Dette har Amalie laget, fargerikt og søtt :D (aner ikke hvilken lakker hun brukte) 

Enkelt og elegant. Jeg bruker Kiss nail art glitter og depend nr 41 :) 

Disse to tok jeg med sammen siden begge er laget på en spesiell måte, det er tatt neglelakk i vann og deretter lagt neglene oppi, høres rart ut men blir et sykt fint resultat, disse to er det amalie som lagde, jeg lagde også et men så flink jeg er la jeg hånda oppi å herpa det. Kan legge ut en video der det blir vist hvordfan du lager dette og en hver person kan få det til :) 

Sorry for 0 design i helgen men jeg har vert på sleepover også har jeg danset på danseshow ( jeg danser hiphop om noen lurer). Men da starter jeg i hvertfall uken med et nytt design jeg har laget. Jeg har blitt inspiret av et design på youtube. 

I forrige innlegg tror jeg var det noen som spurte om jeg kunne legge ut lakkene jeg brukte på designene, det kan jeg, men desverre vet jeg ikke hvilken jeg brukte til bakgrunnen. Det var i hvertfall en fargekonbinasjon av rød, gul og orange. 

Her kommer den tredje og siste totoro designet som amalie lagde, supersøt!
Enda en figur fra totoro , denne er det jeg som har laget :)Dette desinget er det Amalie som lagde. For de som ikke vet hva Totoro er, så er det en anime figur fra filmen my neighbor totoro :)Dette var det jeg som laget, inspirert av et design jeg så på youtube en gang. Noe utenom det vanelige :)Denne har også Amalie laget, den er lik den grønne bare i ande farger, kjempe enkelt men kjempefint :DDette er det jeg som laget, ble virkelig ikke sånn jeg tenkte men øvelse gjør mester :DDette er det Amalie som har laget :D


artig :D

Dette er det også jeg som laget, ble egentlig fornøyd, men ser virkelig bedre ut i virkeligheten :)Dette her er det jeg selv som har laget.Nå skal ikke dere klage på at det blir lite oppdateringer, for på fredag sov Amalie over hos meg, og hun elsker også å lage degledesign så vi satt til 4 tiden på natta og lakket fake negler. Så i de neste dagene framover skal jeg legge ut et og et bilde av det vi lagde. Enjoy!

Det første har Amalie laget.Nå har jeg et nytt negledesign på gang, men er ikke sikker på hva jeg skal gjøre så da spørr jeg dere: Har dere noen forreslag til fargrer, figurer, andre design du har sett på blogger/bilder/youtube eller lignende jeg kan gjøre?

Tumblr_lcnf884xcg1qz84zjo1_500_large_large

//weheartit  dette var jo egentlig sick kult!

Husker du jeg sa at jeg hadde gjort enda et valentin design som jeg hadde tatt vekk før bilde? Men jeg hadde jo tydeligvis tatt bilde, men det er uten blitz på et normalt kompakt kamera, så kan ikke skryte av kvaliteten.suugen kvalitet men du ser det i hvertfall.

Hva synes du?

Vil du se en video/tutorial på hvordan jeg lager dette eller noen av de andre designene så si i fra og jeg gjør det med glede !

 


hits