Hei!
Tenkte jeg skulle skrive litt om jobb uka så langt jeg. Jeg bare elsker å jobbe med hundene på hundestyrlisten og vurderer mulig å spørre etter å jobbe der litt fast. Jeg har fått et enda nærmere forhold til hunder, hunder ER virkelig menneskets beste venn. Denne uken har vi vasket og børstet hunder, og i dag har vi lekt mye med en lite boxer valp som var der, som det nesten ikke var noe ro på og den hadde det gøy med å erte de litt eldre hundene som var der. Vi har hatt en del forsjellige hunder i alle størrelser, fra den mega store Newfoundlenderen Poker til den lille chihuahuaen Luna, de to har virkelig vert mine favoritter hit til. Nå sier jeg bare, jeg vil IKKE tilbake på skolen etter en uke som hundestyrlist. 
Image
Dette er newfoundlenderen som vi brukte hele 3 timer på å vaske og stelle. 


#Hva er ditt forhold til hunder? 
#Har du hund? Rase ? 
 

Heihei! 
Sen update fordi jeg ikke har sittet så mye på pc'n . 
I går kveld etter at jeg var ferdig med å rydde, kom Amalie en tur. Og vi bestemte fort at vi skulle overnatte. Vi hadde det gøy med å hoppe på trampoline, turne i gresset og være litt barnslige på lekeplassen utenfor huset mitt, og alt har vi filmet. Det dumme var vel at jeg skadet kneet mitt da jeg sklei på dumpa. Haha, ja det høres vel egentlig veldig smart ut. Vi måtte jo gå å hente tingene til Amalie siden hun skulle overnatte, og fra huset mitt til hennes er det ca en 30 min lang tur, selvom jeg tror vi brukte myye lengre tid. Vi hadde masse planer om å kjøpe pizza på ekspressen og handle godteri på 7/11 , men problemet med det var da vi kom ned til 7/11 var klokka selvfølgelig 3 over 11, må si det var kjempe uflaks. På tur opp til meg møtte vi på ekspressen bilen og vi spurte han mannen når de stenger der. De stengte jo 11 de også. Men da vi kom opp til meg lade vi oss heller en BigOne. Planene våre var jo også at vi skulle sove i telt, men da vi kom hjem litt over halv 12 orket vi ikke det, så i stedet så vi på film og laget et fint telt inne med tepper, laken, trå og klesklyper, barn er man bare en gang så man må utnytte det! 

Dagen i dag gikk på å ta trampolinebilder før Amalie måtte dra. En time etter kom det meste av familien for å feire bursdagen til broren min. 

Blogg.no vil ikke laste opp filene mine, så bilder kommer det i morra kveld. 

Men nå må jeg legge meg sånn at jeg er uthvilt for en ny dag på hundestyrlisten. 


Hei ! 
Har ikke vert update i på noen dager for jeg har ikke hatt tid til å blogge. Igår var jeg, Margrethe, Ida og Therese å så på den borgerlige konfirmasjonen i fjellhallen siden Synne og Kristine (http://tiia.blogg.no/ ) skulle konfirmere seg. 

Etter det var jeg hjemme en tur før jeg gikk ned i Raufossen for å møte Therese for vi skulle kjøpe godteri og leie film siden jeg skulle sove hos henne. Vi leide Paranormal Activity som vi har sett to ganger, for det er egentlig en veldig bra film.Vi så også på Chihiro's spirited away som er en anime film. Vi nerda chatroulette en liten stund også før vi sovna. Idag har vi ikke gjort stort egentlig.
Rett før de får sånn ting :D 

Alle de som konfirmerte seg i fjellhallen i går. 


Skulle egentlig også ha outfit men, Filen støttes tydeligvis ikke selvom det er samme type som de andre jag har lagt ut ._.

Heihei ! 
Det har blitt litt dårlig update i det siste, men det har jo vert så sykt pent vær ute, så jeg synes det er synn å kaste bort inne på pc'n. 
Idag har vi startet med pryo uke eller jobbuke. Det vil si at vi tilblinger en uke ute i arbeidslivet. Jeg  og Marthe ( http://mdn1995.blogg.no/  )  har jobbet på Hundestylisten. Det var veldig lite å gjøre der i dag, så over halve dagen gikk iv rundt i Gjøvik. Det vi gjorde var å vaske og rydde litt i butikken, gå tur med en hund, ri noe regnskap til DNBnor, og vaske og tørke en hund. Det var ikke så veldig gøy siden det ikke var så mye å gjøre, så vi håper at det blir mer i neste uke. 

Det har jo vert kjempefint vær i hele dag, og før i dag, etter vi hadde grilla, lå jeg i bikini på trampolina og klarte å sovne. Heldigvis ble jeg ikke solbrennt. Rett før norske talenter startet kom Margrethe, vi så på det og var på butikken. 
Hehe, litt uinterisant innlegg kanskje, menmen. 
Et gammelt bilde da tanten og onkelen min sin hund var valp :)Den ble egentilg veldig ræva, menmen . 

ENJOI! 
Denne dagen har vert full av oppturer og nedturer. 
Nedtur : 
Spanskprøve, 
Gym, både rett før og rett etter 
Sola forsvant og kom tilbake rett etter jeg gikk inn
Jeg forsovet meg
Jeg ble solbrennt 
Gloseprøve i morra, men vet ikke hvilke gloser

Opptur
Soool 
Is etter spanskprøva 
The Giant startet å blogge igjen 
Salat til middag 
Lagde en video som var lett å fikse og ikke tok lang tid

Det er morro å ta bilder av discolys (ikke redigert)

Har du sånne dager som er fyllt av oppturer og nedturer?  Jeg er med i konkurranse på http://veroooo.blogg.no/ man kan vinne en veske. 

Dette var vesken jeg likte best. 
Handväska svart

Dette blir bare et kjempekort innlegg før jeg skal ut i solen. Det er like varmt inne som det er ute i solen, så jeg må komme meg ut. Det så ikke ut som solen skulle komme før i dag selvom det var så varm, men etter utegymmen kom den! 
Helt random bilde av meg. 


Er det fint vær der du bor? 

på skolen:
Cardigan - B-young
Singlett og bukse - BikBok

senere på dagen:

Denim jakke- H&M
Shorts - JC
Jeg har hatt det kjempefint på 17. mai og her kommer bildene: 

Gausdal fest bunad om du lurer :)

ble lei av å gå i bunad så byttet om. Jakke H&M, kjole BikBok, sko converse 


Sang: Rihanna - Fire Bomb
 

Hadde du en fin 17.mai?
Har dere fyrverkeri der dere bor? Husk å melde deg på! Det er ikke lenge før den avsluttes.

Idag har jeg hatt en skikkelig slakkedag, men det har igrunn vert digg. Jeg våkna rundt halv 1 men sto ikke opp før ca halv 3. Det eneste jeg har gjort i dag er vell å spille bil spill og eye toy med broren min og sett på tv. Kort og kjedelig innlegg ble visst dette, menmen.
Nå sitter jeg å gomler godteri og så skal jeg straks se på film, enten Super bad eller Miyazakis Spirited away som er en anime film. 
Hadde du blitt glad om du hadde sett en sånn på rommet ditt? 
På mitt må jeg vel bli vant med det, dette er den nest største jeg har tatt i år, og jeg har allerede tatt 7 stk på rommet og rett utenfor det på 2-3 dager. Det er en av grunnene til jeg hater å ha rom i kjelleren. 

Har du ofte edderkopper i huset? 


Hva synes du?


Er det flere der ute som er like morgenfugler som meg? 
Jeg har da våknet for 10 minutter siden, mye grunnen var at jeg ikke fikk sove i går. Jeg var trøtt før jeg satte på filmen men når den var ferdig var jeg lys våken. Jeg satt litt på msn før jeg prøvde å sove men det gikk ikke bra, så etter et kvarter begynte jeg å lese litt, etter jeg hadde lest to kapitler var jeg kjempetrøtt og sovnet med en gang.
//tatt av meg for maaange år siden på bursdagen min. Kjempe morrasveis//


Hei ! 
Har ikke vert noe blogging siden onsdag siden Therese har sovet her i to dager, vi har hatt det kjempe korslig! Vi har nerda vhs filmer for det meste, filmene vi så var ;: Alice i Eventyrland, Aristokattene, Mummitrollet feirer jul, Matilda av Roald Dahl, To gode venner, Lady og Landstrykeren vi så også noen dvd filmer: Ponyo og 17 again. Vi hadde planer om å døyne vertfall en av dagene men neida, det greide vi nok ikke. 
Men nå skal jeg se på "My neighbour Totoro" som jeg låner av Therese. 

RedBull er godt :D 

Alice i eventyrland :D   Så søt Therese er :3 


Har du sett noen av filmene som er nevnt i dette innlegget? 

Jeg er lei headeren min, hvilken skal jeg velge nå? 

nr 1


nr 2

nr 3

nr 4


nr,5 


nå er det bare å velge og vrake :) 

Hvilke synes du er finest? 


Det ble bare en enkel fransk manikyr, jeg skulle egentlig ha den litt mer avansert, men siden der er 17 mai over helga og første delen av dagen skal jeg bruke bunad, så da synes jeg ikke det er så spesielt fint med forskjellige farger og sånn, jeg synes bare det skal se mest mulig naturlig ut.

Hva synes du om videoen ? 

Idag har vi hatt matte tentamen, den gikk ganske OK, for den kunne jo gått mye bedre. Jeg satt også ganske lenge med den, jeg var bestemt at jeg skulle få bedre enn til jul, for da var jeg kjempemissfornøyd. Men når jeg gikk fikk jeg gode følelser når læreren sa god helg. Det skal bli godt med langhelg, og ikke komme tilbake på skolen før tirsdag neste uke. I natt skal  Therese sove her, og vi har store planer, nemlig nerde disneyfilmer. Jeg fant igjen alle vhs filmene mine som jeg hadde da jeg var mindre og i natt skal vi sitte å se på det. Det blir gøy! 
Nå sitter jeg å venter på at neglelakken min skal tørke, noe som den akkurat har gjort så da skal jeg ta på et lag til. Det kommer en video litt senere. 
Ida og Margrethe prøver på Therese andrefjes :D

du er så søt :]

Bildene er fra turen til Skumsjøen. Sol og fint tenker du? neida, bare en liten stund, ellers var det kaldt og overskyet. Vi hadde forresten sånn ting som vi skulle finne poster og svare på spørsmålene, og gruppa jeg var på vant selv om jeg, Therese, Margrethe, Ida, Mari, Frida, Malin og Lene bare slang etter, så var det de andre som gjorde jobben.
Hei ! 
Nå sitter jeg faktisk å øver til tentamen i matte, jeg pleier faktisk ikke øve, men i dag så tenkte jeg at jeg for en gangs skyld skulle gjøre det siden jeg har vert så missfornøyd med karakterene jeg har fått på de siste mattetentamene. I tillegg lager jeg et lite system i matte permen sånn at det skal være lett å finne frem. 
Etterpå skal jeg til skumsjøen på avslutting eller noe sånn for oss konfirmanter som skal konfirmeres i kirka. Jeg har ingen anelse på hva vi skal gjøre. Jeg kommer til å ta med kameraet så jeg kan ta noen bilder som kommer på bloggen senere. 
Gitarprøva i dag følte jeg at gikk ganske bra, men er litt missfornøyd med karakteren. 
random


hits