Et lite innlegg her og nå før jeg skal legge meg. Kort oppramsing  av dagen : Jeg var på CC, nerda bil spill med broren min, lagde makramè og lagde takkekort. DET er grunnen til at jeg ikke blogger nå for tiden, jeg har ikke noen ting å finne på. Men i morgen skal jeg på hytta tror jeg , det er ikke bestemt. Ellers skal jeg prøve å finne på noe med noen. 
Forresten skal jeg til england 4. juli, noe jeg ser kjempe mye frem til !  

På den andre hånden er det likt, bare fargene er motsatte. 
Hva synes du ? 

Heihei ! 
Inatt har jeg og Margrethe "sovet" i telt. Den eneste grunnen til at vi lå i telt var at vi skulle ta bilde av soloppgangen over Raufoss. Vi bestemte oss like godt for å døgne (eller hvordan det skrives)  noe jeg angrer på siden dagen i dag har ikke vert noe særlig siden jeg har vert drit trøtt.. Da jeg la meg ute for å sole meg sovnet og våknet opp rød og fin. Menmen det dette egentlig skulle handle om var bildene jeg tok, så her kommer de. Si din mening ? 


Plutselig kom denne store tåkeskyen for å dekke halve Raufoss. 

Det er ganske grove bilder og ikke så veldig skarpe siden jeg glemte stativet og det ble veldig lang lukketid og sånn. 
Kamera: Canon EOS 550D    Objektiv: 18-55mm 


Veske, Morris 249,- 

Perler, Biltema 99,- 

Paul Frank mappe, Nordli 
Cd og Dvd mappa, Chlas Olson 29,50 ,- 
Trå , Biltema 
Sminkefjerner, Qtips og Deo fra H&M 
Boken Merket , Nordli

Etter å ha lest ut Sagaen om Darren Shan måtte jeg ha en ny bok, og jammen handlet ikke denne om vampyrer også. Har du lest Merket ? isåfall din mening om den ? På fredag ble jeg med Margrethe og foreldrene hennes på hyttetur.Jeg har vert der før for 3 år siden eller noe. Vi har gått tur i skogen og fant nesten ikke veien ned, spilt masse kort (fritidsproblem), vert på roturer på Svartungen som er vannet som hytta ligger ved, sittet rundt bålet på kveldene og jeg har tatt årets første bad.  Ganske kaldt, men er ikke noe pyse når det kommer til bading så jeg er fast bestemt på en dukkert nesten samme hva ! Vi kom hjem i dag og jeg er kjempesliten så skal bare chille resten av kvelden. 

sånn går det når man tar bilde samtidig :D 


Dårlig tålmodighet og lang lukketid blir egentlig ganske kule bilder ! Månen ! #Hva synes du om bildene ? :)

Heihei ! 
idag har jeg vert på hytta. Vi dro ganske tidelig og kom hjem sent så har ikke hatt tid til å blogge før nå. Men helt ærlig aner jeg ikke hva jeg skal blogge om nå for tia.. 

Therese drar til Hellas i natt, og det er ikke bra, siden hun skal være der i 3 uker ! Uff !  Jeg håper at jeg får de 3 ukene til å gå fort på et vis. Den ene går i vertfall i England.    Dette  ble et kjedelig innlegg.. menmen

Nye negler, med ønske fra Therese ble de rosa med hvite prikker. 


Buster søteste! 

Jeg er med i konkurranse på http://mariaz.blogg.no/1279573392_konkurranse_vinn_gave.html der jeg kan vinne gavekort :) 
Jeg er med i konkurranse om å vinne denne jakken : 

Idag, rund 18 tiden kom pappa endelig hjem med mitt Canon EOS 550D. Heldigvis hadde han ladet det så det ble tatt i bruk med en gang. Har ikke hatt det så lenge men må si jeg er superfornøyd ! 
standar


kommer flere senere i dag : ) Therese outfit : 
Sløyfe- glitter 
Veske- Morris 
Kjole - vet ikke 
Sko - Catwalk tror jeg (:


Mitt outfit ; 
Jakke - H&M 
Kjole - bursdagsgave fra Miriam ( http://frkenger.blogg.no/ ) :D
Veske - Bulgaria
Sko - Sverige
Tights - H&M

b'n'b pizza , kjempegod ! 


mange av bildene er veldig uskarpe,  jeg vet ikke helt hvorfor også gidder jeg heller ikke gjøre noe med det (:#Hva synes du om innkjøpene ? 


Idag har jeg og vært i Oslo. Og jeg hadde viss lovet en film, men ble bare bilder istedet siden det er ikke så gøy å filme at vi shopper. Vi har i vertfall kost oss masse! Vi fikk til og med fyren utafor slottet til å snakke, haha , ikke med meningen men han gjorde det da. Nå er jeg kjempe sliten i beina, jeg har shoppa for litt over 1500 kr så det var en del poser med tanke på at det meste kosta rund 100 kr siden det er salg. Men her kommer det litt bilder, noen er ganske uskarpe, menmen. 


blogg.no vil tydelig vis ikke støtte bildeformatet nå, selvom det er det samme jeg alltid har brukt, jaja  da blir det et bilde innlegg i morra :]
Nå har jeg akkurat våknet og skal snart fikse meg og opp å spise før jeg skal finne på noe med Amalie, det blir  gøy! 
Kanskje jeg filmer dagen ? jeg vet ikke. Men i morra tror jeg at jeg skal filme dagen siden jeg og Therese skal til Oslo på shopping.

litt kjedelig innlegg, men samme det.

Vår kule photoshop prosjekt første gang Amalie sov her. Haha :) 


#Skjer i dag? 

Noe jeg har sett frem til i hele dag, og hele uken. Helt siden pappa sa at de fikk inn Canon EOS 550 D på lageret der jeg skal kjøpe det 15. juli(idag) og at jeg fikk det 16. ( imorra). Men hva får jeg høre i dag ? Han har ikke bestilt en gang ! Fy så sur og skuffet jeg ble da! Jeg gikk å gledet med siden nattåpent på CC da jeg fikk vite det, også har han ikke bestilt ?! "Skal prøve å gjøre det i morra, så du kna ikke forvente noe" herregud så irritert jeg ble på den setningen. I morra skal jeg spamme han med meldinger om at han skal huske å bestille det! arg ! 

Sorry for klage innlegg, men jeg håper dere forstår?  
Idag har jeg vertfall vert i begravelse til morfaren min. Det gikk fint, var bare nesten på gråten en gang, da presten sa noe om konfirmasjonen min da vi var å besøkte morfar på sykehuset og han ble helt rørt av det..  
Resten av dagen nerda jeg litt sims 3, men pc'n ville plutselig re-starte så ikke en dritt ble lagra, så da gadd jeg ikke spille mer. 

Roseknopp //kamera: Nikon 7D(pappa sitt) // Fotograf: meg 


#Din mening om bildet ? (:
#Noen som har noen tips om hva jeg kan blogge om ? 


Yeey ! Idag kom Therese hjem fra Kragerø ! Så da måtte vi jo finne på noe. Hun kom hit så hun fikk gaven sin som hun ble kjempe glad for (hun hadde bursdag den 5. men hun har vært i Kragerø frem til nå). Selv om Therese ikke liker twilight ble hun med på kino bare for å se Taylor. Skjønner hun godt jeg! men ikke det at hun ikke liker twilight, det går jo bare ikke, haha.  

Nå skal jeg bare lakke neglene mine svarte så må jeg legge meg siden jeg skal i begravelse til morfaren min i morra. 

Therese beste !<3      Taylor kjekkeste<3  (mobilkvalitet suger) 


#Har du sett Eclipse ? 

Heihei ! 
Istad var jeg nede og matet kattene og kaninen til Margrethe, siden hun er på kanotur. På vei ned dit startet det og regne, og jeg hadde jo ikke jakke, digg. Det var heldigvis ikke kaldt så det funka fett ! 

Nå skal jeg straks ned til å besøke mormor, for mamma og pappa skal snakke med presten siden morfar døde natt til fredag. Eneste grunnen til at jeg blir med er for å gå tur med hunden Buster, det er kos. Igår var jeg på Stenberg og tok konfirmasjons bildet mitt. Det er utrolig fint å ta bilder oppå der , så det er et sted som må besøkes en gang etter jeg får speilrefleksen min ! 

Beste bilde av meg... 

Slengte med et bilde fra Madame Tassauds(ja,det er sånn det skrives) fordi jeg nemlig mest sannsynlig skal til England, London igjen i ferien. Gleder meg ! 

#hva liker du best? Katt, hund eller kanin? 

Jeg har ingenting å blogge om siden det ikke skjer noe nå for tiden. Det kan godt henne jeg ikke blogger hver dag, siden nå for tia er det så mange som er borte så jeg har ingen å finne på noe med heller. 

Savner Bulgaria sommer 09 


Nå sitter jeg her i OnePiecen min og ser på Pirates of the Caribbean - Ded man's chest. Jeg fikk veldig lyst til å se på Pirates of the Caribbean i går, så da så jeg 1'eren. I sta var jeg også oppe og lagde bringebær smoothie etter oppskrift som vi "fant på" på skolen. 

dårlig kvalitet,  5 dager til jeg får speilrefleks. Gleder meg :D 
enkel og grei, ble egentlig veldig fornøyd, 


#Din mening ? 


Nå er du vel kjempespent på hvordan videobloggen ble ? Om du håpet på det, må jeg skuffe deg, hadde det så gøy at jeg ikke gadd å filme noe. Så her kommer et bilde innlegg istedet. 

i bilen :D 


Spin spider :D 

Andreas fikk så fint hår etter berg og dal banene ! :')


plutselig møtte vi .... 

Amalie! :D

yeey :D 

haha x] 

og btw,,, ikke hør på de som sier Nigthmare er dårlig, for det er den ikke :D 

Nå skal jeg ta på meg pysj synke ned i sofaen med godteriet mitt å se på en film.


Jeg gleder meg til i morra, for da skal nemlig på Tusenfryd  sammen med Margrethe og Andreas. Det blir gøy! Det var egentlig alt..... eller jo ! Jeg kommer nok ikke til å blogge i morra siden vi skal dra klokka 9. Men jeg bestemte meg for at jeg skal filme dagen min der istedet for et kjedelig ramse opp innlegg.
Tatt på sånn boks i fjord. fra venstre -> Andreas, Margrethe, meg (:


#Har du vært på tusenfryd før ? 
#Hvorfor får jeg aldri kommentarer når jeg stiller spm som er lette å svare på ? ._.


Jeg har vært litt sløv med bloggingen i det siste, men jeg har ikke hatt en ting å blogge om. Det skjer ikke noe her fortia siden jeg ikke finner noen å være med. Ja, jeg kan jo finne på noe selv, men det er jeg veldig dårlig til.Så i dag har jeg vel bare sittet på pc'n og rydda litt. Pappa hadde mye å gjøre i dag så jeg skal ikke ta konfirmasjons bildene mine før i morra. Jeg må komme meg ut av huset og faktisk gjøre noe fordi jeg har sittet inne eller bare vært på terassen de siste fire dagene. 
Kjøpte meg topp skoledagboka i går.. og Taylor havner selvfølgelig som fremside! Har også nye negler, og har laget en video om hvordan jeg gjør det. .

#Skal jeg legge ut den videoen på bloggen ? 

 hits