Som jeg kanskje har sagt før på bloggen, er horror(skrekk) min favoritt sjanger når det kommer til filmer, selvom jeg ikke tørr å se dem alene elsker jeg å bli skremt! Så her er mine favoritt skrekkfilmer:

Freddy er helt klart min favoritt classic horror karakter, vet ikke hva som gjør det, men jeg bare elsker nightmare on elm st filmene! Har sett alle sammen! Men skal du begynne å se nå annbefaler jeg virkelig den nyeste filmen.


/>

The Grudge og The Ring er to filmer som virkelig sklremmer meg. Jeg har sett The ring 1 og 2, og The Grudge 1,2 og 3. Disse horror karakterene kan jeg nesten love deg at sitter igjen i hodet ditt, og den er to filmer jeg nesten kan garantere at du blir skremt av!

The univited er den beste! Jeg elsker filmer der du må tenke, og som har en bra slutt ! Slutten har for meg alt å si i en skrekk film. Og slutten her er helt mindfuck og jeg elsker det! Jeg kan se denne filmen mange ganger og oppdage noe nytt hver gang.

 

Har du sett noen av disse?Hva synes du?

Har du noen skrekkfilmer å annbefale?0 kommentarer på "Favoritt skrekkfilmer"

Stikkord:freddykugerskrekkhorrormovieyoutubeskrekkfilmuninvitedelmhalloweenonsamarraforbannelsensvartkjolemakeupstreetnightmarehorrorcostumemoviefilmvideokjolethegrudgenightmareonelmstreettheringjuonKommentarer


Så? Hva synes du?>

Navn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar:


hits