Jeg vet jeg ikke har blogget siden tirsdag men jeg har vert litt opptatt sammtidig som jeg egentig ikke har orket. Velig rask oppsumering fra dagene :  Onsdag : Pørvde og kjøpte bunaden min. Torsdag : Først CC med Margrethe , Synne og Mari. Så på kino å så fame med dem. Men det er bare noe jeg må fortelle, midt under filmen spøy han fyren som satt ved siden av meg ! Da ble det hastverk med å flytte seg! Vi hadde jo vert på CC rett før, så vi hadde med oss mange poser. Alt skjedde liksom på en gang, brusen min velta og sølte ut over det hele også velta poppcornet som jeg og Mari delte. Jaja, vi fikk i vertfall satt oss lengere opp, men stanken satt i nesa utover kvelden. DIGG !  På fra fredag til søndag sov jeg hos Therese. Vi hadde det kjempeartig, som vi alltid har. På lørdag dro vi to på kino å så Fame (igjen). Det var egentlig veldig bra for det var utrolig mye jeg hadde gått glipp av når han fyren spøy. Jeg spurte om jeg kunne sove der en natt til siden vi har fri i dag, men neida. I dag har jeg nerda Sims 3. Jeg vet ikke hvorfor men jeg har blitt hekta på det igjen.
power

Ansiktsmaske :D
Dagen i dag har egentlig vert ganske grei, om man ser bort i fra at jeg sto opp ti på 8, og som vanelig pleier jeg å gå kvart over. Med mye stress så rekker man det greit nok. I musikken hadde vi Quiz, som egentlig var litt  morsom, fordi jeg liker sånne typer bedre enn sånne hvem oppfant ditt og datt  osv. Det er bedre å finne ut hvilke sanger teksten er hentet ut fra og sånn. Etter skolen i dag bet kreativitets loppa meg igjen, og i dag frista det med sminking igjen. Det ble en "halloween-look" bare hentet ut fra egen fantasi. Etter jeg hadde fått av smika, møtte jeg Andreas og vi gikk til butikken også når vi hadde kommet nesten hjem, der vi "skilles" stod vi å prata i rundt en time og litt. heha. 

Menne nå må jeg gjøre litt lekser også må jeg øve til spanskprøve. så  -Blogges-

 

p1100707  
Ansiktet fra ene siden, den andre var lik bare uten "arret" eller tåra eller hva du vil kalle det :)

 

Ja , jeg tror jeg har blitt bitt av en kreativitets loppe. De siste dagene har jeg bare hatt lyst til å designe og lage ting , det er en av grunnene til lite blogging, den andre er egentlig latskap.
 
Dansinga i dag var slit , men var sammtidig gøy , vi hadde Andrea så vi lærte en ny dans, men vi hadde også styrketrening. Nå er jeg så sliten i beina at jeg sliter med å gå opp og ned trapper , men det er sånn det skal være. Idag har jeg også vert hos Margrethe en tur, så gikk vi ned på sentret litt før vi møtte Therese.
kreaktivitets loppe
Kreaktivitets loppe . (Paint)

vogl
inspirasjon
bildet
Bildet på bildet = meg og Therese

OUTFIT :
Rosa toppe under - H&M
Rosa t-sjorte - Bik Bok
Tights- Bik Bok

Har du noen gang sånne perioder der du plutselig får lyst til å "gjøre noe" ?  -Natta-


Planene mine var egentlig at jeg skulle lage videoblogg , men den ble litt herpa så det ble ikkenoe av. Men på torsdag var jeg og hele 9.klasse på Raufoss i Oslo, vi var først på freia sjokoladefabrikk , så nobelsfredsenter så på shopping i oslo. Jeg kjøpte meg 3 topper , men gidder ikke legge ut bilde av det jeg kjøpte. Det var kjempemorro i Oslo , jeg gikk sammen med Mari , Margrethe , Ronja og Malin. Fra i går til i dag var jeg på bursdag til Synne , Mari og Margrethe. Vi var først på bowling , at jeg tapte kom kansje ikke som et sjokk. Etter bowlingen dro vi til Synne for vi skulle sove der, det var kjempemorro ! Vi dro hjem rundt halv 13, og klokka 16 bar det på bursdag igjen , denne gangen til søskenbarna mine. Gøy ? nei ,  først lå vo bare der å hørte på mgp jr. sanger, så karta vi ball ,så var vi ute men det beste var jo at vi måtte leke med Barbie,uu kjempemorro, jeg holdte på å sovne. Men nå sitter jeg hjemme ved pulten min og spiser Fox og Kinder Maxi og stever med å få sugerøret inni Capri-Sonne'n min . 
oslotur 114
Nesten hele a-sia utenfor nobels fredsenter.
kj 042
Klar for bursdag ,     kjole fra Bulgaria : )


 
Jeg har egenenlig vert hjemme en stund nå , men jeg er så slien at jeg egenlitg ikke orker å blogge noe serlig i dag/igår. Men kommer til å skrive om turen når jeg våkner i morra. Men nå skal jeg sove .
-Natta-
Det er ingen glede ved å stille vekke til klokka 6.00 om morgenen. Til vanelig på den tiden pleier det nesten å være umulig å vekke meg , memen, det går jo til en god sak. Men en ting , jeg fikk bare 500 (!!) til å osloturen i morra! Nå som jeg tenkte jeg skulle på en skikkelig shoppingtur i oslo men neida ! I tilegg har jeg bare 100 kr elns fra før så det blir bare 600 å shoppe for. Menmen , jeg skal vel klare meg. Men nå må jeg vel legge meg , natta!
I går var Andreas veldig snill å lagde en nye header til meg, jeg suger i å lage selv så da blir det til at jeg spørr andre. Siden blogg.no var klikk i går fikk jeg ikke lagt den ut da.
I dag våknet jeg med en volsom hodepine så jeg dro ikke på skolen i dag. Det har faktisk ikke vert såå kjedelig å være hjemme i dag som det pleier å være, men det kan hende er for at jeg sov det meste av tiden. Jeg håper indelig at jeg ikke har vondt i morgen også for da skal 9.klasse på raufoss til Oslo. Først skal vi på Freia-sjokoladefabrikken, så skal vi på Fredsenteret og til slutt skal vi på shopping i Oslo.  Vi drar fra Raufoss klokka 07.00 og drar fra oslo 19.00.
blogg
HVA SYNES DU OM DEN ?

Jeg merker helt fint at jeg ikke har sovet godt i helgen. Vi hadde kartleggingsprøve i lesing i dag, og det ikke ikke fint , for siden var så trøtt var det umulig å konsentrere seg. Når jeg kom hjem la jeg meg på sofaen for å slappe av , og etter noen minutter sovnet jeg. Jeg våknet av at mamma kom inn på rommet mitt for siden det var middag. Jeg var helt borte da og jeg klarte å komme med " Spise?" mamma : "Ja, vi skal spise middag" Jeg "middag nå?" mamma : "ja , klokken er 5"   hodet mitt var innstillt på at jeg skulle spise frokost og at jeg hadde sovet hele dagen, så jeg skjønte egentlig ikke noen ting av det mamma sa. Nå skulle jeg egentlig gjort lekser , men jeg er for trøtt til å bry meg for øyeblikket. Ellers i dag skal jeg rydde rommet mitt .
therese
tina og andreas 070
Bilde fra hårfarginga i går.

Jeg har vert utrolig trøtt i hele dag etter helgen, og forkjølet har jeg også blitt ,men jeg dro på skolen. Det var så vidt jeg vet hen helt vanelig dag. Etter skolen var Therese med hjem til meg , vi hadde det kjempemorro som vanelig! Etter vi hadde spist gikk vi å møtte Andreas fordi vi skulle nemmelig farge håret sammen. Først farget Andreas håret mitt , så farget jeg hanns , og therese satt og tok bilder og sånn. Det var engentlig kjempe morro.
therese
tina og andreas 034

therese
tina og andreas 064
Farging pågår !
therese
tina og andreas 041
Minsin bestevenn :D
therese
tina og andreas 079
Sluttresultat , ser bedre forsjellen in real.

Nå har jeg akutatt avsluttet en kopp med kakao , og som vanelig brant jeg meg på tunga. Vurderer å legge meg snart også.
therese
tina og andreas 080
Outfit akkurat nå.
Pysj : David & Goliat (London)
Tøffler : Skoringen


Natta :)
Idag rundt 15.30 kom vi tilbake til Raufoss etter en helg på Konfirmantleir. På fredag klokka 10 dro vi fra raufoss kirke til Merket i valdres. Først når vi kom fikk vi vite hvem vi kom på rom med. Jeg kom på rom med ida (http://idasandlie.blogg.no ) Therese (http://meatbolls.blogg.no ) og Margrethe(http://margretheo.blogg.no ) Det ble jeg veldig fornøyd med! Mens vi jentene fikk sånne små stygge rom med en vask i. Fikk Raufoss-gutta fine rom med helt bad og sånn, urettferdig ! Etter vi hadde pakket ut litt var vi på sånn Jesus-undervisning og på kvelden var det undeholdning, og det meste av det var ganske artig. Etter det  var det soveposesamling. ¨
Igår hadde vi utedag med forsjellige aktiviteter. Først var det sånn at vi hadde på seler også sklei vi på en line over elva, det var egentlig kjempemorro. Så skulle vi finne sånne poster og svare på spørsmål og til slutt var det kufotball, for de som ikke vet hva det er så er det fotball hvor spillerene er bildt fast i bakken med en spiller fra motstander laget , og keeperen er festet i begge bena, det var egentlig velding morro. Etter det var det underholding med konfirmantene noe av det var også veldig artig. Idag har vi stortsett bare pakka før vi reiste. BILDER KOMMER SENERE.

Nå sitter jeg bare her og hører på musikk og er kjempe trøtt.
Later

.....
.. det er noe jeg ikke har. I dag har jeg lagd og redigert en videoblogg, men først slutter hele Movie Maker å funke, så jeg må starte på nytt, så tar det jo 100 år før jeg får lagret videoen. Men når den endelig er lagret er det å legge den in på youtube, og ja , det tar i vertfall lang tid ! Om ikke videoen kommer i dag så kommer den garantert i morra. Men nok klaging! Idag var jeg jo først på skolen, det var en ganske så normal dag. Etter skolen så jeg på tv , før jeg gikk ned å dreiv på pc'n. Jeg har også danset litt av den nye dansen vi lærte på dansinga i går. Lekser har jeg også gjort , det er ikke noe jeg vil gjøre, det er bare noe jeg må. Jeg må gjøre ferdig noen lekser også må jeg pegynne å pakke såvidt til Konfirmasjonsleieren som jeg skal på fra fredag til søndag, på et sted som heter Merket.
lang tid

I musikken i dag da vi satt og spillte gitar kommer Margrethe plutselig med : Ææææ! DET SNØR !    Det er alt for tidelig spørr du meg ! Det er jo bare starten av oktober og det har allerede begynnt å legge seg. Men nok om det. Etter skolen i dag var jeg og Margrethe på CC. Der kjøpte jeg meg "Uggs"  , vanter og tøffler. Jeg kan legge det til på videoen meg klærne jeg kjøpte i England. Etter CC dro vi til Margrethe å så på Confession of a Shopaholic(en shopoholikers bekjenner) Den var egentlig veldig bra, og jeg anbefaler den. Men det fine i dag var jo at jeg måtte gå hjem. Det var helt surpeføre og det plaskregna ! Nice !nei. Nå sitter jeg i pysj med de nye tøfflene og morgenkåpe og har planer om å legge meg straks.  Natta :)HAR DET SNØDD HOS DEG ENDA ?
HAR DU SETT EN SHOPOHOLIKERS BEKJENNER ? isåfall hva synes du om den?
Jeg kunne nok skrevet et kjempeinnlegg om turen til England i høstferien , men det blir bare en liten oppsummering :
Mandag : Var jeg først på Madame Tussauds , så var jeg på en sightseeing buss , så var det shopping.
tina 017
Will Smith. Ja,, han er av voks.
img0001
Michael Jackson ! :D         Jeg ser helt dopa ut ,, menmen
 tina 142
Utsikten fra London Eye.

Tirsdag:
Shopping !

Onsdag :
Land tur til sjøen med hunden til onkelen min.
tina 223


Torsdag:
Zoo :D
tina 275


Fredag:
Shopping og Mamma Mia (teateret)

Lørdag :
Shopping

Søndag:
Hjem igjen : (

Det kommer video om hva jeg har kjøpt senere denne uken.
av : http://meatbolls.blogg.no/

1. Skriv 10 ting som ingen vet om deg. 
2. Legg ut 1 bilde som er 1 av dine beste minner. Fortell om det.
3. Legg også ut et bilde du liker. Fortell hvorfor.
4. Også et bilde du IKKE liker, og hvorfor du ikke liker det.
5. Så utfordrer du 5 til. 
_______________________________________________________

1. 10 ting ingen vet 
-  jeg innbiller meg ofte ting

- jeg liker å være hjemme alene men da er jeg avhenging av tv, pc eller musikk.
- jeg trives bedre under vann enn over vann. 
- jeg hater lakris.
- jeg har farget håret 2 ganger og stripet det 2 ganger.
- jeg har til sammen vert på 10 sydenturer i livet mitt  . 
- jeg har kjørt bil fra norge til Tunisia
- jeg var feit som liten.
- jeg takler ikke røylukt .
- jeg skulle egentlig hatt en tvilling

2.  Legg ut 1 bilde som er 1 av dine beste minner. Fortell om det.
tromya

Turene til farmor og farfar med margrethe. Fordi vi altid har det så morro der <3
3. Legg også ut et bilde du liker. Fortell hvorfor.
jentekveld 035


jeg liker bildet fordi alle "jentene" er samlet , og det er en kveld jeg ikke glemmer :D
4. Også et bilde du IKKE liker, og hvorfor du ikke liker det
tina 217
Fordi jeg ser HELT dopa ut

5. Så utfordrer du 5 til. 
Jeg utfordrer :

margretheo.blogg.no
leeneesverden.blogg.no
viniav.blogg.no
heidi09.blogg.no

Og Deg : )

hits