Beklager lite blogging, men jeg har ikke orket å blogge. 
Idag har Therese vert hos meg, jeg gikk å møtte hu på butikken. Vi kjøpte tortillachips som er VELDIG standar Tina-Therese. Også så vi på polarekspressen, selv om det er en julefilme så er den så fin. Jeg finner ikke på noe å skrive, jeg er så lite oppfinnsom. Men det blir nok ikke noe blogging i morra fordi da er det først uteaktivitetsdag med skolen så skal jeg på CC så skal Therese sove hos meg. Men nå må jeg gå. Hade
Elsker deg. 
Therese @meatbolls.blogg.no

Jeg er tilbake ! Jeg har ikke orket å blogge også har jeg heller ikke vert så mye på pc'n i det siste. Og det har vert litt stress med konfirmasjons ting. 
Kort oppramsing : Fredag- konfirmasjons møte som tok hele kvelden, lørdag- shopping, søndag- oslo på bursdag og kirka. Idag har jeg som vanlig vart på trening. Der hørte det egentlig ut som det var kjedelig,, men det var det altså ikke! Jeg kjeder meg aldri på trening. 

Jeg har laget meg ny header. Den andre var så stygg, den skulle egentlig bare være midlertidig, men det ble visst over en lang periode. 
Innkjøpene på Lørdag. 
Øredobber - Glitter 49.90 kr
Film - Twilight- new moon - Platekompaniet - 259 ,- 
Neglelakk - H&M - ?

#Hva synes du om headeren ? 


Idag var jeg på Infoteam(?)  med trinnet. Det var sånn at vi fikk to vdg fag å velge mellom, som vi kunne prøve ut. Mine fremtidsplaner var egentlig å bli dyrlege/vetrinær, men ikke all verden om at jeg skal gå studiespesialiserende. Det virket utrolig kjedelig og jeg tror ikke jeg har matte ferdigheter nok til å takle 6 timer matte i uka. Etter lunch var jeg på helse og sosial, og det er er i vertfall noe jeg kunne ønske å gå på. Det så utrolig morro ut å være hudpleier og det er absolutt noe jeg skal se nærmere på! 
Ellers i dag skjer det ingenting.
 
Genser - BikBok 
Topp - Vila 
Tights - Bikbok
Kjede - Italia et sted
Øredobber- H & M 

#Hva gikk/går du på videregående? Eller hva skal du gå ?   
Jeg er tilbake, etter en blogge løs helg. 
Som tidligere skrevet så hadde jeg jentekveld fra lørdag til søndag, men før det var jeg og Therese på kino.

Lørdagen startet med å rydde, rydde og rydde. Rommet mitt så ikke ut og jeg måtte gjøre det extra ryddig siden jeg skulle få besøk og sette opp senger. Jeg ver utrolig lei når jeg var ferdig, men jeg måtte bare begynne å gå ned til busstasjonen for jeg og Therese skulle først på Mc Donnals og så skulle vi på kino. Uheldigvis gikk ikke bussen, men pappa kjørte oss ned istedet. Etter vi var på mc donnals var vi på kino å så Alice in Wonderland, jeg likste filmen veldig godt siden tegnefilmen var en av mine favoritt filmer da jeg var lita. Etter filmen møtte vi Margrethe og Amalie, vi var på butikken før vi gikk opp til meg. Midt på natta en gang så vi på filmen Orphan, det var en ganske ok film, den var liksom ikke helt som andre skrekkfilmer der du kan tenke ut hva som skjer, det var mer en sånn som lurte deg. Senere nerda vi kortspillet Games, før vi la oss. Dagen etter så vi Orphan igjen for å skjønne handlinga bedre og sånn før Therese og Amalie måtte dra. Det skjedde ellers ikke så mye resten av dagen.

Sorry for sløv blogging , og WARNIG det blir værre. I morra skal jeg ha jentekveld med gjengen på bildet under her. 
Det vil si sikkert 0 blogging i morra også. Menmen

Idag var therese med meg hjem fra skolen. Vi skulle egentlig på kino, men vi tar det en annen dag i stedet. Vi hadde det i vertfall morro i dag. 

Dette var da en kort innlegg, men nå må jeg ned å rydde for det kan ikke se sånn ut som det gjør nå i morra. 
photoshop :D 
Fra forrige jentekveld hos meg. 

Dette er en utrolig kjedelig dag! 
Jeg startet dagen med å rydde, siden det er hjemmeskole i dag også.  Dereeter var jeg på konfirmasjonsting, også lagde jeg middag siden det var noe vi måtte gjøre en av dagene vi var hjemme, jeg lagde taco, veldig avansert. Også har jeg gjort lekse  og det er mere å gjøre. 

Men nå lukter det brownies i hele huset så, hadet :D 
Bildet tatt for ca et år siden, da jeg nylig farget det svart og klippet det. 


Genser - h&m 
Hvit topp under - H&M 
Tunica - Carlings
Tigths- BikBok 


Ellers i dag har det ikke skjedd noe spennende, jeg har for det meste gjort lekse også har jeg vert hos den dama som skal sy inn bunaden min som jeg er for tynn for. 

I morra har jeg hjemme arbeidsdag. Det vil vi at vi får lekser fra skolen og skal gjøre det hjemme når læreren er på kurs. Det blir godt å sove lenge. Leksene vi skal gjøre er i mat og helse da vi skal lage middag, også har vi i naturfag der vi skal skrive fordypningsoppgave i sex og samliv,, x) 

# skal du ha/ hadde du bunad da du konfirmerte deg? :) 

Det var en helt utrolig følelse, se hele spektrum rope og skrike da vi sang sammen, jeg og Ne-yo... 
Vel om  du ikke er helt stutt ser du at jeg har redigert meg inn, selvfølelig sang jeg ikke sammen med Ne-Yo, men skulle ønske jeg var en av danserne hans. 

Uff det var noe slit å bgynne på skolen igjen i dag, men life goes on. 
Idag har jeg vert på dansing, det var digg med styrke i dag, selv om jeg VET jeg kommer til å bli støl. Vi danset først noen danser, så drente vi styrke i armer, ben, mage og armer. 

Outfitet på bildet er dagens: 
T-sjorte - ne-yo konsert
Thigths - BikBok 
Og forresten ser det lovende ut til at jeg skal få meg en ny pc. Det blir digg for da kan jeg blogger mer ordentlig osv. Også blir jeg ikke jagd ned så tidelig, for nå må jeg stikke. Ha det bra! 

#Hva har sjedd hos deg i dag? 
Lite å gjøre? 
Hva med og se at jeg og Therese danser ?   

Overtrøtte? Neida :D 
Hei !
Sorry for lite blogging, men takker de som har vert innom sia uansett. 
Igår var jeg på overnatting hos Therese! Vi hadde kjempemorro , og gidder ikke ramse opp alt. Idag har det ikke skjedd mye, jeg har bare vert ganske sliten så jeg har sovet det meste av dagen. 

Menivertfall på Fredag, Mandag og Torsdag har jeg vert på shopping, og dette er hva jeg kjøpte : 
Vanskelig å se men , 
Syoss varmebeskyttende fra H&M 79,-
Øredobber fra H&M ?,- 
Genser og Blazer fra BikBok, 499,- 
Tunika fra Carlings 99,- 
Armbånd fra H&M  ? ,- 
Ne-Yo  t-skjorte, på konserten , 250 ,- 

Adidas sko, skoringen, 849 ,- 

#Hva synes du om innkjøpene ? 
Det er godt å være hjemme. Etter en 5 1/2 times biltur er det godt å være hjemme igjen. På veien har jeg sett på to filmer, sex driver og the ugly truth. Ellers i dag har jeg  vert ute en tur, også har jeg sett på tv. Det er ikke sort mye mer å gjøre der. 

Jeg gleder meg forresten til i morra. For da skal jeg først på cc med Therese( http://meatbolls.blogg.no/ ) så skal jeg sove hos hu, vi har masse planer og det kommer garantert til å bli gøy! Eller i vinterferien har jeg ingen planer. 
Jeg kommer ikke på s mye mer å skrive om nå, men det kommer kanskje et innlegg i kveld. 

Ne-Yo<3   tatt på konserten :D 
Der du nemmelig kan vinne produkter fra GHD.

Linken til konkurransen finner du her : http://thegiant.blogg.no/1267557766_vinn_ministyler_og_pr.html

384229-1-1267555956017.jpg
Etter en skøytetur synes jeg det er fortjent å skjemme bort seg selv litt. Nå ligger jeg i boblebadet, og det viser at det er 39 grade i vannet. Det er sykt digg. I morra går turen hjem, og jeg får endelig blogget ordentlig, så da snakkes vi da : )
Hei, nå sitter jeg på pappa sin pc, for å ha noe å gjøre. Men vet du hva ? det er kjedelig her !
Om du ikke vet det så er jeg hos farmor og farfar, som bor på tromøya, og her kjenner jeg ikke en eneste persjon.

Men før i dag var jeg i vertfall på shopping i Arendal. Der kjøpte jeg meg en Blazer, sko , filmen The Ugley Truth og en genser. jeg legger nok ut bilde av det når jeg kommer hjem. Resten av dagen har jeg vert parkert forran tv'n.

Åja, btw..... Ne-yo konserten var DRIT BRA! Det var først mange kjedelige oppvarmingsartister, unntatt Karpe Diem da som sang , og de var nok det eneste brae av oppvarmings artistene, rett før ne-yo kom utpå var det noen dansere der som dansa en utrolig tøff dans. Der etter kom Ne-Yo ut. Jeg hadde hørt ca alle sangene  og sang med, når konserten var ferdig var jeg kjempehås. 

Men ¨nå skal jeg kjede meg vidrere. Det er ikkenoe bilde fordi denne pc'n har nesten ingen.

Hade  !

hits