Tenkte jeg skulle legge ut et lite gaveinnlegg. 

Fra mamma og pappa - Snö of Sweden armbånd


Peace smykke fra Margrethe og Therese 

Bloms - også fra Margrethe og Therese :]

Parfyme  også fra Margrethe og Therese :D (nei, jeg har ikke to parfymer, jeg har bare brukt photoshop) 

itillegg fikk jeg penger, og det meste av det kommer jeg nok til å bli brukt når jeg skal til Oslo med Therese <3 
Igår hadde jeg bursdag, og for å feire dro jeg, Therese og Margrethe på Peppes. Der fikk jeg gaver og sånn også fikk jeg sånn is med skummel fyrverkeri-ting på. Etter peppes dro vi på CC for jeg skulle ha bursdagsgave fra mamma og pappa(bilde lengre ned) vi kjøpte også svampebob hatter som vi gikk rundt med. Er glad i ikke møtte så mange vi kjente, egentlig ikke pga hattene men fordi vi gikk i kjoler, haha.  Etter CC dro alle hjem til meg å vi så på The Ugley Truth. Etter filmen måtte Therese dra og jeg og Margrethe gjorde oss klare til å dra på kino. Vi kom en time før det startet, vitsen med det vet jeg ikke menmen. Som jeg har sagt mange ganger allerede så var det Twilight Eclipse vi var på. Å herregud, twilight fortsetter å innponere. Som oftest blir oppfølgere av filmer dårligere og dårligere. Men Twilight tvert i mot! Alle ligger på nesten lik linje om ikke oppfølgerne er bedre. Jeg kan ikke vente til å se den neste filmen !  


Therese og gaven min. Kan du gjette hva det vaar? 

En schrapbook med minner og bilder av oss ii <3


desserten min :D 


På CC

Og her er en liten film fra peppes :D 
Idag er jeg da endelig 15! Og dagen i dag har jeg på en følelse skal bli kjempe bra ! 

haha :) 
Nå har jeg  akkurat satt meg ned for å se på Twiligth og nyter min siste Dary Milk som er den beste sjokoladen som finnes men desverre finnes den ikke i Norge, så jeg fikk det av onkelen min som bor i england da han kom til konfirmasjonen min. I morra skal jeg som sagt på kino å se på Twilight Eclipse og jeg gleder meg sykt, jeg bare elsker Twlight, grunnen vet jeg ikke men det er bare noe jeg gjør. Haha, det hørtes vel egentlig litt dumt ut, menmen. 

Team Taylor :D <3 


Team Taylor eller Edward ? Eller ikke noen av de? 


 Her kommer endelig innkjøpene fra nattåpent og Sverige turen. Den 2. filmen kommer også snart for den driver å lastes opp på youtube nå. 

Fra sverige:
wayfarer, pudder, 2 neglelakker fra dipend,  t-sjorte med anker og Film- Edwars Sissorhands

Nattåpent på CC: 

To topper fra Bikbok, 149 ,- pr stkIdag har jeg egentlig ikke gjort stort. Jeg har bare ligget ute å solt meg, rydda og spilt SSX med broren min på PlayStation. Blir ikke så mye blogging i morra, for da har jeg nemlig bursdag. Og da skal jeg finne på noe med Margrethe og Therese, vi skal også ut å  spise et eller annet sted. Klokka 00.02 skal jeg se på Eclipse på kino, jeg gleder med helt sykt ! Så dagen i morra kommer til å bli brabra :D 


#Hva synes du om innkjøpene ? 
#Skal du se på Twiligth Eclipse på kino ? 

 
Bedre sent enn aldri, her kommer den første videoen fra dag1. Den ble utrolig grov når jeg laden ut , menmen.
ENJOY! 

Nåå er jeg hjemme igjen fra Sverige! Eller jeg kom hjem i går men har ikke orket å blogge siden jeg var på nattåpent på CC i går. 
Jeg gidder ikke blogge om hva jeg har gjort i dagene i sverige, MEN, jeg har laget video av alle dagene som jeg kommer til å legge ut. Den første bør komme ut i natt eller i morra. Men nå skal jeg og Margrethe (som er her og skal sove over) se på Edward Sissorhands som jeg kjøpte i Sverige. 


#Noen som har sett den ?  Er den i såfall bra ? 

384229-1-1277167417237.jpg
Nå sitter jeg og Margrethe på en brygge i Grebbestad i sverige. Jeg kommer hjem på torsdag eller fredag for mere blogging :-)
YO ! 
Jeg sykt sliten etter gårsdagens vg-lista topp 20. Jeg og Therese tok toget klokka 20på2 elns og var fremme i oslo ca halv 4. Det første vi gjorde da vi kom til Oslo var å dra til Arkaden for å stikke innom Neo-Tokyo, et sted der Therese var i paradis og det tok ganske lang tid og komme ut igjen, haha, kunne ikke tenkte meg noe annet. Etter det var vi på Burgerking og spiste, før vi gikk opp til slottet for å vente på Synne og Ida som skulle være med oss og ikke minst vise oss veien, siden ingen av oss var så godt kjent i Oslo. Vi kom til inngangen til vg lista rundt halv 7. I køen var folk desperate etter å komme inn så må si jeg ble helt most der. Klokka 7 åpnet dørene og vi slapp inn på området. Vi fikk plass nesten fremst sånn at vi så ca midt på scena. På TV og sånn er det sanger du har hørt hundre ganger før eller noen du ikke har hørt men du synes suger, men når du står rett foran artisten og kan kjenne bassen i brystet er følelsen noe helt annet! Vi gikk ca en halv time før siden jeg ble dårlig etter at 4-5 gutter sto bak meg å røyka. Men fint hadde vi det likevell der vi sto på aker brygge å hørte på resten av konserten. 
Sangene jeg tror jeg fikk mest stemning av ! 
God Morgen ! 
Idag er det første feriedag, og jeg og Therese tar turen til Oslo senere i dag for å se på VG-lista topp 20. Jeg gleder meg kjempemasse! Selv om det er noen av artistene som skal synge jeg ikke vet hvem er, haha. 
I går var jeg å så på Sex and the City2 sammen med Miriam, Joakim og Daniel. Filmen var ganske bra og jeg klarer ikke helt å bestemme om jeg likte eneren eller toeren best.Skal du på VG-lista topp 20 i år?Jeg går veldig lei headerene og designet som jeg lager, så her kommer det enda et ! 


Hva synes du ? 

Heisann!
Idag har det vert utedag med skolen, kan ikke si jeg var så aktiv siden jeg er sykt støl etter sykkelturen vi hadde på skolen i går. Friskus delen gikk ut på å velge om vi ville drive med Volleyball, slå rotte og tautrekking(faktisk) , jeg og noen andre lå å solte oss i stedet. Vi startet der klokka halv 10 og klokka 11 måtte vi ned på skolen for å spise og se på finalen til de som spilte fotball, guttene i klassen min(9a1) og halve 9a2 var de som vant blant guttene og blant jentene var det noen i 10. 

Nå skal jeg først på leting etter mobilen min, som er borte og stå på lydløs, så skal jeg ut å sole meg å bli enda mer solbrent♥

Slakking i sola :) 


Vinnergutta :)


haha x]

fotograf: Synne


Hei ! 
Orker ikke lenger beklage meg over at jeg ikke har blogget. For det har jeg gjort i de 3? siste innleggene. 


Dette innlegget skulle jeg egentlig bli postet i går, meen bedre sent enn aldri ? :D (det kommer et innlegg senere i dag også) 


Idag har det vert en skikkelig slakkedag på skolen, vi så film i de to første timene, så leverte vi alle bøkene våre før vi fikk gå hjem. Margrethe ble med meg hjem. Vi hadde en liten photoshoot. I morgen skal jeg sykle til Elton elns sammen med skolen. Jeg tror jeg kommer til å dø, det er oppoverbakker hel veien, og jeg ble i sta sliten bare av å sykle ned fra meg til Margrethe,, og det er ca bare nedoverbakker. Kondisen er på topp !   I natt skal jeg sove hos Margrethe så at det ikke blir så "langt" å dra til der vi skal møte opp. 


Hva synes du om bildene? 

Hey ! 
Nå ligger jeg ute på terassen i det nydelige været, det er kjempedigg! Skulle ønske hver dag hadde så mye sol ! 
MEN her kommer ihvertfall noen konfirmasjons bilder! 
sånn, ble ikke mange, men det er vel nok. Men nå skal jeg sole meg litt til så- hadee ! 


Er det fint vær hos deg? 


Hei ! 
Som dere vet har jeg hatt konfirmasjon denne helgen, og det jeg vet jeg kommer til å bruke noen av pengene mine på er speilrefleks kamera. Så da lurer jeg på: Er det noen som har en anbefaling på hvilke kamera jeg burde kjøpe meg ? 

Jeg tror ikke jeg kommer til å blogge så veldig til jeg får speilrefleks heller. Jeg har jo et fint kamera som tar fine bilder, men jeg har ikke så mye og blogge om heller og det er ikke ofte jeg tar så mange bilder med det fordi jeg tar alle med pappa's speilrefleks og det er det ikke alltid bloggen vil laste opp .

En annen ting jeg lurer på er hva jeg skal blogge om. Skal jeg ha flere outfit? videoer? bilder(isåfall av hva) ? VS ? hot or not? det er mye jeg kan blogge om, såå hva er det du synes er mest interessant å lese om? 


Slenger med et bilde jeg har tatt med pappa sitt kamera. 


Idag kom dagen som er grunnen til at jeg ikke har blogget, nemlig konfirmasjonsdagen min ! For å si det sånn ble ikke starten av dagen helt som "planlagt", jeg ble nemlig dårlig, og kastet opp før vi skulle i kirka. Kvalmen gikk litt over da vi satt i kirka, men da vi var på sykehuset for å hilse på morfar var det ikke langt unna før jeg besvimte. Det første jo til at jeg ikke spiste noe mat selv om bordet så fristende ut. Ettervert ble jeg heldigvis bedre og spiste noen scampispyd som mamma hadde lagt unna til meg. Jeg fikk også spist ca en halv muffins, menmen, det er igjen masse mat og kaker så jeg kan jo bare spise i morra. Ellers ble jeg kjempefornøyd med gavene jeg fikk! Eller det var fire gaver og  resten penger, og jeg gidder ikke legge ut hvor mye jeg fikk. 

Bilder kommer i morra, for blogg.no er ikke samarbeidsvillig nå ._.
Hei ♥ 
Tenkte jeg skulle ta meg tid til å blogge litt. Det er mye stress nå frem til søndag, da jeg skal konfirmeres. Rom og bad skal ryddes og støvsuges, bordkort skal bestemmes, bord skal dekkes, kort skal lages, hår og negler skal fikses og bestemmes. I tillegg er solen fremme å lokker på meg, så det blir litt tid ute også. Idag har jeg brukt hele dagen på å rydde og vaske rommet mitt, og noe er det fortsatt igjen, men, jeg er sykt treg til å rydde, vertfall nå når jeg har skikkelig rengjøring og finner gamle dagbøker osv. som jeg bare må se i, også hører jeg jo på musikk så da stopper jeg noen ganger å rydde og danser i stedet. 

Dette har jeg igjen å rydde + at jeg skal støvsuge, så det nærmer seg. 
 
Vinner av fotokonkurransen av de 3 bidragene som kom inn; 
trommevirvel !

Therese (http://meatbolls.blogg.no/ ) sin brusboks tok av med seieren. Jeg likte dette bilde, det er vel egentlig veldig random, men det var stilig. 

I går var jeg på CC med Therese og Mattis. Therese humper på krykker, så etter Mattis dro var det jeg som ble posebærer, litt slitsom menmen. Grunnen til vi var på CC var at hele BikBok hadde 50% på alle klærne sine, typisk tok var nesten alt det fine jeg hadde lyst på i alt for stor og alt for liten størrelse, typisk ! Men her er det jeg kjøpte : Flere enn meg som handla på BikBok i går ? :]

Heisann ! 
Beklager 0 blogging. Her kommer grunnene : 
Torsdag Hadde broren min bursdag så vi var ute å spiste, etter det kom Therese en tur. 
Fredag hadde jeg ikke noe å blogge om. 
Lørdag: Bowling med Therese og så overnattet hun til søndag. 
Søndag: Opp klokka 9 for å fikse hår og ta på bunad for å se på Andreas konfirmere seg klokka 11 og deretter se på Margrethe konfirmere seg klokka 13. Etter hun var ferdig i kirka dro vi ut til konfirmasjons festen der jeg var til rundt 22. 
Mandag: Først var Therese med meg hjem etter skolen så var mamma og pappa bedt på "restefest" etter Margrethes konfirmasjon, så da ble jeg med.

Så var det dagen i dag. Skoledagen var veldig digg, 1. time var det matte, 2. time hadde vi konkurranse og alle fikk is til premie. Da 3-4 time kom hadde vi egentlig musikk, men siden det var så strålende vær gikk vi ut til en plen over fuglparken og var der resten av dagen, der fikk vi også is av lærerne. Miriam ble med meg hjem fra skolen, det har vert veldig lenge siden sist så nå har vi avtalt at tirsdag er offisielle Tina-Miriam dag! 
Jeg er ikke sikker på om det blir så mye blogging resten av uka heller siden det er mye som skal ordnes før min konfirmasjon på søndag. 


fjord sommer <3 

hits