Om ikke lenge kommer jeg til å svare på spørsmålene i spørsmålsrunden, har du noen spørsmål du lurer på, spør i vei. Du kan selvfølgelig spørre anonymt.

 

Så lurer jeg på en ting til dere lesere. Hva vil dere se mer av?

Bare bilder av negledesing?

Tips om neglepleie eller lignende?

Design med produkter?

Design med tutorials(hvordan gjør jeg det?)

Eller noe helt annet ?

Det er bare å  spørre, jeg angriper deg ikke om du foreslår noe jeg ikke vil, haha.

 


Outfit fra nyttårsball på fredag. Kjolen er fra vila

driver å trikser litt med koder for å fikse design. Og plutselig ble bloggen midtstillt, jeg får den ikke tilbake. Noen som vil hjelpe? (a)

Jeg er med i en konkurranse på http://helenapus.blogg.no der du kan vinne en ghd rettetang og valgfritt extesions fra luxsushair.no.

Hadde vert superkult å vinne, hair extensions og rettetang. Den gammle rettetanga suger så hadde vert fint med en ny! :)

 

vet ikke grunnen til at det ble sånn "stor og liten" tekst ...

 her er et lite design en venninne av meg gjorde på meg for noen uker siden :)

 

Lenge siden jeg gjorde noe med grafitti nails, men jeg så det på en blogg/youtube og måtte bare lage det, og synes det ble litt stilig :D

 

Mening?

Har du noe spm om negler eller noe helt annet så kan du spørre nå, jeg svarer på video når jeg får nok spørsmål.

//foto : privat

Spør i vei !Din mening?

Jeg har tekt på dette en stund. Jeg gidder virkelig ikke blogge normalt lenger. Noe som kanskje dere har lagt merke til ... SÅ ! fra nå av er dette en neglelagkk-blogg. Jeg kommer sikker med noen randome innlegg nå og da med litt annet som feks. ball outfit, siden om to uker er det nyttårsball. Så jeg sier ikke at bloggen kommer bare til å handle om negler men det er det som kommer til å være det jeg setter mest fokus på. Det kommer til å være hvordan jeg gjør designene og litt tips og sånn. Jeg bytter neglelakk ca en gang i uken, så derfor blir bloggen oppdatert en gang i uken.

Håper du liker den "nye bloggen"!


feirer ca et år med negledesign. Jeg lagde disse til fjorårets nyttårsball, første jeg lagde som hadde mønster på seg, pent må jeg si, haha. Øvelse gjør mester ! 

Er dette en god ide?

 

#Hva synes du?


hits