Om ca 13 timer er jeg på vei inn til Oslo sentrum for shopping. Eller lir vel ikke mye shopping, for har ikke penger, men mamma er jo kanskje litt snill og overfører til kortet mitt, som jeg selvfølgelig har med. Menne etter shoppingen og se på ne-yo konsert, gleder meg sykt, jeg tror vi ser ganske godt fra plassene våre, men det viktigste er at vi hører, og det gjør vi garantert. Jeg lover det kommer bilder i over i morra siden vi kommer hjem rundt 1 tiden. Men har jeg forresten sakt dette? jeg gleder meg sykt! 

Men i dag så var det halvdagsprøve i norsk, den gikk bedre enn forventet og da det ringte ut etter siste time tenkte jeg : ENDELIG VINTERFERIE !  jeg vet det er mange som har hatt det alt, og de fristet meg, men nå er det min tur til å friste. 

Åja, forresten kan det ikke henne det blir noe oppdatering på bloggen før på onsdag, siden jeg skal til farmor og farfar på søndags morgen. Så ha tålmodig het, jeg forlater ikke bloggen forgodt.  Haha , det hørtes nesten ut som at jeg tror jeg er en urolig kjent blogger som har hundrevis av lesere, menmen, samme det. 
Men da sier jeg bare godt natt :D 
Han skal jeg se pååå. Og han har blant annet Kjetil@ http://thegiant.blogg.no som danser :) 

Nå er jeg med i en konkurranse om å vinne heltdress. 
Du kan vinne den i lilla :D 
Sang : Transformer - Chris Brown 
Nå er jeg akkurat kjemme fra elkjøp hvor jeg liksom skulle kjøpe meg en splitter ny mini pc. Men neida. Den stygge personen vi spurte sa at jeg ikke kunne redigere på NOEN av de pcene jeg hadde råd/snart råd til, så jada , bare si det rett ut "du må nok opp i 6000 kr for en pc du kan redigere på. Jeg kjente hatet og skuffelsen stige, og jeg hadde bare lyst til å skrike en fornemmelse til han. 6000?! hvor i helvete hadde du tenkt til at jeg skulle få tak i 6000 kr?! 
Jeg kan jo like godt vente til juni på en pc nå, for ikke i verden om jeg klarer å spare så mye. Så takket være den idioten av en selger så er jeg stuck på denne stygge stasjonære. 
Jeg vet godt at det ikke er hans feil, men uansett! 
Det er dumt å betale for mye ?   si det til dine ansatte! 
Genser - H&M 
Topp- Vila 
Bukse. BikBok 
Kjede - nabbi kjede som jeg har laget selv.

Matte-prøva i dag gikk bedre enn forventet, men den kunne jo gått mye bedre. Midt i prøva gikk jeg for å hente regelpermen min, og da fikset jeg nesten på alle svarene mine, så jeg tror den dele vi kunne bruke hjelpemidler på gikk bra, men ikke så sikker på den uten. Jeg fikk utrolig dårlig karakter i matte til jul, så jeg må forbedre den mye. Det er målet mitt til sommeren, å gå opp to karakterer i matte. 

Senere i dag skal jeg finne på noe med Margrethe, jeg vet ikke hva vi skal gjøre enda. Etter vi har funnet på noe må jeg øve til engelskprøva jeg har i morra, heldig vis skal jeg låne pc'n til broren min, sånn at jeg slipper å bruke de ekle skolepc'ne. Jeg har litt lyst til å dra på CC,  men jeg må spare pengene mine, for jeg tenger ny pc nå. Jeg er heldig vis gdt på vei og om jeg rydder rommet badet og kjellerstua så får jeg 200 kr i ukelønn, det er mange som sier at jeg er borstsemt fordi jeg får så mye, men det er ikke min feil, og andre som sier "herregud" til det er nok bare misunnelige. 
Jeg løy forresten i går, vi hadde styrketrening, ikke vals. Men vi skal ha det senere. 

Idag har jeg kjedet meg no sykt. Jeg ar ryddet litt i papirer, også har jeg tegnet litt. Jeg ble egentlig veldig fornøyd med tegningen så jeg legger kanskje ut bilde av den senere. Jeg har også vert på butikken og kjøpt stuff til halvdagsprøvene fremover.  noe som kommer til å bli kjedelig. Og toppen av kransekaka i morra eller over i morra skal vi begynne med dans i gymmen. Du tror kanskje jeg ikke har noe i mot det siden jeg går jo på dansing og sånn, men vi skal danse vals! Herregud, jeg vil heller lære noe annet, men siden vi ikke har noen proffe dansere til gym lærere blir det ikke sånn. 
de kalde rosene til mamma 
Idag synes jeg jeg var ganske sporty ! Jeg jogget nemmelig til OG fra trening i dag. Det var kanskje bare fordi jeg frøs no innmari, men det var egentlig litt digg å trent skikkelig. Vi lærte ny dans på dansinga, den gikk egentlig ganske fort, men jeg fikk taket på det litt ettervert. Før dansinga var jeg og Therese en liten tur  på senteret fr jeg måtte ha blyant og mappe, siden det blir litt rotete når jeg bare stapper arkene oppi sekken.

Jeg sitter forresten på pc'n min. Da tenker du kanskje: Herregud gjør hun ikke det til vanlig og hva er så bid deal med det? eller noe. Men om du har lest denne bloggen før har du kanskje fått vite at jeg har knust skjermen til pc'n min. Så nå her jeg koblet pc'n min til den stasjonære skjæren så jeg bruker pc'n min på en måte. 
meg med speirefleksen til pappa :D 

Jeg kunne gått droppet denne siste uka før vinterferie, jeg misunner alle som har vinterferie nå, men de må jo være på skolen når vi har ferie. Denne siste uka blir barer full av prøver og sånn. Eller det er jo bare 3, men alle er halvdagsprøver. Uff! 

Men disse planene har i vertfall jeg for ferien : På fredag skal jeg på kino med Therese, på lørdag blir det shopping i Oslo, uten penger, menmen, etter det drar turen til spektrum for å se på NE-YO konsert, på søndag tar jeg turen til sørlandet og farmor og farfar. Der er den eneste planen min shopping i Arendal. Som foresten er 5-10 min unna huset til farmor og farfar med bil, etter jeg har vert der( kommer hjem onsdag) vet jeg bare at jeg skal finne på noe med Therese. 

Men nå skal jeg på dansing , blogges i kveld :) 
Et bilde av meg fra da jeg danset på 7.klasse avsluttningen. Jeg ser utrolig feit ut, men jeg er ikke det. 
Igår spurte jeg om det var noe som dere ønsket på bloggen, og da var det noen som svarte outfit. Jeg beklager at jeg har sluttet helt med det, så her kommer dagens outfit :


Genser : BikBok
Svart Thits : H&M
Kjede: BikBok
Hei !
Nå har jeg akkurat ferdig med å rydde. Men før jeg rydda var Therese her. Hun har vert her siden rundt 12 siden vi var i kirka idag. Sålenge jeg skal konfimere meg kristelig så må jeg være i kirka 3 ganger. Selvom det startet tidelig har jeg ennå en igjen og jeg akulle egentlig vert ferdig før vinterferien, men det går nok ikke. Det er bare jeg som ikke orker å stå opp og sier" jeg tar det neste helg" vær helg.

Men, jeg og Therese hadde det i vertfall morro. Vi lærte tilogmed hva bade hette er på dansk, haha!
Menne hun skal jo selvfølgelig til meg etter skolen  i morra, og da kan jeg jo love det blir film(er) for vi har planer :D
Men blogges :)

Første gangen therese sov her <3


Jeg lurer på en ting,
#hva ville du tenke deg mer av på bloggen for å gjøre den bedre?
Hei ! Nå har Margrethe akkurat dratt opp i stallen etter hun har sovet her. Hun kommer og henter tingene sine senere så hun satt igjen pc'n sin som jeg fikk lov til å sitte litt på. Egentlig hater jeg dette tastaturet men nå har jeg vent meg til det så da er det ikke noe ille i det hele tatt ! Så siden jeg har tilgang til pc tenkte jeg jeg kunne blogge. 

Har jeg forresten glemt å si det?  Jeg og Margrethe skal på Ne-Yo konsert neste lørdag ! Herregud som jeg gleder meg ! Vi har også ganske bra plasser selv om vi bestille litt sent. Ne-Yo er bare helt konge, jeg ble overasket da jeg kom på skolen og folk spurte hvem  Ne-Yo var! Menmen. Jeg gleder meg i vertfall helt sinnssykt.
 
Ne-Yo- lie to me 
Hei !
Husker du at jeg lovet å ha en photoshoot som jeg skulle legge ut bilder av?
Vel det kom jeg på i dag da jeg så på top model. Og jeg løy da jeg sa det bre kom til å bli gammle bilder for hallo, jeg kan jo legge inn bilder på denne pc'n fra kameraet mitt også, aplaus til meg som ikke kom på det !
Men idag så jeg på top model, som forresten går klokka halv 3 man-fre  det er ikke forrige sesong, altså den fra tidelig 2009 /sent 2008. Jeg vet hvem som vinner så det er ikke såå spennende men likevell blir jeg utrolig inspirert. Så nå skal jeg endelig gå ned og ta den photoshooten som lovet ! :) 

blir inspirert fra feks dette bildet 

 
Hei !
Idag har det vert dagen for de to prøvene jeg øvde til i går. Spansk og Musikk, begge gikk utrolig bra egentlig unntatt jeg fikk helt jernteppe på noe i Spansk, menmen.
I gymmen i dag klarte jeg å drite meg ut. Jeg gikk helt normalt bak en persjon, hun stoppet og det gjorde ikke jeg, så jeg gikk rett på beinet hennes å trynte. Det var bare halve a-klassa som spillte og resten satt på tribuna. Siden jeg var så god å gi fra meg et "viiii!" fikk jeg alle blikkene stirrene på meg. Flaut !

Etter skolen i dag dro jeg og Therese på CC (et kjøpesenter på gjøvik). Vi gikk først på La baguette å spiste, derette var vi i butikkene, jeg fannt mye jeg likte men jeg hadde bare 200 kr med meg i motsetning til Therese som hadde 1000. Jeg kjøpte meg en rosa singlett og et rosa krus med hvite prikker og cupcaker på, det var utrolig søtt. Jeg hadde jo ikke råd til bussen så therese måtte sponse litt.

Nå skal jeg gå å gjøre lekser og øve på naturfagprøve. Vi blir jo bombandert i prøver nå. 3 denne uken og 3 halvdags prøver neste uke. Jippi.....
//Hvor mange persjoner ert det i dette bilde? 12?//

#Har du mange prøver før vinteferien?
Hei!
Som sagt i innlegget under her har jeg vert så flink at jeg har knust skjermen til pc'n min. Dermed må jeg bruke den stasjonære pc'n. Jeg tror jeg kommer til å få ny pc, men jeg vet ikke hvor lenge det kommer til å ta, så da må jeg bare bruke den stasjonære. Det kommer nok ikke til å bli så mye blogging. Men det blir jo litt. Blir heller ikke så nye bilder, men det blir da i vertfall noen. Itillegg er tastaturet veldig uvannt så det kommer kanskje til å bli litt skrivefeil.

Igår var jeg på dansing, morro som alltid ! Og jeg fikk endelig et trinn som jeg har slitt litt med. Therese var også med meg hjem etter skolen, vi øvde for det meste til en musikkprøve som vi har i morra. Itilleg har jeg spansk prøve i morra, så derfor må jeg bruke denne dagen til å øve.

Men da blogges vi senere for nå må jeg gjøre lekser. Hadet : )

"Bildet fra i sommer, da jeg hadde kort svart hår. Tatt på Hove :) "
384229-1-1266186121790.jpg
Ja, nå har jeg klart det umulige. Smart som jeg er har jeg klart å knuse pc'n min. Så det blir lite blogging fremover, menmen.Nå skal jeg sove. Natta!
Hey! 
Det har vert en rolig og digg morgen. Jeg sto opp halv 13 og så på TV. Jeg hadde huset for meg selv siden mamma og broren min var på skitur og pappa jobbet med bilen i garasjen. Jeg så på MTV og det er valentine weekend break, men den stunda jeg så på var det bare tre programmer som rulerte og det var Room Raiders, the X-effect og Disastere Date, det er litt artige program, spesielt Disaster Date. 

Det lukter godt steik i huset og snart boller. Jeg elsker fastelavens boller med melis, jeg er ikke noe glad i krem så det blir det ikke. Etter middag skal vi også gi morsdagsgaver.  Men nå skal jeg rredigere en video som kommer senere. 
Fra google. 
Hei ! 
Jeg har ikke blogget på en stund nå, men jeg har ikke vert i form de siste dagene så har ikke orket å blogge. 
Idag ar vert en ikke veldigbra dag. Jeg lå til ca halv 1 da jeg ble tvingt til å stå opp for jeg måtte dra å kjøpe morsdagsgave. Jeg fikk kjøpt det og jeg fikk endelig kjøpt meg eos egg. Jeg har hatt utrolig lyst på det, men har ikke hatt penger(foreldre) med når jeg så etter, så i dag fikk jeg den lyse grønne. Den lukter utrolig godt ! Det må jeg bare si, og de hjelper. De tørker ikke bare inn leppene som de fleste andre lipglosser gjør. Men nok om det. 

Klokken halv 5 dro vi på bursdag til tanten min. Vi kom vel rundt 20 min for sent, og det var ikke min feil siden jeg bruker litt lang tid på å fikse meg. Bursdagen ble ikke så ille som det pleier å være når jeg er med søskenbarna mine. Vi dreiv på dansematte, sang singstar og akte. 

 Jeg hadde egentlig tenkt til å ta outfit bilde, men kameraet mitt har lagt seg på et sted som ikke jeg skal finne det. Menmen, life goes on. Nå skal jeg legge meg, jeg har vert så utrolig trøtt denne uken men det er fordi jeg ikke er i toppform. Men da blogges vi i morra. 
Natta ! 

// siden jeg ikke hadde outfit fra denne bursdagen, så kom det et bilde fra en annen bursdag i sommer// 
.. om å vinne Onepiece! 
http://princessmilla.blogg.no/1265652711_vinn_onepiece.html   gå inn her for å melde deg på :) 
Jeg begynte å bli syk . Idag har jeg vert hjemme fra skolen. Jeg har bare ikke orket å blogge før nå, selv om jeg har hatt pc'n ved siden av meg ca hele dagen. Det er  egentlig veldig kjedelig å være hjemme og syk. Det er liksom så mye du vil gjøre, men ikke orker. Jeg hadde tenkt til å sette opp en photoshoot og ta noen nye bilder jeg kan bruke til bloggen, men jeg har ikke orket. 

Det blir nok en snart for når jeg lå der å så på tv så ble jeg utrolig inspirert av f,eks Top Model og Taylor Swift. Når jeg tenker meg om er hun egentlig utrolig nydelig, om jeg skulle fått en kjendis sitt utseende ville det nok vert hennes. Også har hun også kjempefin klesstil. 

//med extaisions, men kunne så ønske at håret mitt hadde den lengden! //

#Hva er dine meninger om Taylor Swift sitt utseende og klesstil ?  
Jeg tror jeg begynner å bli syk. Hvorfor? jo fordi dette er dagen min : Skole - sove - "middag" - sove - lekser.
Det eneste jeg har gjort er ca å sove. Tro det eller ei, rett etter skolen gikk jeg bare rett ned å la meg, så ble jeg vekket for det var middag, men jeg spiste 3 biter av et pizzastykke, deretter gikk jeg rett ned for å sove igjen og våkna klokka 19. Og nå er jeg trøtt igjen, jeg holder på å sovne, øynene er bare to tunge poser som vil igjen. Itillegg har jeg vondt i hodet. Får vurdere om det blir skole i morra, men det blir ivertfall ikke gym. 
Men nå får jeg gjøre ferdig leksene før jeg skal legge meg. 

// Randome bilde jeg tok her om dagen. Ja, jeg vet er er alt for lyst,men for øyeblikket orker jeg ikke å redigere det. //

#Hva har du gjort i dag ? :) 

hits