt ! Så på lørdag morgen drar vi til Oslo på shopping og konsert.

 


@Fra VG-lista topp 20 i sommer
Synne, Therese, meg og Ida

 

 

Som du sikkert har merket har jeg hatt en bloggpause, og nå tror jeg at jeg kommer til å starte på igjen, men det er ikke helt sikkert. Jeg har jo lagt ut noen nye negledesign nå og da men har ikke skrevet noe om de andre to punktene som står på headeren min. Så i morgen slår jeg sterkere tilbake, ettervert skal det også komme opp nytt design og bloggen skal "starte på nytt".

Virkelig fine tider jeg starter mitt første ordentlige innlegg på lenge. Døgnrytmen er på topp, det må jeg bare si! Neida, sover alt for lenge og er oppe alt for sent, skal bli en utfordring å stå opp på mandag når ferien er over. Men da får jeg bare si natta !

 

Tumblr_l5kfr3wmhe1qb27uro1_500_large

@weheartit


Dette designet lagde Amalie på meg forrige lørdag :DHaha, bære faktisk, for dere som ikke skjønte det skal de jo stå : Klarer du å gjette hvilke frukter og *bær dette er?

Du vinner en klem :)

#Din mening ?

 


hits