r
Øredobber - lindex
kjede - Arvet av mormor


Skjorte - Jane Norman
Topp og thigts - BikBok
Klokke - Donna Karan New York


Elsker IsaDoras nye Graffiti nails, superlett og bruke spesielt for nybegynnere som vil lage et enkelt design. Bare påfør vanlig neglelakk underst (jeg brukte en grå Dipend) la det tørke, så ta på Graffiti nails  og etter noen få sekunder vil det sprekke opp og tørke. 


Anbefales !

Har du prøvd den ? 

Genser: Gina Tricot 
Bukse : BikBokSynes dere jeg burde legge ut outfit oftere? 

Din mening? 

Nå er det lenge siden jeg har blogget, men jeg har vert på klassetur, og kom hjem i går, og etter å ha slappe av i 1-2 timer var det rett på  CC siden Gina Tricot åpnet i går.

Så her er innkjøpene mine 

Gina Tricot- 149 ,- 

Gina Tricot - 199 ,-


IsaDora Graffiti Nails - 72,-
Endelig fikk jeg tak i en farge jeg liker, denne neglelakken var et must ! Det var all neglelakken min, og jeg har enda ikke nok ! 
Men her kommer noen andre ting jeg bruker for hender og negler:Er det noe dere lurer på om dette, så bare spørr :D Da var første dagen i 10.klasse overstått, kan ikke kalle det en ordentlig skoledag siden vi bare fikk bøker og snakka og sånn, men i morra starter skolen for fullt. Vet ikke om jeg har nevnt det, men tirsdag neste uke drar vi på klassetur til Beitostølen og skal være der til torsdag, har gledet meg til å dra dit siden broren til Margrethe var der for 3 år siden, haha. 

Idag så har jeg "ryddet" litt i Twilight veggen min, den har forandret seg mye etter sist jeg la ut bilde, så det kommer et nytt snart tror jeg. Margrethe har også vert her en tur, vi skulle egentlig ut og ha en photoshoot , men det startet og plaskregne så vi satt heller inne og spilte The Simpsons Game på PlayStation. Blogg.no har tydelig ikke lyst til å laste opp bildene mine ._. 

jaa, det er helt syk dårlig kvalitet, menmen. ENJOY ! 
1 dags spørre runde?  haha trodde jeg å .. MEN her kommer i vertfall svarene :) 

Favoritt - film, sang, artist, tvserie?
Film : Twilight sagaen og Step Up filmene
Sang : Er ikke sikker, hører på så mye forskjellig (:
Artist : Rihanna og Lady Gaga  

Sommerferie eller juleferie?
Sommerferie

Hvorfor blogger du?
Jeg har ingen grunn, jeg bare gjør det , haha. 

Hva vil du oppnå med bloggen?
Ikke noe spesielt 

Hvor lenge har du blogget?
Det var ett år i April 

Kan du synge en sang når du svarer (hvis du svarer på video)?

Kan du danse en dans når du svarer (hvis du svarer på video)?

bestevenner ?
Om du mener om vi er det burde du vel vite det selv. 

ditt mest dyrebare minne?
Jeg vet ikke helt 

popcorn eller potetgull?
Popcorn

beste film?
Svar lenger opp (:

beste sang?
Svar lenger opp

taylor lautner eller justin bieber? 8D
Haha, dumt spm Therese,, Taylor uten tvil <3

hvordan ville du dødd? :D
Jeg ville sovnet inn nå jeg er gammel og skrukkete :D

hvilken superkraft ville du hatt? :3
Jeg vil flyy 

blind eller døv? 
Døv

Da var den her, den aller siste dagen i ferien. I morra er det opp igjen tidelig og vi starter i 10.klasse. Tida har gått fort, jeg husker kjempegodt første dag i 8.klasse da vi satt der i klasserommet med ny klasse og ny lærer. Nå skal vi starte på vårt siste år på Raufoss Ungdomsskole. 

Men i dag skal jeg nyte dagen fullt og helt ut ! Sa jeg som sto opp rundt to,, men jeg skal nyte det som er igjen av dagen! Jeg er ikke sikker på hva jeg skal gjøre, men det finner jeg ut, haha. Nå skal jeg og Margrethe på butikken og kjøpte ting til å lage frappechino, håper den blir bedre enn gårsdagens. 

Jim Carrey <3  Bildeserie fra England kommer når jeg får lagt inn bildene fra kameraet til pappa. 

#Hva skal du gjøre i dag ? 


Igår hadde jeg allerede noe å gjøre, nemmelig finne på noe med Therese (meatbolls.blogg.no). Det var digg å se henne igjen siden det var 3 uker siden sist gang vi så hverandre. Hun sov hos med så jeg fikk ikke mye tid til å blogge. Rett etter hun dro i dag gikk jeg ned på bussstasjonen for å møte Margrethe(margretheo.blogg.no) for å dra på CC. Innkjøp kommer i morra. Nå er jeg hos Margrethe siden jeg skal sove her, vi har så langt sett på film og spilt litt sims. Nå skal vi filme litt før vi skal legge oss. Uff, i morgen er det dommedag ! Ikke bra ! 

(bilder fra Therese og Margrethe overnatting kommer i morra) 


haha ,oss tre på min bursdag :)
Jeg får ikke lagt ut videoen med svarene på spørrerundene i dag. Så det er bare å spørre i vei så svarer jeg så fort jeg kommer hjem i morra. 

Det er samme for meg hva du spørr om jeg svarer på alt ! 


Hvilket likte du best ?Jeg legger ut en endags spørrerunde som jeg tror jeg svarer på video. Det er så dritt vær her så det er ikke noe å gjøre. 

Så spør i vei ! 


Her kommer en liten update fra de første dagene. 
Dag en : Var jeg og familien en tur i Diss,  stedet der onkelen min bor. Etter det gikk jeg en 2timers tur med Jake(hund) ellers skjedde det ikke mye.
Dag to : Ikke mye spennende som skjedde da heller ikke mye. Vi var på et sånt sted, haha, det var noen ruiner og sånn der, det var egentlig veldig kjedelig. Ellers skjedde det ikke noe. 
Idag : Var vi i Norwich. I fjor så var jeg og farmor i England og Norwich for å shoppe, noe jeg trodde vi skulle i dag... men neida vi skulle visst se på gamle bygninger og sånn. Men da vi gikk forbi TopShop gikk jeg inn uten å si i fra da ble folk litt sure, men jeg ville ikke til England for å glo på gørre gamle bygninger, jeg kom hit for å shoppe. I morra går turen til London så da skal jeg shoppe massemasse. Vi skal være i London i to dager, og jeg gidder ikke ha med pc'n så det blir ny update når jeg kommer tilbake. 
Nå sitter jeg og ser på TV og spiser Maltesers, namnam ! Synd det ikke selges i Norge. 


Fra forrige gang jeg var i London. London Eye  og The Big Ben i bakgrunnen. 
Nå står jeg påå en av pc'ne  på torp flyplass og venter på at flyet skal gå. Dette er  seriøst  verdens  verste tasatur så det kan godt  henne det err  noen skrivefeil. Det er veldig veldig lite å gjøre er, og  tax free'n er kjempelten. En time tl flyet går, tikk takk

om noen timerr err jeg i england ! :D

....and Hello England ! 

Imorra er dagen endelig her. Dagen som jeg drar til england! Jeg gleder med ! I fjor var det og komme til London og england noe jeg drømte om, og hva skjer ? jo, jeg drar dit både i høstferien (i fjord) og sommerferien. Vi skal bare være to netter i london, men nok er det til å shoppe som en gal og se på de mange fine bygningene og museene.  Hos onkelen min, der vi skal bo de andre dagene, er det internett så jeg tror jeg får blogget. 

Nå er det pakking på fullt nivå her i huset og det er kjøpt inn enda en koffert. Vi skal ha to kofferter og det er 15 kg pr persjon! drep meg!  Med både klær når jeg er der og shopping kommer vi til å ha et problem så lenge vi er 4 stk i familien.

dette er hva jeg har med, overraskende lite egentlig.. haha.

Jeg er med i fotokonkurranse på http://heidisfoto.blogg.no/1280953469_fotokonkurranse.html der temaet er vann og sommer. 
Dette er mitt bidrag : 
Jeg har fikset designer på bloggen min, tror det er midlertidig siden er ikke sikker på om jeg ble helt fornøyd.


#Hva synes du ? hits