Hei ! 
Idag har jeg hatt en skikkelig slakkedag. Det er godt med noen sånne dager uten stress! 
Jeg dreiv å så litt rundt på youtube fannt jeg noen teater-sminke videoer og jeg ble utrolig inspirert, så nå laster jeg opp en video av meg som driver å viser to forsjellige "figurer" du kan sminke deg til. Det blir en overraskelse hva det er jeg sminker meg som! 
Gym idag var også veldig gøy. Jeg liker MYE bedre elevstyrte gymmer enn sånne som lærere lærerne setter opp. 

Vi danset til denne sangen i gymmen, utrolig gøy! 


Klarer du å gjette hva/hvem jeg er ?
Jeg er i sykt dårlig humør akkurat nå, jeg vet ikke hvorfor men etter middag  fikk jeg en fryktelig humørsving. Alt gikk som det skulle, gym-timen som jeg og Margrethe hadde gikk strålende, det samme gjorde spanskprøven og  jeg fikk ha arbeidsuken min hos hundestyrlisten.  Men etter middag sa det bare "klikk" i hodet mitt og jeg ble i kjempe dårlig humør. Dette er nok et kjedelig klage-innlegg, menmen, jeg klager og jeg trøstespiser godteri, OG jeg sitter å gjør om hele fremføringen jeg skal ha i morra. 

#Har du noen ganger dager som dette? 
Hei! 
Har ikke vert noe blogging før på dagen siden det har vert litt hektisk med bursdagen til mamma og sånn.  MEN så har jeg tatt konfirmasjonsbilde, eller det der hele konfirmant kullet er samlet, 
Etter det var jeg hjemme en liten tur før jeg dro på CC sammen med Amalie. Det er lenge siden bare vi to har funnet på noe, noe som jeg tror vi bare har gjort en gang, så det var artig! 
Meg og Amalie, photoshop skils ? 

Jeg orker ikke blogge mer akkurat nå siden jeg igjen ligger å øver til prøve. I dag er det spansk jeg øver til. 

#Hva har du gjort i dag? 

.. det kan jeg(noen ganger). Men plassere de med hovedsteder er noe jeg absolutt ikke får til. Og hva er et jordskjelv? 

Jeg har geografiprøve i morgen og jeg har fått spørsmålene, men det er umulig! Geografi er et fag jeg ikke får til og det har alltid vert ett av mine svake punkter. Itillegg er det fjellkjeder som skal på et kart uten landegrenser, uff denne prøva kommer ikke til å gå bra! 
Det var forresten siste gang på dansinga i dag før sommerferien, litt kjipt at det slutter så tidelig, for da har jeg ikke noe å se frem til i første time og resten av den pinefulle skole mandagen. 

Gidder ikke ta noe bilde så her får du Rihanna - Rude Boy, siden det er den vi har danset til på dansinga for tiden 
Nå sitter jeg her å spiser frokost og er straks klar for skolen.
Jeg hater mandager, men bare skoledagene etter skolen er det ofte bra, men den lange norsk timen i første time tar knekken på humøret mitt og jeg blir helt sykt trøtt, og saken gjør det ikkenoe bedre at vi har nynorsk. Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor vi har det, og da ei i klassa spurte læreren hvorfor vi hadde det, så visste ikke hun en gang.
Menmen, dette ble visst et kjedelig klage-innlegg.
nå skal jeg dra å møte denne fantastiske gjengen på skolen.  Sånn som tine(?) reklamen , Dagen er ikke helt det samme uten (:

 

Liten del av rommet mitt og badet mitt. Er ikke tatt helt på samme sted, men men. 


Jeg har også fikset på en olabukse som i fjor var kortbukse og i år .....

Shorts ! (:

#Har du noen gang klippet en bukse eller noe annet til et annet klesplagg? 


 Legg merke til at jeg sier at det er for varmt , jeg mente jo kaldt. Er nok fordi jeg var syk også begynte det å blåse så jeg gikk inn (: 


og ja.. jeg har skrevet random feil, randome  faktisk,,,
Jeg elsker virkelig dager som dette da jeg kan sitte å kose meg ute på terrassen i t-skjorte i den varme sola. 
Dette nyter jeg! :) 
Bollekinn x( 

#Hvordan er været hos deg i dag ? (:


Nå ligger jeg i senga og har nesten akkurat våknet, til å være meg, synes jeg at jeg har våknet overraskende tidelig i det siste.
Jeg har vel ingen planer i dag siden jeg fortsatt er syk, og i tilegg til alt jeg klagde på i går, har stemmen min også forsvunnet noe som jeg her om dagen var overrasket over at den ikke hadde gjørt enda, men ja, i går kveld forsvant den.
Nå skal jeg opp å tvinge i meg litt mat mens jeg ser på tv. vi flyttet tv nede opp så da skuret den heldigvis ikke og det var bare tv'n som var død og ikke mottakeren som jeg først trodde. 
//denne bamsens navn er Harry, og den sover ved siden av meg vær natt, og det har den gjort siden 1. klasse//

#Hva er dine planer for dagen?
#Helt ærlig , sover du fortsatt med bamse i senga? (for det gjør nemlig jeg)
Da har jeg akkurat sett begge Twilight filmene. Om du ikke har fått det med deg, så elsker jeg Twilight, det er helt klart favoritt filmene mine, både Twilight og New Moon. 
Og ja, jeg synes New moon er tristere enn Titanic som jeg ikke synes var noe trist i det heletatt. Tilogmed ble det diskusjon på skolen av det (tro meg, det er alltid diskusjon i lunchen)


Grunnen til overskriften er at TV'n oppe er erklært død. Det vil si at jeg må se på norske talenter nede på den skurrete TV'n. Det blir digg..

Oggg, jeg fikk til å legge inn bilder ! 

Hva synes du ? 

Jeg tenkte at jeg skulle starte en fotokonkurranse. Jeg vil ikke ha noe tema, bare ta det bilde du tatt som du er mest fornøyd med. Og selvfølgelig må du tatt det selv. 
Det eneste du trenger å gjøre er å legge ut bildet ditt i et innlegg og linke til dette innlegget. Så legger du igjen en kommentar der det står at du er med og linker til ditt innlegg.  
Om du ikke har blogg så send bilde til steprtoll@live.no. Lykke til! 
//tatt på Hove da jeg var der i påsken//Ja, nå sitter jeg å hører på MTV siden tv'n er litt klikk så den vil ikke vise noe bilde, ikke på noen av kanalene eller om jeg vil se på film. Derfor tror jeg at jeg ettervert går ned og ser på en av eller begge Twilight filmene.
Åja jeg er jo forresten syk i dag også, øret mitt er tett og det har det vert siden i går kveld, samme er nesa og halsen og jeg har feber. I tillegg har jeg ikke spist siden frokost i går, og jeg er faktisk ikke sulten i det heletatt. Det er litt kjedelig å være syk siden det er aldri noen å snakke med på msn, eller jo forresten en gang i sjuendeklasse, da jeg hadde lungebetennelse og alle jentene i klassen bortsett fra to var syke litt komisk egentlig.

Fikk forresten ut den beskyttelses greia til der man stapper inn minnebrikka MEN da kom det opp : Filen du har valgt støttes ikke blablabla. Såååå det ble cam bilde nå også.

Jeg SKAL snart få til å sette inn vanelige bilder!


#Er det noen flere enn meg som er syke i dag?
#Hva pleier du å gjøre når du er syk ?

Idag ble jeg visst hjemme fra skolen. Med et bankene hode og en kropp som nesten ikke ville bære meg opp trappa fra kjelleren.
Nå ligger jeg her i "onepiecen" min og hører på MTV mens jeg spiser halstabletter, og jeg har sovet frem til nå, og jeg tror jeg ettervert kommer til å skru av pc'n å sove litt til. Etter all arbeidet jeg la i engelskfremmføringen var det egentlig litt synn at jeg ikke får vist den fram i dag, menmen, jeg kunne jo ikke vite at jeg skullr bli syk.


Vakkert og sminkeløst. 
Orker ikke gå ned å finne kameraet også har jeg ikke helt forstått åssen man setter inn minnekortet i denne pc'n, eller jeg vet hvordan jeg gjør det men jeg får bare ikke bort den beskyttelsestingen

#Har du et godt tips mot sår hals tar jeg det gjerne imot :)
...for det er det det gjør, og det er det det har gjort i hele dag. Med et raseriutbrudd da jeg så ut av vinduet tok jeg frem boblejakken som jeg ryddet bort for vinteren, men i dag måtte den på igjen.
Etter skolen i dag har jeg vel hat det ganske gørt. Jeg har drevet med en fremføring jeg skal ha i engelsk i morra, jeg hater å snakke engelsk forran klassa, og siden jeg er først i alfabetet av de i klassa må jeg jo opp først. Noen ganger er det bra for du blir bare ferdig med det, men noen ganger er det ikke bra fordi du ikke kan sitte å øve mens de andre har fremføring.
Ønsk meg lykke til!
Og forresten har den syke broren min smittet meg. Jeg har utrolig sår hals og går å spiser Doc'halspastiller hele tiden.


// den nye pc'n har kjempebra web cam kvalitet! Me her er den i vertfall//

Forresten ble dette innlegget midtstilt men ikke helt med meningen, jeg får det bare ikke bort.

Snødde det hos deg i dag?
Liker du fremføringer ?
Ja, endelig er den nye pc'n min her, den kom i går men har ikke sittet så mye på den pga ting som måtte instalerese osv. pc'n er forresten en Lenovo u450, og jeg er kjempefornøyd med den.

Idag er det jo onsdag, og onsdag er en av de dagene i uka jeg missliker mest. Det er en utrolig kjedelig skoledag og jeg finner nesten aldri på noe etter skolen heller. Nå sitter jeg å spiser og ser på The Simpsons. I lunchen var jeg, Margrethe og Therese hjemmenom for å hente gymtøyet mitt som jeg hadde glemt. Vi gikk nok litt sent for vi kom 5-10 min for sent til timen.

Dette bildet tok vi i vertfall da, det er dorlig kvalitet pga web cam'n.

Om du vil ha kontakt med meg eller spørre om noe utenfor bloggen så kan du kontakte meg her 
Nettby ; Steptroll
E-mail ; Steptroll@live.no
//mobilen min//


Siden det snart venter ny pc tenkte jeg at jeg skulle rydde opp i denne. Altså slette bilder og sånn som ikke er verdt å legge inn på cd'r eller på den nye. 
Da kom jeg forresten på at jeg har bestemt meg for hvilke farge jeg skal farge håret. Har lyst til å farge det svart, men fikk ikke lov av mamma, så da ble det mørke brunt. Jeg har hatt det før og jeg så på bilder av meg nå og tenkte at dette kledde jeg, da jeg hadde det, syntes jeg ikke at det ble noen forsjell, men det ser jeg nå at det var. 
Den gangen da jeg og margrethe(margretheo.blogg.no) hadde kort pannelugg og mørkere hår

(hemma øye pga røde øyne ) 

Var på bursdag til onkelen min i dag og tenkte jeg skulle være litt sommerlig å det ble: 
Tunica fra Cubus
Kjede fått fra mormor
og helt vanlig hvit tights  fra ?   
Hva har du gjort i dag? 
.. og endelig har pappa bestilt en ny pc til meg. Jeg gleder meg til den kommer for jeg er sykt lei av å bruke min pc som stasjonær. 
Snart skal jeg forresten sove hos Margrethe så blir nok lite med blogging. Det har ikke vert det de siste dagene heller men jeg har ikke orket. Men det skal bli mye blogging når jeg får den nye pc'n. 
Jeg har ikke så mye å skrive om det er og en grunn til 0 blogging, menmen. 
Forrige uke var jeg forresten passer til Bamse (kaninen på bilde). Var veldig uvant da søskenbarnet mitt og tanta mi kom og hentet den. Det var liksom så tomt der buret var. Jeg passet den en uke, men jeg ble fort glad i den. 

Har du noen gang passet noen andres dyr? 
Eller har du dyr selv? 

hits