Dette er en av de forrige designene mine, ble ikke helt som jeg hadde tekt, menmen! 


Fargen jeg bruker under er NYX - margarita og stripene er Kiss- Bikini Pink

Jeg har dette designet på youtube, men jeg husker ikke hva videoen var! 

SPØRSMÅLSRUNDE HER SPØRSMÅLSRUNDE HER SPØRSMÅLSRUNDE HER 

Hva synes du ?

Jeg har bare fått inn et bilde og det var fra Julia som står bak juliaes. blogg. no. Og her er hennes 17. mai negler : 

De var kjempefine ! Gå å sjekk ut bloggen hennes da vel! :D

Om du har noen negledesign du har lyst til at jeg skal vise på bloggen send til meg på twitter (steptroll), mail (steptroll.bogg.no) eller legg link til et av innleggene dine! 

Klarte ikke helt å bestemme meg så dette ble mine 17.mai negler. 

Send meg et bilde av dine negler på twitter (steptroll) eller mail (steptroll@live.no) så poster jeg det på bloggen! 

Hva synes du? 

Sende meg bilde? 


SPØRSMÅLSRUNDE HER SPØRSMÅLSRUNDE HER SPØRSMÅLSRUNDE HER 


På 17 mai er det mange, inkludert meg, som bruker bunad. Til bunad synes jeg virkelig ikke at det passer med glorete negler i masse farger, skal du ha farger synes jeg du kan ha rødt, hvitt og blått. Noe jeg foretrekker er Franske manikyrer. Om du synes fransk manikyr er kan du pynte den litt. Sett på nailstickers, rinestones eller kanksje du kan pynte med det norske flagget? Det kan også være en ide om å ha rød, hvit og blå fransk.

Her er noen design jeg har funnet som kanskje kan være litt inspirasjon.

Begge disse neglene er fra http://heidilarsenmakeup.com/ ! 

Disse to bildene fant jeg på google, men om trykker på dem kommer du til bloggene!to av mine egne designDette er en video fra 2 eller 3 år tilbake, den er ikke så veldig bra men du skjønner!

Om du ikke klarer å gjøre det for hånd er det noe du kan kjøpe som kan hjelpe deg med det. eller du kan bruke tape eller et plaster!

Er ikke helt sikker enda på hva jeg kommer til å gjøre, men det får dere se i morgen! 

SPØRSMÅLSRUNDE HER SPØRSMÅLSRUNDE HER SPØRSMÅLSRUNDE HER 

 

--------

Var dette noe hjelp? 

Send meg bildet av dine 17 mai negler på twitter(@ steptroll) eller mail (finner du på kontakt) ! Om du vil kan jeg vise det på bloggen! 


Da er det viktig med godt pleie av neglene !  Dette er mine rutiner for lange sterke negler. 

For å unngå ruglete og flisete negler er det viktig at de blir filt. Om du sparer neglene dine er det bedre at du filer bort det du ser er slitt med en gang, enn med at du venter til de er enda lenger så de knekker. Slike 4. steps filer er fine å bruke for å få fine å blanke negler. 

1) Denne skal IKKE brukes oppå neglen! Det kommer bare til å gjøre saken værre. Denne siden skal brukes til å "forme" neglene dine. Jeg er ikke stor fan av sandfil til dette så jeg bruker heller en glassfil. men det er opp til hva man selv foretrekker. 

2) Denne kan du bruke oppå neglen. Start med å file svakt i sirkler. Ikke ta i for hardt! Når alle rugler er borte er du ferdig. 

 

3) Denne skal også brukes i sirker på neglen. Når du tar på filen kjennes det nesten ikke ut som det er noen ting som skal hjelpe til å file, men det hjelper mye ! 

4) Denne skal også brukes likt som de to andre punktene. Det er her du virkelig vil se at det blir blankt. Det ser nesten ut som du har hatt på blank lakk! 


Etter jeg har filet neglene mine starter jeg med Depends neglebåndspeeling. Jeg tar det på "bunnen" av neglene mine altså der neglebåndet er, og gnikker det foriskig på. Jeg gjør dette annen hver gang jeg skifter lakker, altså annen hver uke. 

Etter jeg har gjort dette og skyllt det av tar jeg Depends Avocado Oil, og drypper en liten dråpe oppå og under neglene mine og gnikker det forsiktig inn. Jeg lar det være på ganske lenge, noen ganger helt til det har trukket helt inn i neglen. Dette gjør så neglene dine får fuktighet, og ikke blir sprø slik at de knekker. 

Noen ganger har jeg også på et negleserum. Dette legge jeg over neglen, maserer det inn og lar det trekke inn i neglen. Dette gjør jeg bare når jeg tar meg tid til det, det gir ekstra fuktighet. 

Har du tykke neglebånd annbefaler jeg å bruke en orangestick eller en cuticlepusher til å dytte det forsiktig bakover. Jeg er så heldig at mine ikke vises så godt så jeg bruker det ikke så ofte. Det er slike som på bilet under. 

 

Når jeg er ferdig med alt bruker jeg denne Neglebåndskremen for å gi neglebåndene mine fuktghet. 


Nesten daglig bruker jeg også en god håndkrem for å unngå tørrhet. 

Håper dette var nyttig! I morgen kommer det noen design tips til 17 mai! 

Da jeg på torsdag var på praksiss, hadde de fått inn Magneffect lakkene. Det er neglelakker som får et spesiellt mønster når du holder en magnet over dem. De hadde testere der og jeg fant fort ut at jeg skulle prøve dem! 

Jeg hadde forresten rosa neglelakk under, så om det er litt rosaskjær i noen av dem, så er det bare på grunn av dette! 

Silver Galaxy 


Black metal, Brown Sugar, Golden Bronze, Velvet Groove

Blue Grey Flow, Turquoise Wave, Purple Galaxy ,Golden Nugget

Jeg synes disse lakkene hadde en superkul effekt når jeg fikk det til. Det er ikke alle som har like bra mønster men øvelse gjør mester! Jeg kommer helt garantert til å kjøpe noen av disse ! 

Jeg vet du får kjøpt dem på Lady prafymeri og helsekost, Cubus og sikkert på ande buttikker rundt om kring. 

SPØRSMÅLSRUNDE HER SPØRSMÅLSRUNDE HER SPØRSMÅLSRUNDE HER 

 

Hva synes du om disse lakkene? Kommer du til å prøve dem? 

Jeg er med i konkurranse der man kan vinne festivalpass på hove for meg og  en venn. Hadde vært superdigg å vinne! har uansett tenkt til å ta meg en tur, men har litt lite penger for tiden så blir bare da et dagspass,derfor håper jeg sykt at jeg vinner ! 

 

hovevinn
//inspirasjon fra weheartit//

Her er et design jeg hadde for noen uker siden! 

 

#Hva synes du ? 

#Bestemmer du deg for å prøve det kan du godt sende meg et bilde !  (du finner meg på KONTAKT

SPØRSMÅLSRUNDRE HER SPØRSMÅLSRUNDE HER SPØRSMÅLRUNDE HER 


hits