Om du er en av dem som ser på youtube videoer har du helt garantert hørt om denne. Jeg kjøpte denne i februar/mars i fjor i en sminkebutikk i London for ca 300, og jeg ELSKER den. Du kan gjøre så utrolig mange forskjellige sminke-looks med den, og den har alle de naturlige fargene du trenger for hverdag eller fest. I tilleg er den superpigmentert! 


Fargene i paletten er : Virgin, Sin, Naked, Sidecar, Buck, Half Baked, Smog, Darkhorse ( ser ikke så grønn ut inreal), Toasted, Husle, Creep og Gunmetal. I tillegg til disse 12 fargene var det også med en flat øyenskygge-kost, itillegg kjøpte jeg en der det var med en øyenskygge primer.Det varierer fra pallett til palett med hva som er inni, på jeg vet på noen har det vert Eye-liner, en annen børste, eller primer . Som du kanskje ser på bildet er det en god del shimmer farger, det er bare 2 stk i paletten som er matte, men for min del gjør ikke dette noe.

Mine personlige favoritter er Virgin, Halv Baked og Toasted, bare elsker de fargene og bruker spesielt virgin som hilight til nesten alle sminkelookene mine!

Fordeler:

Ikke testet på dyr, veldig pigmentert, alle fargene passer sammen

Ulemper;

For dem som ikke liger shimmer er ikke dette en øyenskygge for deg, "framsiden" er "pjuskete" så det tiltreker seg mye støv, og det er ikke så veldig positivt i sminkemappen ! Eller finner jeg ikke noe galt med den!

 

Jeg er ikke sikker på om man får tak i denne i norge, men om du søker rundt på internett finne du den sikkert !

Stay Tuned, i kveld eller i morgen kommer det en look som jeg skal gjøre når jeg skal på bort  i kveld! Med bare bruk av naked paletten ofc!0 kommentarer på "NAKED - palette"
Kommentarer


Så? Hva synes du?>

Navn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar:


hits