Dette er første gangen jeg gjorde noe sånn, men jeg ble litt fornøyd igrunn.

Det er forresten ikke neglene jeg har nå, jeg er bare veldig treg i å oppdatere bloggen. De nyeste neglene burte komme på bloggen i morgen ! :)

Om du er en av mine venner har du garantert sett denne lille figuren. Jeg tegner han overalt, ja tilogmed på neglene mine, haha .


Ja, jeg kjedet meg litt i mattetimen da jeg var ferdig med det jeg skulle gjøre.

 

 

Har du en figur du tegner ofte som du har funnet på selv ? 

Helluu !

Nå sitter jeg her og finner på innlendingen til en fordypning oppgave i norsk om et språklig tema, gøy sa du ? Men det er i vertfall det vi har fått å jobbe med i dag siden vi har hjemmearbeidsdag. Nå må jeg virkelig få ræva i gir siden jeg egentlig ikke har startet en gang og jeg skal på dansing snart.

Jeg kommer ikke på noe å blogge om for tiden, så sorry for dårlige oppdateringer. Men over til noe annet ! Som dere vet at har det kommet en ny toppliste, der det er over din kommune, og jeg ble overrasket over at jeg ligger på 27, plass, jeg trodde ikke jeg kom til å ligge på listen i det hele tatt ! Nå ser jeg at VesteToten ikke har så veldig populære blogger siden på topp 100 lista ligger Margrethes( http://margretheo.blogg.no/ ) gammle blogg også ligger der, og jeg tror ikke den har vert oppdatert på veldigveldig lenge.

Men nå må jeg stikke siden jeg skal dusje , se på TopModel og spise før jeg stikker på dansing.

Den gule var bursdagsgave fra Amalie , de andre to kjøpte jeg selv.

 

Ser du på top model ?

Dette er Amalie sine negler som jeg lagde , det er første gangen jeg gjør zebrastriper, men jeg ble ganske fornøyd med noen av neglene, men andre er bare noe kluss med streker og litt testing.

Hva synes du ?

 

Jeg driver å skal lage nye negler, og jeg har bestemt at det skal være leopard print på de, men jeg vet ikke om jeg skal velge snø eller vanelig leopard så , HJELP MEG.

 

VS


Heihei !

Jeg skriver så korte usaklige innlegg nå for tia menmen, her kommer i hvertfall portrettbildene mine oppover åra og jeg må helt ærlig si at jeg HATER det vi tok i dag, og det verste er at det kommer ut i skolekatalogen, uff !

1.klasse

7. klasse


Håret og klærne <33 uffda

8.klasse har jeg ikke på pc'n

 

også var det 10.klasse da

Jeg ser litt sammentrykkt ut må jeg virkelig si, og øynene mine ser supersmå ut, menmen


Topp- bikbok

Belte- Pieces(veromoda)

Skjørt- mammas gamle

Thights - Bikbok

Armbånd venstre hånd - H&M

Armbånd høyre hånd - Next2 og Snø of swedenBle ikke superfornøyd med disse, men har fått masse "ros" for de.

Dette er de jeg hadde for noen dager siden , jeg vil ikke legge ut bilde av de jeg har nå siden de ikke var helt 100% tørre når jeg la meg så fagene har mikset seg helt.

Jeg har visst helt glemt å blogge i det siste jeg, har heller ikke vert motivert til det med tanke på at jeg har gjort så mye i det siste og i tillegg har ikke internetten funket på pc'n min. MEN nå fikk jeg plutselig veldig lyst til å blogge igjen. Kommer til å prøve med et innlegg om dagen, men lover ingenting !

 

Nå sitter jeg å fikser neglene mine overraskende, bilde av det kommer i morgen om jeg rekker siden jeg skal feire voksenbursdagen min, ja jeg vet det er vel på tide så lenge jeg hadde bursdag 29. juni, menmen, bedre sent enn aldri !

 


random bilde jeg tok her om dagen


Miriam var hos meg i dag, og hun spurte om jeg kunne fikse neglene hennes. Og her er resultatet. 
Hva synes du ? 


Idag var klassebildet unnagjort, og kan ikke si jeg er superfornøyd. Jeg er btw nr3 fra venstre på 2 rad.. 

Nå må jeg stikke for jeg skal møte Therese før jeg skal på dansing. Etter det skal jeg finne på noe med Miriam og så skal vi se på fotballkamp. Ja, du leste rett JEG skal se på fotballkamp. haha. 

Hva skal du gjøre i dag? 

Hvorfor skal jeg bli syk i dag ?  Det er skolebilde i morgen, første mix dansekurset OG jeg skal finne på noe med Miriam ! Jeg får tvinge meg selv til å gå på skolen i morgen, kanskje jeg slipper å dra til farmor og farfar til helga ? 
Dette var et veldig usaklig innlegg egentlig,, men har ikke noe å blogge om, 
017_101553646_large
//weheartit

hits