Idag har jeg og Margrethe vert å stått på ski. Det er sykt lenge siden jeg har stått på ski. Jeg husker ikke sist en gang, men jeg tror det var for to år siden. Men jeg klarte meg fint. Har nok mistet helt teknikken med å skøyte, men jaja. Jeg synes vi var ganske sportye jeg ! Når vi hadde gått lei kulden dro vi hjem til meg å så på Step Up. Det er en dansefilm. Jeg liker den filmen, det er en kobinasjon av hiphop og ballett film. Men nå må jeg legge meg siden det er skole i morra. Uff, gleder meg ikke akkurat. Jeg gleder meg til ferien. Sommerferien, aah , jeg kan ikke vente! 
mens jeg venta på Margrethe.  Røyken fra badeland ødela bildet litt. 

Siden forje innlegg har det ikke skjedd så mye egentlig. Eller , jeg satt meg til å se på Oppdrag Nemo, jeg fikk bare veldig lyst til å se den! Men nå har jeg bestemt hva den neste fisken min skal hete. Den skal hete Dorri, med inspo fra den tøffeste fisken i Nemo, haha, hun er så dum at hun er søt. 

Men, etter filmen tok jeg annsiksts maske, sånn peel off fra nivea. 
Nå snakker med Andreas (xh1zors.blogg.no) på msn, og hører på musikk og kjeder meg igrunn. Jeg skulle egentlig ligge her til ipoden min ble ferdigladet, men ja , den fannt jeg akk ut at jeg ikke hadde plugget inn. Det er fint x) 

#Hva har du gjort i helgen ? :)
#Har du sett oppdrag nemo ? 

Her kommer endelig svarene på spm.runden. Det er litt lavt, men det er bare å skru opp. Den er litt lang men håper du holder ut :) 
Hallo! Sorry for 0 blogging, men Therese har sovet her i natt og på torsdag og fredag var jeg på CC. 
på cc: 
Torsdag var jeg sammen med Linda og Margrehe. Jeg kjøpte ikke så mye, bare neglelakk fjerner, hårbørste, strikker og annsikstmaske. I går dro jeg med Theres, da hadde jeg ikke med så mye penger, men fikk kjøpt : sjokolade fra sjokoladefabrikken på Gjøvik 35,- , filmen Død Snø  59 ,- på platekompaniet og Cupcake lipgloss fra bikbok 29 ,- . 
Overnatting : 
Tar en kort oppramsing : Filmer ; Død snø ,  Ace Ventura og Mr.Beans hollyday. Så spist vi tortillachips, sjokolade og cup cake. Namnam :3    vi gjorde egetlig ikke så mye, for vi kom hit rundt 21/22 tia i går også dro Therese rundt to i dag. menmen vi hadde det gøy!

Nå har jeg redigert ferdig del 1 av spm. runden. Den driver å pubeliseres og jeg må bare få den ut på youtube så kommer den i løpet av dagen! :) 
men nå skal jeg snart opp å spise reker, noe av det beste jeg vet. Så snakkes ! :) 
Det er morro å stå på skøyter med Miriam! : D 

Hallo ! Det har ikke vert noe blogging før i dag eller i går. Igår som sagt var jeg på dansing også var Therese med hit rett etter skolen. På dansinga lærte vi en dans til Bedrock- Young Money ft. Lil Wayne. Det er en veldig bra sang egentlig, jeg er helt hekta på den. Men er sammtidig litt lei faktisk, refrenget ble jo spilt opp igjen og opp igjen hele tia på dansinga.
Det har egentlig ikke skjedd en dritt i dag. Jeg har bare hatt slakke dag så dermed ikke noe å blogge om. Nå er jeg akkurat ferdig med spansk leksene også må jeg øve til prøve som jeg fant ut vi har i morra. Men først skal jeg bare gå igjennom dansen. 
Menne snakkes i morra, Natta ! 

Bedrock - Young Money ft. Lil Wayne   .. Enjoi :) 
Rundt halv 8 i dag var jeg ferdig med å rydde, uff så sliten jeg var da jeg var ferdig. Jeg gikk rett opp, fikset meg noe sjokolademelk og sank ned i sofaen men pc'n på fanget. Men det positive var at jeg jeg ble jo fornøy med resultatet og  jeg får velfortjente 200 kr for arbeidet. Jeg mangler fortsatt å bytte vann til fisken, men det får jeg ta en annen dag, nå skal jeg legge meg å få en god natts søvn. Blir nok lite blogging i morra, siden Therese skal komme hit rett etter skolen, og hun skal være til dansinga begynner. Jeg gleder meg til dansinga for vi skal lære koreografi. Det er mange som tror det er bare å lære en dans, men det er det på en måte ikke. Det er å lære en dans til en spesiell sang, så fikk du vite deg også . 
Men nå skal jeg sove. Natta ! 
"Twilight veggen" som jeg fikset i dag  :)

Nice, uten sminke, og mega rart blikk<3 x) 
Dagens outfit. 
Pysj - David&Goliat
Genser- H&M 
Enkelt og greit :)
Jeg var lei den gamle selv om jeg ikke hadde hatt den så lenge. Det går i blått,  haha jeg liker den fargen. 

Men over til noe annet , nemlig  rydding. Jeg har et mår for dagen å rydde og støvsuge hele rommet, i tillegg bytte vann til fisken, og vaske hyllene bordene og pulten min, jeg skal også bytte ut noen av plakatene mine med noen nye siden jeg begynner å gå lei de. Ønsk meg lykke til, dette kan ta en stund . 

#Hva synes du om headeren ? 
#Synes du det er kjedelig å rydde? 

God morgen, nå sitter jeg oppe i stua på brore min sin pc og prøver å finne noe å se på på TV, akkurat nå står det på So you think you can dance? på TVnorge. Jeg er hjemme alene og det kommer jeg til å være i ca hele dag. Jeg må rydde rommet mitt i dag, det klarer ikke holde seg ryddig en  uke, så det blir bare en typisk søndag egentlig. Igår var jeg og Therese på bowling, og det kommer bilde senere. Jeg får prøve å lage ferdig videoen til spm runden i de nermeste dagene, men jeg lover ingenting.
Denne pc'n har ikke lyst til å sammarbeide med meg sånn at jeg får lagt ut bilde. Menmen , får leve meg det.
Later :)

Igår var jeg på ball, før ballet var det kjempestress med å fikse oss(jeg og Margrethe) og vi var ferdig ca 10-15 min før det begynte. Herregud så morsomt det var! Det var mye bedre en i fjor,eller ja, for å si det sånn så satt vi bare på ræva i fjor i alle 6 timene. Nå sto vi å dansa oppå bordene, og i høye heler er jo det en utfordring. Det funka helt supert bare at den siste stunden gleda jeg meg til å ta av meg skoene, for jeg hadde så sykt vondt i beina. 
Mange rare ansiktsuttrykk så måtte sensurere litt  :D
Meg, Therese, Ida og Mari ! :D <3
:D
 
Og ja,  "vinneren" av vs to innlegg under er ,,,,, 
Hair extensions og svarte negler ! Jeg digget det , for en gangs skyld var jeg kjempefornøyd med håret mitt. 
Såå  Outfit : 
Extensions- nille- 34 pr. pakke
Kjole- England (husker ikke butikk) 1600 kr.  - merke : Coast  
Kjede- mamma sitt
Armbånd- julegave 
Sko - husker ikke butikkens navn - 800 

# Synes du jeg tok et bra valg med håret  ?
# Har du hatt skoleball før ? 
Hallo! Nå ligger jeg i senga og har akk våkna. På mp3 går Beautiful Nightmare- Beyonce og holder meg våken. Men husk å stem i innlegget under her, det er litt viktig. haha,  men nå må jeg stå opp sånn at jeg rekker skolen, vi blogges senere i dag eller i morra! 
Nå skal jeg dra på skolen å møte denne fantastiske gjengen! <3

Jeg har et problem , det er skoleball i morra og jeg vet ikke hvordan jeg skal ha neglene mine eller håret mitt! 
Sminken går i smoky eyes, og kjolen finner du på denne linken:  http://steptroll.blogg.no/1262364964_outfit_nyttrsaften_09.html

Den første negler :
VS
Fransk manikyr ? 
(ikke bilde) 
Hår : 
1. håret jeg har på denne linken :
2. Scene-hår , med extations 
Noe lignene dette, 

3 Krøller festet i stor klemme
Ser sånn ut fremmpå. 

HJELP MEG ! stem på hva du synes jeg skal ha! 


Det var digg å sove lenge i dag. Lærerne er på kurs i dag , så derfor har vi "fri". Jeg har bare fått noe samfunnsfag og litt matte å gjøre. 
Men i går var jeg hos Miriam (miriamfosho.blogg.no). Vi var ute også filma vi at vi dansa. Haha. Morro var det ivertfall! 
Jeg har blogget lite i det siste. Å jeg må beklage det, men jeg har bare ikkenoe å skrive om. 

På fredag er det ball. Da skal Margrethe komme til meg så vi får fiksa oss og sånn. 
Yessda, her ble det enda et kjempekort innlegg, menmen.
Her er filmen av meg og miriam i vertfall : Jeg skal foresten prøve å svare på spm. runden i dag! :) 
Igår var jeg å shoppa på CC sammen med mamma. Da fikk jeg jo litt ting av hu. Her er det jeg fikk : 
Sjorte - Bikbok - 199 -.
Bukse - BikBok- 499 ,- 

spenne - glitter- vet ikke pris 

Jeg fikk også en helt vanlig svart singlet og to svarte tights. 

Rakk ikke svare på spørsmålsrunden, men  den kommer i løpet av de neste to dagene. 
Natta !   

Minner om at spørsmålsrunden av sluttes i dag ! Det er siste frist til å spørre etter noe ! Så spørr i vei ;) 

Som jeg har skrevet tidligere har jeg fått nye pen sko som jeg skal bruke på skoleballet som er på fredag. Men jeg har et lite "problem". De er ganske høye, og for at det skal se bra ut må jeg kunne gå ordentlig med de, for nå føler jeg at jeg skjelver når jeg går med de. Så nå må jeg øv litt vær dag frem til ballet. Og hva er vel bedre øvelse enn å ha de på når jeg rydder ? Jeg må rydde hele rommet før Margrethe ( margretheo.blogg.no) kommer og skal overnatte. Etter jeg har rydda skal jeg mulg på CC med mamma. 
Minsin bestevenn <33

Jeg er glad denne uka er over, den har vert lang og treg, og ikkeminst har jeg hatt dorlig tid vær morgen siden jeg har lagt meg alt for sent. Det er grunnen til at jeg er så utrolig trøtt nå. Det var nesten at jeg sovnet på sofaen i sta, og nå klarer jeg så vidt å holde øynene åpene. Så etter jeg har skrevet dette innlegget her er det rett til sengs. 
Jeg vet ikke om det blir noe blogging i morra, men jeg skal prøve. Margrethe skal nemmelig ligge hos meg så da vet jeg ikke om det blir noe særlig mye blogging. 
random fra google, orker ikke finne noe annet. 

http://steptroll.blogg.no/1262543720_sprsmlsrunde.html   huuusk , avsluttes snart ! :) 
Idag var jeg og så Tomme Tønner på kino sammen med Margrethe og Therese. Den anbefales på det sterkeste. Det er mye humor og sånn. Du forstår lett handlinga også. Jeg likte filmen godt ! Så ,, løp og se !jeg må bli bedre til å skrive lengere innlegg.. 

Minner fortsatt om spørsmålsrunden. 
I det siste har jeg blitt helt hekta på Alexandra Bruke ft. Flo Rida - Bad Boys. Den går ofte på MTV nesten hver morgen også, samme på radioen som vekker meg. 
 
Enjoi :D 

#Hva synes du om sangen ? 
Igår så var jeg på på Gjøvik og fikk shoppa litt. Etter jeg var der var jeg på bursdag hos Ida ( http://idasandlie.blogg.no/ ) 
Idag har jeg vert hos Margrethe å drivet med naturfagprosjekt. Dette var et kort kjedelig innlegg, men jeg har ikke mye å skrive om. 


Dette kjøpte jeg meg : 
Kiss Neglelakk (sånn til å "tegne med") -  15 kr pr. - Cubus
Øyenskygge fra Makeup factory -  150 kr - Cubus 

pensko - 799 kr - vet egentlig ikke hva butikken heter 

minner fortsatt om spm runden som avsluttes snart!


Idag har jeg vert hos tannlegen, av en eller annen grunn gruer jeg meg utrolig mye hver gang jeg skal dit, men når jeg sitter i tannlegestolen virker jeg helt rolig. Til unyttig informasjon har jeg aldri hatt hull i tennene, og jeg har ikke tenkt til det heller. Men jeg klarte å få med meg en lapp om at jeg skal tilbake på torsdag for å trekke en tann. Etter tannlegen gikk jeg opp til Therese, etter vi hadde vert der en stund gikk vi ned i Raufossen. Jeg/vi skulle egentlig på dansing, men Therese hadde vondt i foten etter en hard gym trening som jeg får på onsdag/torsdag, og jeg hadde egentlig ikke ork til å dra på dansing i dag, men neste uke SKAL jeg. Istad så jeg på Top Model USA finalen, jeg har ikke fullt med så mye, jeg har sett max 4 "episoder" men Allison som var i finalen var så utrolig søt, og jeg ville hun skulle vinne, men neida det gjorde hun ikke. # Så du på Top Model i år ? 
#isåfall Hvem heiet du på ? 

hits