For ikke lenge siden hadde jeg en veninne på besøk, og hun lurte på om jeg kunne lage dette designet på henne. Det kunne jeg jo selvfølgelig! Tribal er supermoderne for tiden, og det ser også kult ut på neglene. Kjempefint å ha til sommeren. Om du vil ha video på dette er det bare å kommentere ! Og bare for å få sagt det design kan også gjøres på korte negler! 

Hva synes du om det? 

Da jeg var ferdig med praksissen min på Lady Parfymeri og Helsekost, fikk jeg med en liten pose med noe godting. Der var det noen mini produkter fra Tonelise Akademiet/TL. Jeg gleder meg virkelig til å prøve disse ordentlig ut! Så langt har jeg prøvd fotkremen og håndkremen, og jeg elsker dem. Når jeg har brukt produktene en stund kommer jeg til å skrive en andmeldelse på dem og hva jeg synes om dem. 

 


Produktene er: håndkrem, Lotion, Saltskrubb, såpe, og fotkrem! 

Har du prøvd noen av disse? SPØRMÅLSRUNDE HER SPØRMÅLSRUNDE HER SPØRMÅLSRUNDE HER

Svarene driver å blir filmet, men det er fortsatt tid til å spørre etter mer! 

sorry for alt som er utenfor, jeg er bare lat, og dette er rett etter det er lagt på ! Depend 133, Missguided Splash: misstique , Kiss nail art Paint - Silver 

 

Minner om spørsmålsrunden som besvares snart, klikk her for å komme til den! 

 

Liker du det? 

Noen design du vil jeg skal poste? 

Videoer på noen design? 

Forslag? 

blogg.no er ikke sammarbeidsvillig for tiden derfor har jeg ikke blogget. Man kan vel ikke ha en neglelakkblogg uten bilder? Kommer tilbake når blogg.no skjerper seg ! 

imens : 

SPØRSMÅLSRUNDE HER SPØRSMÅLSRUNDE HER SPØRSMÅLSRUNDE HER SPØRSMÅLSRUNDE HER SPØRSMÅLSRUNDE HER SPØRSMÅLSRUNDE HER 

Svarene kommer snart , på video vel og merke ! 

Jaja, jeg er sikker på at mange av dere som ikke liker Justin er lei han for nå, men da styrer du bare unna dette innlegget! Jeg har fått meg parfymen hans SOMEDAY som endelig har funnet vegen til Norge. Jeg har luktet på den før, da jeg var i england og må si jeg liker lukten veldig godt. Den har nemmelig blitt min nye sommer favoritt! 

 


Selvom det er Justin Bieber sin parfyme er den verdt å lukte på! Ikke la deg skremme! 

Du får kjøpt parfymen i flere størrelse på butikker som Lady Parfymeri og helsekost på raufoss, og and butikker som selger parfymer og har tatt den inn. Den finnes også i Body Lotion og hairmist. 

Har du luktet på den ? 

Hva synes du? 

Hva er din favorittparfyme? 

 

SPØRSMÅLSRUNDE HER SPØRSMÅLSRUNDE HER SPØRSMÅLSRUNDE HER 


hits