Tina-neglelakkbloggen -
Hva synes du?


384229-1-1266186121790.jpg
Ja, nå har jeg klart det umulige. Smart som jeg er har jeg klart å knuse pc'n min. Så det blir lite blogging fremover, menmen.Nå skal jeg sove. Natta!
Her kommer endelig svarene på spm.runden. Det er litt lavt, men det er bare å skru opp. Den er litt lang men håper du holder ut :) 
Jeg har et problem , det er skoleball i morra og jeg vet ikke hvordan jeg skal ha neglene mine eller håret mitt! 
Sminken går i smoky eyes, og kjolen finner du på denne linken:  http://steptroll.blogg.no/1262364964_outfit_nyttrsaften_09.html

Den første negler :
VS
Fransk manikyr ? 
(ikke bilde) 
Hår : 
1. håret jeg har på denne linken :
2. Scene-hår , med extations 
Noe lignene dette, 

3 Krøller festet i stor klemme
Ser sånn ut fremmpå. 

HJELP MEG ! stem på hva du synes jeg skal ha! 
Minner om at spørsmålsrunden av sluttes i dag ! Det er siste frist til å spørre etter noe ! Så spørr i vei ;) 

Jeg har utrolig lyst på OnePiece jeg meldte meg på konkurranse på www.maaritasin.blogg.no 

kort innlegg men minner om SPØRSMÅLSRUNDE under her :)  
Fra i går til i dag sov Therese over hos meg som jeg sa tidligere. Vi hadde det kjempe morro som alltid. Vi så egentlig mest bare på filmer, men på de mest tragiske filmer klarer vi å se en eller annen artig ting. De filmene vi så var; The Uninvited, den var ganske bra så vi så den to ganger(ikke rett etter hverandre) , så så vi på Brüno, jævlig genial film, så så vi på Spiderwick krønikene, og i dag så vi på The Hangover som jeg fikk til jul. Ellers i dag har jeg bare slakka, jeg og Therese sov til 3 og hun dro rundt seks/halv sju tida. Nå skal jeg sitte litt på The Sims 3 Reisefeber som jeg også fikk til jul som jeg kanskje er litt hekta på. Jeg har foresten også laget nytt design men ble ikke serlig fornøyd, så om du har lyst til å lage header til meg så for du helt fint lov til det!  Om det er lite utvalg på bloggen med bilder av meg så er det jo også noen på nettby (heter steptroll det også) som du kan bruke.  


copy2 copy
www.thegiant.blogg.no    bli med du også :D


 http://mdn1995.blogg.no/1257537220_konkurranse.html har konkurranse med tema vann :)
dsc0367
Tatt i fiskebollen min , haha :)

Nettby : Steptroll
amalie header

Klikk for større :]

Væresågod Amalie :D
av : http://meatbolls.blogg.no/

1. Skriv 10 ting som ingen vet om deg. 
2. Legg ut 1 bilde som er 1 av dine beste minner. Fortell om det.
3. Legg også ut et bilde du liker. Fortell hvorfor.
4. Også et bilde du IKKE liker, og hvorfor du ikke liker det.
5. Så utfordrer du 5 til. 
_______________________________________________________

1. 10 ting ingen vet 
-  jeg innbiller meg ofte ting

- jeg liker å være hjemme alene men da er jeg avhenging av tv, pc eller musikk.
- jeg trives bedre under vann enn over vann. 
- jeg hater lakris.
- jeg har farget håret 2 ganger og stripet det 2 ganger.
- jeg har til sammen vert på 10 sydenturer i livet mitt  . 
- jeg har kjørt bil fra norge til Tunisia
- jeg var feit som liten.
- jeg takler ikke røylukt .
- jeg skulle egentlig hatt en tvilling

2.  Legg ut 1 bilde som er 1 av dine beste minner. Fortell om det.
tromya

Turene til farmor og farfar med margrethe. Fordi vi altid har det så morro der <3
3. Legg også ut et bilde du liker. Fortell hvorfor.
jentekveld 035


jeg liker bildet fordi alle "jentene" er samlet , og det er en kveld jeg ikke glemmer :D
4. Også et bilde du IKKE liker, og hvorfor du ikke liker det
tina 217
Fordi jeg ser HELT dopa ut

5. Så utfordrer du 5 til. 
Jeg utfordrer :

margretheo.blogg.no
leeneesverden.blogg.no
viniav.blogg.no
heidi09.blogg.no

Og Deg : )
cats

Tar med et outfit-bilde fra i går kveld og i dag :)

Idag :
T-sjorte: Carlings
Bukse Bik Bok
Høretelefoner: Skullcandy,

Igår : '
Hvit singlett H&M
Kjede arvet fra mormor
Sjorte fant i utklednings boks , som nå er min
Bukse ;bikbok
T-kjede : Glitter
Jeg har igrunn ikke likt denne dagen her, skoledagen bagynner rett på med spansk prøve som gikk helt i dass rett og slett. Dagen fortsatte med norsk og da gikk jo brannalarmen! Midt i blinken. Siden jeg ikke hadde gym og de andre hadde kupertesten(?) , måtte jeg og de andre som ikke hadde gym rund og rundt stadioen i ca 20 min, siste time gikk faktisk ganske greit. Når jeg kom hjem gjorde jeg noen lekser før jeg gikk og solgte noen flere lodd. Men det som topper kransekaka var jo at når jeg kom tilbake fra loddselginga var jeg låst ute ! Begge foreldra mine hadde dratt på foreldremøte til broren min , og broren min var borte hos en kompis. Jeg hadde jo glemt både mobil og nøkkel , så da satt jeg der. Tynnklegg og frøs som en istapp fra klokka 6. til klokka 8. Jeg var kejmpe ittiter på foreldra mine når jeg kom hjem. Og nå sitter jeg med tykk genser og hele pakka. Jaja , dagen er i vertfall snart over, og godt er det , jeg gleder meg bare til å legge meg å sove, men først har jeg en Naturfag prøve å øve til og litt engelsk lekser å gjøre.
dsc00894
Ja, vi har litt dorlig humor. (tatt i gymmen)


 

Dorlig start på dagen, jeg hadde halvveis fikset meg , hatt på meg klær (HelloKitty genser og Thiths) , men da 5 på 8 roper mamma ned til meg og sier at det er frost på bakken ute! Og da har jo jeg god tid til å skifte ? Det ble bare stress, hodet mitt dunket , men når jeg fikk spist frokost og sett litt på Mtv slutta det fort. Førstetimen i dag var det matte, andre var det jo Samfunnsfag ,og da ble det jo bare om valget i går. De to siste timene hadde vi musikk , det er det beste faget. Jeg og Therese hadde planlagt og møtes i dag og selge lodd og det gjorde vi, gikk fra dør til dør og fikk solgt ca rundt 90 lodd hver. Nå har jeg planer om å gjøre lesker også må jeg øve litt til en spansk prøve jeg har i morra.
lodd 004


Her er en video fra helga :D
Jeg har ikke hatt mulighet til og blogge før i pga jeg ikke har hatt nett i går og i dag har jeg ikke sittet på pc'n før nå.  I går var jeg hos Margrethe fordi hun hadde bursdag! Vi var på verona med familien hennes, så var vi på kino og så The Ugly Truth. Den var egentlig veldig bra , det er en komedie med en god del pervers humor , (det var jo det som var det beste).

Dagen i dag starta med en kjedelig skoledag som virket som aldri skulle ta slutt , de to siste timene bare sneglet seg forbi .  Etter skolen ble Therese med meg hjem , vi så på tv, kødda , hoppa på trampolina mi og  hadde det artig. Vi var jo også på dansing i dag . På vei ned gikk vi innom butikken også gikk vi en tur i fugleparken. Det var morro på daninga også , vi lærte resten av en dans vi har lært litt av tideligere også trente vi litt armstyrke. Ræva start på dagen , men digg slutt.

Dagens Outfit :
togt 022
(rotete rom ? I know )
Sjorte -Carlings ?
Magebelte, Vero Moda/Only 99-,
T-kjede , Glitter , 79 -,
Bukse , Only , ?


togt 024
Therese : D<3

Etter å ha lest en del blogger klør det bare i fingrene etter å starte på igjen. Jeg skal prøve og være flinkere til å blogge , jeg kommer også til å ha VS , outfit, videoer , bilder osv. Grunnen til bloggpausen er t jeg har hatt en del annet og gjøre , men det er egentlig veldig fort gjort å legge inn et bilde her og der . Det første ordentlige innlegget kommer om noen få timer . 
 
Som dere sikkert har merket har jeg bloggpause, dere merker når jeg er tilbake .

MEN du får tak i meg : 
msn : steptroll@live.no
Nettby :  Steptroll
Facebook : Tina Bach
Jaja, jeg VET det kommer sent men jeg har vert litt opptatt de siste dagene. Jentekvelden var drit morro , vi lo , sang singstar , prata og kødda . Jentene sov var der var , Margrethe (www.margretheo.blogg.no) , Synne( www.synnehatlevoll.blogg.no) , Kristine (www.tiia.blogg.no) , Mari , Anna og Ida.
Her kommer noen bilder :

jentekveld 039
Fjortiser ? vi nei :D
jentekveld 135
Margrethe , Anna , Tiia og Mari <3
jentekveld 162
Sagger ikke litt ? :D

Det var det du får se ;)

Later
Beklager lite blogging , men i går fikk jeg ikke til å logge meg inn, menmen. Så langt i dag har jeg vert på Kremmern en tur og kjøpt meg noen sånn blyanter som man lager skygge på tegningen med og så har jeg ryddet rommet, det er ikke helt ferdig men det skjer senere (tror jeg.)   I kveld så skal jeg på Jentekveld hos Margrethe ( www.margretheo.blogg.no )  , jeg lover bilder og innlegg i morgen etter jeg kommer hjem . Nå skal jeg nok rydde litt til og fikse meg å sånn , så er det jentekveld ! 

Tok med et bilde av en kampfisk fordi den er nemmelig lik Bluei, som er fiksen min.
Jeg fikk den i bursdagsgave av Therese og Margrethe for litt over en uke siden.

Later

Den nye headeren ble egenlig helt herpa , men den er bare midlertidig , jeg ville bare ha noe nytt.  Ellers har ikke dette vert en helt topp dag. Vi hadde hjemmedag så det vil si at vi bare fikk en del lekser som vi må gjøre til i morra. Jeg satt på msn og snakket med folk sammtidig og da ,,, ja ,, jeg tror ikke jeg vil si det her , men det snudde dagen min litt på hodet , men på en måte var jeg også forbrett på det . Etter middag og sånn dro jeg og mamma på cc . Jeg fikk meg nye gymsko , gymbag og tenings-kortbukse. Jeg orker ikke ta bilder av det for kameraet er tom for strøm.

Later : )

hits