Dette blir det siste inlegget mitt på en studt for jeg skal nemmelig til london i dag. Om en halvtimes tid drar jeg til oslo , etter det skal jeg ta bussen alene til Torp flyplass hvor jeg skal møte farmor. Så skal jeg og farmor ta flyet over til london, der vi møter onkelen min som vi skal bo hos. Jeg gleder meg så sinnsykt mye!  Så hade ! :D
cats

Tar med et outfit-bilde fra i går kveld og i dag :)

Idag :
T-sjorte: Carlings
Bukse Bik Bok
Høretelefoner: Skullcandy,

Igår : '
Hvit singlett H&M
Kjede arvet fra mormor
Sjorte fant i utklednings boks , som nå er min
Bukse ;bikbok
T-kjede : Glitter
Dagen i dag startet vel med å finne frem tingene jeg skal ha med i morra , så stakk jeg ned på senteret for jeg måtte ha ny toalettmappe. Senere do jeg og Therese til breiskallen og besøkte Per Emil. Når vi skulle hjem gadd vi ikke ta bussen for vi skulle være litt sportie å gå . Det var egentlig artig , vi gikk å sang JOKO, JAKAMOKO, TOTO og mange andre sanger, vi tok mange bilder også , noen av de kommer etterpå.Nå driver jeg å pakker klærne oppi koferten , det er så vanskelig å beregne ! Max 15 kilo , det er jo for lite ! Jeg har så liten koffert så den er helt proppa full , i tillegg skal jeg jo kjøpe meg noe , HJELP ! Det er liksom , trenger jeg den ? Ja? nei ? ,, nei jeg gjør kansje ikke det,,,, nå har jeg jo for lite klær til å klare meg, men så fyller jeg på igjen og da har jeg for mye. Jeg skal finne en løsnig , bare vent å se !
dsc00976
Jaha , sånn går det x')

therese
Jenta'mi :')<3
dsc00963fg
Redigerings proff ? x)   


-Later-

Med selvutlører. Fredag er egentlig en dag jeg liker , etter skolen er det liksom bare å gjøre hva man vil å tenke på planene for helgen. Nå har jeg egentlig veldig lite å gjøre, så jeg skal ha litt fritids med noen gammle klær og selvutløseren, resultatene kommer i kveld/natt eller i morgen. sammtidig skal jeg spise sjokolade , og tortilla chips ! ikke sammen altså. Hehe.
fotoshot 092
Et bilde av meg , forje gang jeg og Margrethe hadde "Photoshoot" :)

-Later-

Ja ! Endelig høst ferie ! Nå er det bare å sitte å vente til søndag.
De to siste timene var litt bra. Jeg liker egentlig at de to siste timene på fredag, siden daer det mat & helse. I dag lagde vi pizza. Jeg skulle stå å steke løk , juk , men det er ikke saken., jeg stod liksom rett i røyken og ja øynene begynnte å svi som bare f*en ! Og tårene randt, DIGG , nei . Jeg klarte ikke stå der et min en gang før en annen fra gruppa mi måtte ta over. Ellers var pizza'n god om man ser bort fra de alt for store bitene med løk som var i. Nå sitter jeg da å gjør lekser, på en fredag,, jaja , enten det eller i høstferien, så for å si det sånn sitter jeg ikke med lekser i London. Jeg driver med en oppgave i UV(utdannings valg) , også må jeg gjøre noe Naturfag. I tillegg driver jeg å fyller på noen sanger på I-pod'n min, jeg må jo ha noe å høre på på flyet til London og bussen til flyplassen. Jeg har fått helt dilla på Jordan Sparks - Battlefield, og det er den som har gått oppigjen og oppigjen på pc'n min i dag.
# Har du noen planer i høstferien ?
# Liker du løk ?
# Har du lekser i ferien?
#Har du hørt Jordan Sparks - Battlefield? isåfall liker du den ?
Tannlegen i dag gikk helt fint , 0 hull ! Men , hu begynnte å jabbe om at jeg kansje trengte reggis ,,, great!  Menmen , da jeg kom hjem fra tannlegen satte jeg meg faktisk ned med lekser. Vi skal skrive om en artikkel og jeg valgte en historisk persjon og fikk ta Michael Jackson, det er derfor jeg ville starte med det allerede. Etter det så jeg litt på tv , før jeg gikk ned på rommet mitt og gjorde matte lekser , så satt jeg på pc'n , så gjorde jeg naturfag lekser. Det er vel det eneste jeg har gjort, og nå må jeg øve til Engelsk prøve. Når jeg endelig har lært meg stuff til prøva som var i dag , som jeg ikke hadde pga tannlegen , må jeg lære meg nytt stuff til ny prøve. Jaja ,.
Men da får jeg begynne da.
img
Jeg fikk foresten det nye TOPP bladet i dag, men jeg skal vente med å lese det til flyturen til England.

dagen i dag 014
Her har du da matteleksene mine,,

# SKAL DU HA ELLER HAR DU REGGIS ?
# HVA ER DINE MENIGER OM MATTE ?
# LESER DU TOPP ?Later
er spansk for -I dag var jeg hos Margrethe. Det første vi gjorde var vel egentlig å gjøre spnask lekser, så stakk vi ned på butikken for Margrethe skulle kjøpe seg noe. Etter det så så vi på Hvem kan slå Ylvis?, en liten stud etter det var ferdig måår jeg gå hjem. Jeg synes egentlig det var godt å gå hjem i dag, med musikk på ørene så tabkene flyr mens det er god tempratur og stjernehimmel ute. Nå må jeg bare pugge mere til samfunnsfagprøve.
I morra skal jeg btw til tannlegen ,, uff , jeg er egenlig ikke redd for å gå til tannleger , det er bare det at jeg bare ikke liker å være hos dem. Men jeg får bare holde ut , men se det fra det positive , jeg slipper å løpe 3000 m i gymmen :)

(fra google) 


#LIKER DU Å GÅ TIL TANNLEGER ?
# HAR DU OFTE PRØVER ?
#HAR DU SPANSK PÅ SKOLEN ?


-Later-

for i musikk timen tar de to lærerene som styrer unnervisninga med en gruppe på 5 ut og lærer dem gitar. Og den første av de to timene vi har musikk , var det ingen lærere der, så her kommer en video og litt bilder. Ellers i dag har vi hatt matte og samfunnsfag. Og nå må jeg gjøre spansk lekser, for de skal leveres i morra og læreren tar inn boka og jeg har ganske mange oppgaver å gjøre. Etter jeg har gjort det må jeg øve til en samfunnsfagprøve jeg har i morra, om politikk ... JIPPI !   nea,, uff .


Sorry for at videoen er skeiv. 
Det er flere som har det litt artig med pianoet, og i slutten blir "fotografen" (Margrethe) lårst ute. x)

skolen 738
Margrethe
skolen 724
Margrethe og Emina konser på å skrive/lese x)
skolen 722
Meg og Emina : )

Outfit :
Genser-  
Kjøpt : La Familia i Arendal
Pris: 499-,    org pris 999-,
Merke : Nikita 

Tights
fra BikBok
pris ; 99-, (?)


-Later -


Ja, det klarte therese å komme med til ei engelsk dame som vi solgte lodd til. Loddboka skal nemmelig leveres i morra , så det er siste innspurt og både jeg og therese klarte å selg ut hele boka vår. I dag ahr vi også drevet å nerda Prates of the Caribbean på playstation , der var egentlig drit artig. Men alt er egentlig morro når det er Therese du er med ! Før vi dro på dansing lagde vi en liten videoblogg som kommer her :

Mobilkamera = dorlig kvalitet

tina og therese 003
Konser litt på spillet ? x)


Det er 6 dager igjen til jeg drar til England , London , med farmor. Åå , jeg gleder meg ! Det er så alt for lenge siden jeg har vert der, ikke siden 1. klasse elns. Men nå er shopping noe av det som står viktigst. Vi har også planer om sitsing(?) , også Madame Tussaud , jeg har lenge gått å tenkt på at jeg ville dit ,  og nå skjer det! Hele London turen er en atpå bursdags gave, siden det var det som var det først på ønskelisten. Som sagt , -JEG GLEDER MEG !
img0002
(fra sist gang jeg var der ) Det er redigert btw : )


-Natta-
Igår var jeg på marken sammen med Margrethe , Synne, Linda , Mari , Ida , Therese ++. Det startet vel egentlig med drama, må ikke si at det var den artige delen. Men utover kvelden ble det litt bedre, dramaet roet seg en del og det var tid for karuseller. Jeg , Therese og Ida mista følge med resten av folka flere ganger , men vi koste oss forde. Erik og Kris var der og vi sto og hørte på de en stund. Jeg har sett de spille der for 2 år siden , og da var jeg ikkenoe fan i det heletatt , men uansett fikk jeg autograf og ble tatt bilde av sammen med Erik, uheldigvis er bildet slettet. Men i år var jeg mere fan og da var det mye artigere. De spilte sanger som Svigemors drøm, Det er ikke meg, det er deg,  Porno, Dra tilbake, Den Låta, Ut mot havet osv. Når det var igjen en halv time før det stengte og vi ble hentet hadde jeg og Therese fortsatt igjen noen biletter som vi måtte bruke opp så vi tok morro huset en gang, enn sånn snurreting som jeg morste therese en gang , et sånn "tårn" som går sakte opp og fort ned også tok vi et berg og dalbane tog og han mannen slapp oss ikke av før det hadde gått NI runder.   Det er noen video snutter og litt bilder .
marken 09


Togturen. Jeg har helt fucka stemme fordi jeg driver og mister den sammtidig som jeg skriker. Det er en gang begge skriver og det er i en kjempebrå sving
.
: Dlater
Etter å starte dagen med hastverk ned på biblioteket for 1. time gikk egentlig skoledagen som vanelig, etter vi var på biblioteket var det Utdanningsvalg etterfulgt av to timer Mat og Helse. Litt utpå dagen i dag dro jeg til Margrethe, vi var først litt ute før vi bestemmte oss for å lage boller med sjokolade. Etter to turer på butikken , var vi klare til å starte , og sluttresultate ble bare kjempegodt ! Helt ferske boller, med nesten flytene sjokolade inni. Nam! Dette blir ikkenoe langt innlegg for jeg er trøtt , og jeg venter en lang dag som krever en del energi. For jeg skal nemmelig på GjøvikMarken. Marken blir arangsjert 1 gang i året, fra onsdag til søndag dit kommer noen (norske)artister og det er tivolig og mye mer. I dag har Alexander Rybak vert der, og grunnen til at jeg skal dit akuratt i morra(dag) er fordi Erik og Kriss er der. Jeg har sett de spille på marken for to år siden også , og nå skal jeg se dem igjen. Det kommer til å bli bra!
dsc00900
Solnedgangen på badedammen  (ræva kvalitet skyldes mobilkamera)


Natta :]

Idag har det bare vert en helt vanelig skoleadag det skjedde ikkenoe spsiellt egentlig. Litt utpå dagen dro jeg til Margrethe , mari var også der , vi dro en tur på butikken så sykla vi til skolen siden vi skulle på foreldremøte, men vi kom så tidelig at vi dro opp til Margrethe og hentet kameraet hennes før vi dro ned til skolen igjen. Det var egentlig veldig kjedelig , men det var en sånn mann der som var litt skummel , men sammtidig tøff. Etter foreldremøte dro i til Margrethe igjen. Da spiste vi is og litt sånn , det kommer en video senere !  Jeg og mari gikk å dansa på vei hjem , haha , Move,shake,drop - pitbull, jaja , det var noen folk som kjørte forbi som glodde noe fryktelig , men sånn er livet. Når jeg kom hjem tenkte jeg at jeg skulle lage en sparebørse til høstferien , for da skal jeg til England ! Jeg gleder meg kjempe mye ! Men hva er vel London uten penger ? så jeg brukte fantasien,oreo boks , tape og saks , og endte opp med dette :
haha 003

Todays outfit var er et baggy antrekk , for det en sånn jeg er. Alle som kjenner meg har sett meg i noe lingnede dette. Det er jo så digg å gå i ! :3
haha 006
Genser . kjøpt : La Familia -Arendal. Merke :Nikita
org pris 999-,  kjøpte for : 499-,
Bukse : Kjøpt og merke: Bik Bok
Pris : husker ikke .
b.t.w det var ikke meningen å få  korekturlakk på nesa ! x)

Nå ligger jeg i senga og hører på Michael Jackson- Man in the mirror <3

#SYNES DU FORELDRESAMMTALER ER KJEDELIGE?
#HAR DU VERT I ENGLAND ?
# HAR DU HØRT MICHAEL JACKSON - MAN IN THE MIRROR ?

Jeg har igrunn ikke likt denne dagen her, skoledagen bagynner rett på med spansk prøve som gikk helt i dass rett og slett. Dagen fortsatte med norsk og da gikk jo brannalarmen! Midt i blinken. Siden jeg ikke hadde gym og de andre hadde kupertesten(?) , måtte jeg og de andre som ikke hadde gym rund og rundt stadioen i ca 20 min, siste time gikk faktisk ganske greit. Når jeg kom hjem gjorde jeg noen lekser før jeg gikk og solgte noen flere lodd. Men det som topper kransekaka var jo at når jeg kom tilbake fra loddselginga var jeg låst ute ! Begge foreldra mine hadde dratt på foreldremøte til broren min , og broren min var borte hos en kompis. Jeg hadde jo glemt både mobil og nøkkel , så da satt jeg der. Tynnklegg og frøs som en istapp fra klokka 6. til klokka 8. Jeg var kejmpe ittiter på foreldra mine når jeg kom hjem. Og nå sitter jeg med tykk genser og hele pakka. Jaja , dagen er i vertfall snart over, og godt er det , jeg gleder meg bare til å legge meg å sove, men først har jeg en Naturfag prøve å øve til og litt engelsk lekser å gjøre.
dsc00894
Ja, vi har litt dorlig humor. (tatt i gymmen)


 

Dorlig start på dagen, jeg hadde halvveis fikset meg , hatt på meg klær (HelloKitty genser og Thiths) , men da 5 på 8 roper mamma ned til meg og sier at det er frost på bakken ute! Og da har jo jeg god tid til å skifte ? Det ble bare stress, hodet mitt dunket , men når jeg fikk spist frokost og sett litt på Mtv slutta det fort. Førstetimen i dag var det matte, andre var det jo Samfunnsfag ,og da ble det jo bare om valget i går. De to siste timene hadde vi musikk , det er det beste faget. Jeg og Therese hadde planlagt og møtes i dag og selge lodd og det gjorde vi, gikk fra dør til dør og fikk solgt ca rundt 90 lodd hver. Nå har jeg planer om å gjøre lesker også må jeg øve litt til en spansk prøve jeg har i morra.
lodd 004


Her er en video fra helga :D
Jeg har ikke hatt mulighet til og blogge før i pga jeg ikke har hatt nett i går og i dag har jeg ikke sittet på pc'n før nå.  I går var jeg hos Margrethe fordi hun hadde bursdag! Vi var på verona med familien hennes, så var vi på kino og så The Ugly Truth. Den var egentlig veldig bra , det er en komedie med en god del pervers humor , (det var jo det som var det beste).

Dagen i dag starta med en kjedelig skoledag som virket som aldri skulle ta slutt , de to siste timene bare sneglet seg forbi .  Etter skolen ble Therese med meg hjem , vi så på tv, kødda , hoppa på trampolina mi og  hadde det artig. Vi var jo også på dansing i dag . På vei ned gikk vi innom butikken også gikk vi en tur i fugleparken. Det var morro på daninga også , vi lærte resten av en dans vi har lært litt av tideligere også trente vi litt armstyrke. Ræva start på dagen , men digg slutt.

Dagens Outfit :
togt 022
(rotete rom ? I know )
Sjorte -Carlings ?
Magebelte, Vero Moda/Only 99-,
T-kjede , Glitter , 79 -,
Bukse , Only , ?


togt 024
Therese : D<3

Etter å ha lest en del blogger klør det bare i fingrene etter å starte på igjen. Jeg skal prøve og være flinkere til å blogge , jeg kommer også til å ha VS , outfit, videoer , bilder osv. Grunnen til bloggpausen er t jeg har hatt en del annet og gjøre , men det er egentlig veldig fort gjort å legge inn et bilde her og der . Det første ordentlige innlegget kommer om noen få timer . 
 
Som dere sikkert har merket har jeg bloggpause, dere merker når jeg er tilbake .

MEN du får tak i meg : 
msn : steptroll@live.no
Nettby :  Steptroll
Facebook : Tina Bach
Jaja, jeg VET det kommer sent men jeg har vert litt opptatt de siste dagene. Jentekvelden var drit morro , vi lo , sang singstar , prata og kødda . Jentene sov var der var , Margrethe (www.margretheo.blogg.no) , Synne( www.synnehatlevoll.blogg.no) , Kristine (www.tiia.blogg.no) , Mari , Anna og Ida.
Her kommer noen bilder :

jentekveld 039
Fjortiser ? vi nei :D
jentekveld 135
Margrethe , Anna , Tiia og Mari <3
jentekveld 162
Sagger ikke litt ? :D

Det var det du får se ;)

Later

hits