Jeg har vert en helt elendig blogger i det siste, men det har vært så utrolig fin vær ute så jeg har bare grepet sjangsen og vært ute i finværet. Her kommer et påskedesign som jeg har hatt nå i påsken. 

Ignorer de stygge forsøkene på å lage egg, haha. Dette designet er inspirer/tatt i fra forsjellige youtubere, så er er videoen for kaninen og kyllingen 
 

Dette designet er inspirert av filurkatten i nyinnspillingen av Alice in Wonderland, jeg skulle egentlig delta i en konkurranse med dette men ble ikke veldig fornøyd. Som dere ser er det også en del neglelakk rundt , men det er fordi jeg fjernet designet  nesten med en gang jeg var ferdig. But here you go 

Sommeren nermer seg og her er et design jeg lagde for en stund siden, dette er en "to i en" design, tar du bort de gule prikkene blir det til søte skyer. Jeg hadde dette designet ganske lenge, uten topcoat ,så det er ikke spesielt fint på bildet. 
I forbinnelse med danseshow der temaet var army lagde jeg dette designet, tektnikken bak er ærlig talt bare å kline på noen farger. 

Disse lakkene brukte jeg: 


hits