Beklager lite blogging , men i går fikk jeg ikke til å logge meg inn, menmen. Så langt i dag har jeg vert på Kremmern en tur og kjøpt meg noen sånn blyanter som man lager skygge på tegningen med og så har jeg ryddet rommet, det er ikke helt ferdig men det skjer senere (tror jeg.)   I kveld så skal jeg på Jentekveld hos Margrethe ( www.margretheo.blogg.no )  , jeg lover bilder og innlegg i morgen etter jeg kommer hjem . Nå skal jeg nok rydde litt til og fikse meg å sånn , så er det jentekveld ! 

Tok med et bilde av en kampfisk fordi den er nemmelig lik Bluei, som er fiksen min.
Jeg fikk den i bursdagsgave av Therese og Margrethe for litt over en uke siden.

Later

Den nye headeren ble egenlig helt herpa , men den er bare midlertidig , jeg ville bare ha noe nytt.  Ellers har ikke dette vert en helt topp dag. Vi hadde hjemmedag så det vil si at vi bare fikk en del lekser som vi må gjøre til i morra. Jeg satt på msn og snakket med folk sammtidig og da ,,, ja ,, jeg tror ikke jeg vil si det her , men det snudde dagen min litt på hodet , men på en måte var jeg også forbrett på det . Etter middag og sånn dro jeg og mamma på cc . Jeg fikk meg nye gymsko , gymbag og tenings-kortbukse. Jeg orker ikke ta bilder av det for kameraet er tom for strøm.

Later : )
Anna :
hvilken blogger leser du?
hvilken sminke bruker du?
hvem er dine 3 beste venner?
hvem er du mest med i fritiden din?
hva bruker du mest tid på i fritiden din?

-Jeg leser bloggene til alle vennene mine som har blogg.
-Jeg bruker Gosh mascara og eyeliner.
-Therese , Margrethe , Miriam ^^
-Er vel mest med Margrethe :)
 -Dansing, venner og pc.

Linda
1.vor mye betyr jeg for deg?
2.hvilke 3 sanger digger du mest?
3.Hvem er ditt forbilde?
-utdyp hvorfor.
4.Hvem liker du?
svar :
1)Du betyr kjempe mye<3
2)Black eyed peas-Imma be, Pitbull- Hotel Room Service og
 Simple Plan- Time to say goodbye
3) Jeg har egenlig ikke noe forbilde.
4) Føler ikke for å svare på det her og nå .

Miriam:
topp 3 filmer?
topp 2 sanger?
hund vs katt?
favorittkjendis?
har du møtt en kjendis før?
hvem er dine bestevenner?
kan du svare på denne i videoblogg? :D:DD:D

og sist, men ikke minst..
hva driver du med ? :)
svar:
-Twiligth, Step Up og Step up 2 the sreets.
-Black eyed Peas - Imma be og Pitbull - Hotel Room Service.
Hund :D
-Jeg har ikke noen favoritt egentlig .
-Har jo møtt Erik og Kriss da :P

-Therese , Margrethe og deg :D
-Nei , jeg har ikke orket :P
-Hører på musikk og svarer på spørsmålsrunde.

Heidi

Hvorfor blogger du?
Hvilke blogger leser du hver dag?
Topp 5 sanger?
Favorittskuespiller?
Hva er ditt favorittfag på skolen? : p
svar:
-Jeg vet egentlig ikke, har ikke noen god grunn.
-Ca alle de jeg er venn med : )
-Black Eyed Peas - Imma be , Boom Boom Pow og I Gotta Feeling ,
Pitbull-hotel room service
Pitbull - Move Shake Drop
-Ingen spesielle .
-Musikk :D

Andreas :

-Vil du bli pornostjerne?
Utdyp svaret! :D
-Hva er det første du tenker på når jeg sier patter? xD
-Hvem er yndlingslæreren din på skolen?
Utdyp svaret.
-Hvem er yndlings skuespilleren/skuespillerinnen din?
svar :
-Haha , nei jeg vil ikke bli det,emm ,, har egentlig ikke noen grunn , vil bare ikke bli det x)
-Dyrepupp ? x)
-Rune (h'
-Fortsatt ingen spesiell .Helt herlig med trening igjen !  Først så møtte jeg therese på senteret  så vi var der en stund , ettervert gikk vi til dansinga. Vi lærte 1 og en halv dans , med det mener jeg at den første var oppvarmingsdans og den andre er en dans som vi skal trene på i noen uker nå , så dermed lærte vi ikke hele i dag. Jeg bare elsker og danse Hip Hop ! Det er så mye bra musikk og en bra lærer . Det er jo det som er det beste ved treningen. Nå tror jeg jeg skal gjøre noen lekser før jeg skal legge meg. Later !
 hip-hop.gif hip hop image by yunnii_boii
Unskyld ! Det har vert en uke siden sist jeg blogget , men jeg har liksom bare ikke orket. Bare for å ramse opp litt av forje uke. På mandag begynnte jeg i 9 klasse , på tirsdag var jeg med Margrethe , på onsdag var jeg hjemme , på torsdag fikk jeg fisk , den heter Bluei og er en blå kampfis, senere på torsdag var jeg på tivoli i raufossen med Therese og Margrethe, på fredag var det utedag på skolen , først gikk vi tur så dreiv vi med "aktiviteter" på et sted som jeg ikke er helt sikker på hva heter (a) . Etter skolen dro jeg , Margrethe og familien min på Landrover treff i Rjukan eller hva det het, for de som ikke vet hva en Land-Rover er så er det en stor bil eller noen er minibusser de er laget til å kjøre rundt i skogen , dette er det laget en klubb for med navn NorskLandroverKlubb som vi da er medlem med den stygge bilen vår.  Dette var da et Barnetreff som er spesialeinet til barna . På lørdag var vi på en seter , der rei vi og melket ku osv. kumelking er egentlig ikke helt min stil , men det er jo artig å prøve noe nytt . På søndag dro vi da hjem igjen det. Idag har det vert en helt vanelig dag med skole og sånn . Klokka halv 8 skal jeg på dansing ! Endelig begynner det igjen , jeg gleder meg til å trene igjen ! For dere som lurer danser jeg HipHop , har danset i ca 8 år nå , men det er egentlig mest freestyle , HipHop har jeg danset i ca 3 år til sammen . Jeg har btw. heeelt dilla på Black Eyed Peas , jeg kjøpte cd'n The E.N.D på Tirsdag , og jeg har nesten ikke hørt på noe annet siden.

barnetreffet 010
Fiksen min, Bluei :D


Later :)
i sommerferien . Vi har hatt rundt 3 uker til sammen med sol , og sommerferien er allerede over.  Jeg er virkelig glad for Bulgaria-turen så jeg fikk litt farve på kroppen , men den brunfargen blitt fort hvit igjen med dette været .  jeg har ikke tenkt til ¨å ha noe særlig langt innlegg nå forde det egentlig ikke har skjedd noen til i dag. Jeg har ryddet liit , og sittet på pc'n. Nå ligger jeg i senga å hører på musikk på I-poden min, og vurderer å legge meg snart . Alarmen er stillt og alt er klart for å stå opp tidelig i morgen for å dra på skolen, noe jeg IKKE ser frem til . Jaja , men man må jo bare.

men nå legger jeg meg , natta :)
Kommer med et lite inlegg fordi jeg tenkte at jeg skulle legge meg snart . Siden det snart er skole så må jeg legge meg så jeg klare r å stå opp på mandag når skolen begynner igjen. Uff , det er positivt på en måte hvor man får se alle vennene sine og sånn , men negativt pga ,,, ja ,, det er skolen . I de siste timene nå har jeg vurdert hvordan introen på videone mine kommer til å være. For jeg skal nemmelig begynne å videobogge litt . Jeg har en fantasi om hvordan den skal være nå , og jeg tror den blit bra. I dag har jeg også funnet ut at jeg har et program hvor jeg kan lage videoer som heter Muvee , jeg likte det programmet litt . Menmen , nå skal jeg bare opp en tur, så skal jeg legge meg.  

 capturedfile001
Tok med et bilde av meg som jeg tok med webcam'n  i dag :)


Natta : )
det er vel bedre sent enn aldri ?
her kommer i
vertfall en montasje med noen bilder fra turen og bilder av hva jeg kjøpte
meg der .
bulgaria

Jeg kan vel fortelle litt om bildene også.
Det største bildet, det bildet med elefant statuen og palmebladet er tatt i en Aqua Park som vi var i , det var en ganske mange morosome sklier og sånn der , vi var der på tirdag 4.08 . altså den fjerde dagen vi var i bulgaria. Grunnen til at jeg ser veldig tykk ut i ansiktet på det største bildet er fordi jeg myser og smiler sammtlidig som jeg får sola rett i ansiktet. På bildet av meg i vannkanten er tatt dagen etter vi kom. Det var så godt vann , og siden jeg hadde på meg badetøy synes jeg det bare ver helt greit og hoppe rett uti vannet. Klokka er rundt 18-19 på det bildet , men været er helt digg forde og jeg var nesten den eneste som badet da. På bildet med de store bølgene kan du kansje se tre persjoner ?  men ja,  det er 5persjoner på det bildet , pappa og broren min Kenneth er også inni bølgene  et sted , hodene dems stikke litt opp, men det er kansje litt vanskelig å se. Men det er morro og være med bølgene inn til land, det er i vertfall noe jeg elsker , "surfe" oppå og inni bølgene.  For de som ikke vet er jeg et "dykkermenske". Det vil si at jeg ELSKER å dykke! Det er bare noe  morsomste jeg gjør. Jeg trives best under vann, og faktis helst i salt vann. For da er det så mye  å lete etter på bunnen. Ja , da fikk dere litt fakta om meg også. Bildet helt øverst til venstre i  montasjen er jeg og en svensk dame som jeg ikke har noen anelse hvem er. Bildet er tatt siste  kvelden da vi var på sånn tur for å se på gamle bulgaria. På den turen var vi innom en familie som ikke hadde stort å leve av, de måtte helt fint klare seg med og selge frukt som de dyrket selv. Familien hadde også griser , høner, kalkuner , 2 hunder, noen saue/geiter er ikke helt sikker på hva det var , også hadde de kaniner  og katter. Etter vi hadde vert der dro vi til en gammel kirke etter fulgt av en resturant som vi fikk bulgarsk mat , kan ikke si med hånden på hjertet at det var noe spesielt godt da men .  Etter vi hadde spist var det underholding med folkedans og det avr da en mann dro meg oppå gulvet så jeg måtte være med  å "danse". Etter det gikk vi ut og så på en mann som gikk på glødende kull. Auu ! Det så utrolig vondt ut! Og den stakars fyren gjør det vær fredag siden da kommer det en ny turist gruppe.

Her er det jeg kjøpte: (trykk på bildene for større)
kjpekjsklb klbulgaria 170
Klærne og vesken er kjøpt i forsjellige butikker og boder rundt i Sunny Beach som jeg
ikke husker navnet på . Og jeg vet ikke helt prisene i norske kroner.

bulgaria 148
Britney Spears Midnight Fantasy.

Parfymen er kjøpt på duty free /taxfree vet ikke hva du kaller det.
Huker ikke prisen :p

 

Jeg var visst ikke noe langvarig syk. Da jeg voknet i dag var feberen helt borte.
Det eneste som sitter igjen nå er litt vondt i hodet og litt hoste. Energien er ikke
helt på topp , men det kan godt henne er fordi jeg nesten ikke har spist noe de
dagene jeg var syk . Det eneste jeg spiste i går var 1 knekkebrød og en bolle, og
dagen før var det en halv brødskive. Så jeg er fortsatt ganske slapp. Men etter en
rolig dag til tror jeg jeg er helt frisk igjen.  Nå ligger jeg i senga , har akkurat spist
og hører på      Lilly Allen- Fuck You  ,jeg synes egentlig den er ganske bra .MINNER OM SPØRSMÅLS RUNDEN, HER .

Q.- Hva synes du om sangen ?
Q- Er du du ofte syk ?
Ja, nå er det en stund siden jeg har blogget , men det er ikke fordi jeg
ikke har hatt noe å blogget om,men frodi jeg rett og slett ikke har orket .
Her kommer en liten oppsumering av hva jeg har gjort de siste dagene .
Fra søndag til mandag sov jeg hos i bussen til Margrethe sammen med
Anna. Vi satt på pc'n , så på film (Saw 3) osv. det var artig ^^
Dagen etter dro anna så jeg og Margrethe fikk med Tiia til å sove i bussen
en natt til , som en  bombe satt vi vel for det meste på pc'n . x)
Rundt 17-18 tia dro jeg til Mattis. Det var digg å se han igjen. 01.8.09 Gutten min <3
men nå har jeg da blitt syk . Det eneste jeg gjorde i hele går var å sove.
Hodet mitt dunker, jeg har feber , og jeg holder på å besvime hver gang jeg reiser meg .
Så jeg orker ikke blogge mere .
saw3106413a

sykLater

Klokka 1 i natt landa flyet fra Bulgaria på Gardemoen.
Savner Biulgaria litt allerede! det er så kald her hjemme i Norge , jeg sitter her å fryser
og tenker på i går når jeg lå å steika i sola ved bassengkanten. Det var digg det !
Full sol og 30 grader hver dag untatt nest siste dagen da det kom litt regn rundt 5 tia ,
men det var fortsatt varmt og godt. men men , det var de forje uke, nå er det tilbake
til regn og kaldt, uff .
elite
Dette er hotellet btw. men det er finere in real. Det er et baseng til med sklie,
 resturant , 7-8 hus med hotellrom,internettkafè , sted for å få masasje , manikyr
og pedikyr, osv . Hotellet heter Elite Apartmens og ligger i Sunny Beach.

Det kommer til å komme et lite sammendarag fra dagene i Bulgaria så fort som mulig .

Minner om spørsmålsrunden som avsluttes om noen få dager.
PUSH AND ASK :D


hits