Først og frems vil jeg begkalge at jeg ikke har lagt ut det designet jeg lovet, jeg trodde jeg hadde tatt bilde av de med det hadde jeg tydeligvis ikke og det kom jeg på litt for sent.Jeg hadde jentekveld i helgen, da var temaet karneval og jeg bestemte meg for å kle meg ut som Lady Gaga og da var det dette negledesignet jeg gjorde. Det er inspirert av lynet Gaga har over øyet i Just Dance musikkvideoen.

Hva synes du ?

Et av spørrsmålene jeg fikk på spørrsmålsrunden min var om jeg kunne gi et tips på hvordan lett fjerne glitter neglelakk. Om du har brukt glitterneglelakk før, vet du at det er sykt vanskelig å ta av, og det tar mye til og ikke minnst neglelakkfjerner. Jeg var lei av dette så jeg søkte opp på youtobe og fannt mange videoer. Derfor legger jeg bare ut en video med metoden jeg bruker. Jeg bruker også denne metoden når jeg skal fjerne sterke fargrer som for eksempel rød.

 

Før i dag kom jeg på spørrsmålsrunde videoen min som jeg lagde i forrige uke men bare har glemt, så jeg tenkte at jeg skulle redigere den i dag. Nå har jeg sittet i 1 og en halv time å redigert den, og hva skjer når jeg lagrer? Jo, det står at filene er i feil format til å kunne lagres. Så nå hater jeg offisielt Windows Movie Maker. Det vil si at den blir utsatt enda mer, og at den kanskje ikke kommer ut på video, da kommer heller ikke svarene der det må svares på video,,,  jaja, nytt negledesign kommer i morra så følg med!

 

Tumblr_lgodcaylxg1qew3o0o1_500_large

//weheartit,   krysser fingrene for at det funker neste gang!video på hvordan de er gjort :)

synes? :)

De ble litt faila, men det var bare en liten test :D

Tyks ?

 


hits